Warszawa zaprasza na lokalne zloty
elo ale czemu od razu do domu a może poprostu inny klub nie lubicie imprez ???Oj już nie marudź Robert ;) poczuwam się w obowiązku naprowadzania moich kolegów na poprawną polszczyznę ;) Jak nas nie wpuszczą to ja też wracam do domu.
Olu dzieciaku ja nie marudzę

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Olu faktycznie wczoraj na dzieciaka nie wyglądałaś
i brak tej twojej kokardki hmm pięknie wyglądałaś . ostra jak brzytwa
. kurde a ja wczoraj chciałem wreście potańczyć
,a wyszło jak zawsze hehe. no coż taki już mój los
ale ja wam jeszcze pokaże jak się tańczy old sculowo hehehehe. generalnie impra spoko ,ale przez trochę ponad godzinę którą tam byłem wydałem ponad 100 to za tanio tam nie jest
ale takiej akcji która tam zaszła jeszcze nie widziałem . zobaczyć widok twarzy tej pani która mnie wyśledziła w tym klubie BEZCENNE
do tej pory nie mogę powstrzymać śmiechu. luzik na maxa
pozdro

pozdro

Cytując Cię Olu wyrażę swoje skromne zdanie:Olica pisze:No może następnym razem wyjdź z domu z 20 zl w kieszeni wtedy tyle nie wydasz.... co do mojego wizerunku- kobieta zmienną jest ;P raz słodko raz ostro
Niech nie bierze 20 zł tylko 100 albo i 200.
20 zł to on zaraz wyda (przy wejście do klubu) i będzie pożyczał od innych.
Więc najlepiej niech jedzie na swoim keszu.
Co do wizerunku, to ja nie miałem pojęcia czy Ty na słodko byłaś czy na ostro.
Ale wiem, że słodko to się z Tobą tańczyło

Erwin kolego zawsze jadę na swoim keszu777 pisze:Więc najlepiej niech jedzie na swoim keszu.

człowieku to jak ty patrzyłeś? to było naprawdę na hot chili777 pisze:Co do wizerunku, to ja nie miałem pojęcia czy Ty na słodko byłaś czy na ostro.

pozdrawiam

dobra ludzie z ekipy i nie tylko ustawiamy się jakoś razem 20 września tak wiecie konkretnie w jakimś miejscu po 16 i razem idziemy na tę imprezę z okazji rocznicy koncertu na bemowie???
i druga sprawa może tak jakoś zakupimy razem bilety na tego thrillera w kongresowej żeby jakoś mieć miejsca blisko siebie ??? zauważyłem że chyba już trzeba bilety kupować bo potem mogą być problemy z wybraniem miejsc
napiszcie co sądzicie na te tematy ok .
pozdrawiam generalnie wszytkich ale Ole hot chili która jest zła na mnie pozdrawiam szczególnie . OLU
Masz u mnie duże piwo 
i druga sprawa może tak jakoś zakupimy razem bilety na tego thrillera w kongresowej żeby jakoś mieć miejsca blisko siebie ??? zauważyłem że chyba już trzeba bilety kupować bo potem mogą być problemy z wybraniem miejsc

pozdrawiam generalnie wszytkich ale Ole hot chili która jest zła na mnie pozdrawiam szczególnie . OLU

co do Thrillera to będę na pewno, a co z biletami to wiadomo jakie są ceny od 70 do 250 zł i dla co niektórych to może być kłopot więc warto by się wcześniej ugadać. Mi to akurat bez różnicy kiedy ale wiadomo-im wcześniej tym lepiej
A Bemowo.... nie jestem w stanie nic na ten temat powiedzieć bo nie mam pojęcia co z tego będzie....

ugadujcie się, ugadujcie. ja bardzo chętnie wejdę kiedyś w Wasze szeregi:)
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer