Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Obrazek
Madzia, Erna, Laura

Obrazek
Koncert Natalii i Erny :):)

Obrazek
Prison Break, Natalia, Kwaśna :)

Obrazek
Erna, Prison Break

Obrazek
Erna mowi "Ty bedziesz nastepny do spiewania" :)

Obrazek
Madzia, Laura

Obrazek
Kasia, Buszmen

Obrazek
Kwaśna,Buszmen
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Kochane MJówki!
22go września 2007,w ostatni dzień lata, odbył się ósmy i zarazem trzeci w tym miesiącu, zlot fanów Michaela Jacksona w Katowicach. :mj:
Tak nam się spodobały się te spotkania, że postanowiliśmy częściej je organizować. Było rewelacyjnie!

Wszystko zaczęło się już o godz. 15, kiedy odwiedził mnie Buszmen. Przed 17 pojechaliśmy pod Empik, w Katowicach, spotkać się z resztą grupy. Kiedy byliśmy w komplecie, zrobiliśmy małe zakupy w… Biedronce :

„Biedronka,ach Biedronka!”

Obrazek

Kupiliśmy:

Chipsy z biedronki – ze świeżo złapanych i skrupulatnie krojonych w plasterki biedronek. Duże musiały być te biedronki.
Sok z biedronki – świeżo wyciśnięty z młodych biedronek
Popcorn z biedronki – prażony oczywiście ze specjalnie hodowanych, do tego celu biedronek.
Piwo – ze specjalnym dodatkiem esencji smakowej z biedronki.
Jedyne, co jedliśmy, a co nie było z biedronki to czekolady KWAŚNEJ i ciasto KASI.
:mniam:

Zaopatrzeni we wszystko, co trzeba, pojechaliśmy do dziewczyn ( Natki i Madlen ), do domu. Weszliśmy, spokojnie, rozłożyliśmy nasz prowiant i zaczęliśmy rozmawiać. Żarcie i napoje poszły w ruch. :-o
Rzuciliśmy się na wszystko, tak, jakbyśmy nigdy wcześniej jedzenia nie widzieli, ale długo to nie trwało na szczęście, bo zaczęła się sesja zdjęciowa i wszystko zaczęło się rozkręcać.
Zapodaliśmy muzę Mike’a :muzyka: i zaczęliśmy śpiewać. Najpierw nieśmiało, potem coraz głośniej. Chórem ,solo… prawie wszyscy śpiewali, nawet na samym końcu udało nam się wykonać, w duecie z Buszem „Just good friends”.

Aooow! :mj:

Mikrofon jednak się sprawdził hehe. W końcu impreza przeniosła się na środek pokoju i zaczęliśmy tańczyć. :dance: Prison próbował mnie nauczyć ruchów a’la Michael… z marnym skutkiem ,za to Natka poradziła sobie dużo lepiej. :-)
Qrcze działo się tak wiele! glupija
Madlen pokazywała nam swoje genialne prace i zdjęcia! Prison jak zwykle mistrzowsko tańczył. KWAŚNA też zaszalała hihihi. No super!
Porównywaliśmy głos Jasona Malachi, do głosu Mike’a. Zdecydowanie, moim zdaniem Mike wygrywa. Ma dużo większe możliwości i stworzył wizerunek, który Malachi tylko kopiuje. Ale mimo wszystko miło było posłuchać czegoś nowego.
Zbliżała się godzina 22, trzeba było się ulotnić z domu. Była z nami qmpela Madlen, Ania i qzyn dziewczyn Maciek. Niestety Ania nie wybrała się z nami na imprezę, a Maciek twardo! Poszedł! Mimo, że nie jest fanem KRÓLA, głęboko wierzę, że kiedyś nim się stanie! Czuję to!!!! :cool:
Dobra… wyszliśmy, więc przed dom i rozdzieliliśmy się na 2 grupy. Ja,KASIA, Prison Break i KWAŚNA pojechaliśmy samochodem z Laurą, a reszta wsiadła do samochodu Buszmena. Po drodze musieliśmy się pożegnać z KWAŚNĄ, która się spieszyła na autobus, w końcu ma kawał drogi do domu. :smutek:
Pojechaliśmy na Gliwicką do klubu Cogitatur. Normalnie nie mogliśmy się doczekać wejścia na parkiet, kiedy jednak doszliśmy okazało się, ze w klubie odbywa się impreza zamknięta i nie możemy wejść.
No cóż, kiedy do zrozumienia dają to 2 szafy trzydrzwiowe z małymi kluczykami,ubrane w garniaki, należy spokojnie się wycofać. :snajper:
Wyruszyliśmy w poszukiwaniu kolejnego dicho. Poszliśmy do tradycyjnego miejsca spotkań fanów, a mianowicie do City Pub’u. Najpierw nie chcieli nas wpuścić hehe… Natka jest jeszcze niepełnoletnia i panowie ochroniarze się szybko zorientowali hihi. Na szczęście udało nam się ich przekonać, że będzie pod naszą opieką, także wpuścili nas po dłuższych negocjacjach. ;-) Niestety tam tez nie zabawiliśmy długo. Muza była ok.,ale miejsca nie było, wszystko zapchane i nie mieliśmy, co ze sobą zrobić, wiec wyszliśmy. Po drodze zahaczyliśmy o mała knajpkę, trzeba było coś zjeść… i ruszyliśmy w kierunku samochodów. Postanowiliśmy, że pójdziemy do Dekadencji. Miejsce ogólnie super, świetny wystrój, w starym mieszkaniu. Stare meble, piece kaflowe, no bomba!
Siedzieliśmy sami w jednym z pokoi, tam niestety nie grają muzyki i nie ma gdzie potańczyć, ale my już o to zadbaliśmy. Rozsunęliśmy kanapy, przesunęliśmy stół i zapodaliśmy muzykę z naszych profesjonalnych odtwarzaczy, tj telefonów komórkowych.
Nasz „parkiet” okupowany był tylko przez naszą trójcę w składzie Madlen, Natka i Erna hehe. :banan:
Ludziska zawiodłam się… :-P
Siedzieliśmy tam krótko, bo znaleźliśmy przytulniejszy pokoik.Tam było trochę mniej miejsca, dlatego imprezka trochę się uspokoiła. Spoczęliśmy, więc (nie na laurach) na wygodnych kanapach, słuchaliśmy MJ’a i gadaliśmy. Przed 2gą, niestety, delikatnie dano nam do zrozumienia, ze zamykają i musieliśmy się opuścić lokal. Zresztą Laura, Prison i KASIA powoli zbierali się do domu. Nasze pożegnania zawsze wyglądają tak samo. Stoimy razem 0,5 h i czekamy, aż ktoś podejmie męska decyzję i pierwszy wyciągnie rękę na pożegnanie.
Ja nigdy nie potrafię tego zrobić.
Podczas naszego długiego rozstania, Natka i Madlen rzucały kapeluszem :glupi: , a Busz zadawał pytania wyroczni w swoim telefonie. :nerwy:

Obrazek

W końcu to Laura okazała się mężczyzną w tym gronie i rozpoczęła proces żegnania się z wszystkimi. :beksa:

W czasie naszej podróży (bo w sumie zwiedziliśmy tyle tej nocy,że można to nazwać podróżą po Katowicach) ryzykowałam życie, żebyśmy mogli przejść przez ulicę, obok placu Wolności, podobało mi sie jak mnie określiliście...

„Ona jest Dangerous, chce być Invinvcible, ale jeśli nie będzie uważać, pozostanie po niej tylko Blood on The Dancefloor i będzie Gone too soon.”

Boskie! :smiech:

Teraz chciałabym Wam wszystkim podziękować, za to, ze jesteście. Qrcze ze spotkania na spotkanie czuje się z Wami coraz lepiej i mam nadzieję, ze tak będzie zawsze. :hug:

Laura – kiedy idziemy na kurs tańca brzucha?? ;-) hihihi Tworzymy zgrany duet – Mocna Erna i Drapieżna Laura :knuje:
Madlen – jestem naprawdę pod wrażeniem, tego, co nam zaprezentowałaś. Mogę powiedzieć tylko jedno - WOW!!! Masz talent! Dzięki za ponowne oprowadzenie nas po Katowicach, znasz świetne miejsca! :hug:
Natka – ćwicz do tego Dangerous, idzie Ci świetnie. Aleś Ty pozytywnie zakręcona dziewczyno! :happy:
KWAŚNA – dajesz czaduuuu dziewczyno! Tak trzymać ;-) powodzenia na kursie tańca bollywoodzkiego. :jachce:
Prison Break – jeśli za rok nie zatańczysz na MJowisku… koniec z nami hahaha :rocky:
Buszmen – chłopie, co ja mogę powiedzieć? Jesteś wielki, Wodzu! We’re just good friends! Aoow! japrosic
KASIA – dzięki za pyszne ciasto! Udało Ci się. ;-)

Specjalne podziękowania dla :
Mamy Natki i Madlen – dziewczyny dziękuję z imprezę, lepiej być nie mogło!
Przekażcie Waszej mamie podziękowania za to, że się zgodziła to zorganizować i że nas przyjęła. Jest naprawdę świetną babką! :-)
Mojego dziadka – za pożyczenie mikrofonu hehe :party:

Pozdrowionka dla

Fanki MJ,Tancerza,MJfanTASTIC, Moonwalka,Schmittka i Maro, którzy chcieli,ale niestety nie mogli do nas dołączyć.
We love you! :calus:

Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna.

Najbardziej, oczywiście dziękuję naszemu kochanemu Michaelowi, bo gdyby nie on nie byłoby nas!

Michael WE LOVE YOU!
You’re the King!

Obrazek

A teraz porcja fotek…

Obrazek

Wódz u mnie w domu.

ObrazekObrazek

Obrazek

Nasz sprzęt grający :komp:

Obrazek

Produkty z Biedronki polecają się.

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Obrazek

Taniec kulawej Erny…

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Crazy Natka Aoooww!

Obrazek

Obrazek

Podoba mi się to zdjęcie, kto je zrobił?

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

We’re just good friends ;-)

ObrazekObrazek

Mocna Erna i Drapieżna Laura :diabel: :diabel2:

ObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Pozdrowieńska śle
Naczelna „reporterka” śląskich fanów ;-)
Boska Erna Shorter
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Jak zawsze na zlocie było super :-) Oby tak dalej!!
Szkoda tylko ze nie wypaliło z Cogitatura :-(
Ale na szczescie potanczylismy troszke u nas ;-)
Erna Shorter pisze:Chipsy z biedronki – ze świeżo złapanych i skrupulatnie krojonych w plasterki biedronek. Duże musiały być te biedronki.
Popcorn z biedronki – prażony oczywiście ze specjalnie hodowanych, do tego celu biedronek.
Jedyne, co jedliśmy, a co nie było z biedronki to czekolady KWAŚNEJ i ciasto KASI.
Jedzenie było wysmienite :-)Chipsy pierwsze poszły w obroty a potem ciasto Mniaaam :-)
Erna Shorter pisze:Zapodaliśmy muzę Mike’a Muzyka i zaczęliśmy śpiewać
No a jak nam wszystkim wspaniale poszła piosenka "Man in the Mirror" :mj:
Erna Shorter pisze:Porównywaliśmy głos Jasona Malachi, do głosu Mike’a. Zdecydowanie, moim zdaniem Mike wygrywa.
Na Majkela nie ma mocnych :-P
Erna Shorter pisze:Nasz „parkiet” okupowany był tylko przez naszą trójcę w składzie Madlen, Natka i Erna hehe. Dance like banana
Ludziska zawiodłam się… Jęzor
:-(
Mamy nadzieje ze nastepnym razem pojdzie lepiej :dance:
Erna Shorter pisze:Podczas naszego długiego rozstania, Natka i Madlen rzucały kapeluszem Głupek
Nie ma to jak nasze zabawy glupija hehe
Erna Shorter pisze:Madlen-jestem naprawdę pod wrażeniem, tego, co nam zaprezentowałaś. Mogę powiedzieć tylko jedno - WOW!!! Masz talent! Dzięki za ponowne oprowadzenie nas po Katowicach, znasz świetne miejsca!
M:Miło mi ze sie podobało :-) :hug: I nie ma za co ;-)
Erna Shorter pisze:Natka – ćwicz do tego Dangerous, idzie Ci świetnie. Aleś Ty pozytywnie zakręcona dziewczyno! ZielonoMi
Hehe nenene No do dangerous to podobno razem z Prisonem na MJowisku mamy tanczyc;]

My tez wszystkim dziekujemy! Bylo bardzo fajnie;]
:banan:

JACKSON FANS WYMIATA!
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
prison break

Natka pisze:
Erna Shorter pisze:Natka – ćwicz do tego Dangerous, idzie Ci świetnie. Aleś Ty pozytywnie zakręcona dziewczyno! ZielonoMi
Hehe nenene No do dangerous to podobno razem z Prisonem na MJowisku mamy tanczyc;]

My tez wszystkim dziekujemy! Bylo bardzo fajnie;]
:banan:

JACKSON FANS WYMIATA!

No tanczymy, tanczymy i wygrywamy nenene nenene :mj: :mj:

I Natka ty jako MJ ,JA jako tlo :) :dance: :dance:
KASIA

Post autor: KASIA »

Napisałabym coś więcej, ale jako, że wszystko zostało już opisane - zamilknę ;-)
Dzięki wszystkim :japrosic:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Buszmen

Post autor: Buszmen »

No Ernie należą się zasłużone brawa za coraz to lepsze relacje z naszych najlepszych minizlotów w kraju!!

Dzięki temu nadworni fotografowie nie muszą, a po takiej relacji, to już nawet nie ma co opisywać, bo wszystko zostało już napisane.

Ze swojej strony dodam, że to właśnie ja się najlpiej bawiłem, a nie wy nenene i mam nadzieję, że szybciutko dobijemy do dwucyfrowej numeracji naszych zlotów (z moim udziałem oczywiście ;-) ).
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Natka pisze:
Erna Shorter pisze:Erna Shorter napisał:
Chipsy z biedronki – ze świeżo złapanych i skrupulatnie krojonych w plasterki biedronek. Duże musiały być te biedronki.

Jedzenie było wysmienite :-)Chipsy pierwsze poszły w obroty a potem ciasto Mniaaam
Nie zapominajcie, że to wszystko z prawdziwych biedronek. ;-)
Tylko na Śląsku jadamy takie specjały. :mniam:

Obrazek

mmmhmm... :mniam:
prison break pisze:I Natka ty jako MJ ,JA jako tlo :)
Chłopie! Weź Ty się wreszcie w garść i nie pisz takich bzdur. Nie żebym miała coś do tańca Natki, ale ty jako tło? Chyba żartujesz!!!??? glupija
KASIA pisze:Napisałabym coś więcej, ale jako, że wszystko zostało już opisane - zamilknę
Hihi ;-)
Buszmen pisze:No Ernie należą się zasłużone brawa za coraz to lepsze relacje z naszych najlepszych minizlotów w kraju!!
Dzięki Busz! :hug:
Wiesz, te nasze spotkania dowodzą tylko jednego, wystarczy odrobina chęci i dobrego humoru, i można wszystko zorganizować. :cool:
Buszmen pisze:Dzięki temu nadworni fotografowie nie muszą, a po takiej relacji, to już nawet nie ma co opisywać, bo wszystko zostało już napisane.
Polecam się na przyszłość.:-)

Buszmen pisze:Ze swojej strony dodam, że to właśnie ja się najlpiej bawiłem, a nie wy
Hehe, no co Ty nie powiesz…;-)
Buszmen pisze:i mam nadzieję, że szybciutko dobijemy do dwucyfrowej numeracji naszych zlotów (z moim udziałem oczywiście ).
Zlot bez Wodza? Nie ma takie opcji! :siesta:

Dobijemy do tej dwucyfrowej numeracji!:jachce:

Dziękuję wszystkim jeszcze raz! Jesteście the best! :calus:

Michael I love you! :mj:
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Erna Shorter pisze: Zlot bez Wodza? Nie ma takie opcji! :siesta:
A jednak, jutro sie takowy odbywa!
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Buszmen pisze:A jednak, jutro sie takowy odbywa!
To nie zlot,to tylko małe spotkanko hehe.
Szefie,będziemy z Tobą myślami. ;-)

Pzdr ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Natepny mini zlot na śląsku (kręgle) 12.10.07r

Razem z Okussą i Prisonem wpadlismy na pomysl żeby spotkać sie w kręgielni :-)
Kto chetny ??W piatek o 17.00 Silesia city center :mj:

Zapraszamy :-)

Pzdr! :dance:

P.s.N:Dzisiaj ide do silesi wiec sie dowiem ile kosztuja te kregle itp. itd. :D
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Natka pisze:Razem z Okussą i Prisonem wpadlismy na pomysl żeby spotkać sie w kręgielni
no tak racja. ja bardzo chetnie, tylko teraz jeszcze raz , juz tak oficialnie zapytam czy bede mogla wziac ze soba kumpelę. ona nie slucha Michaela, tylko chodzi o to ze jak nmialabym jechac sama, to moi rodzice za nic mi na to nie pozwolą, bo w koncu musze dojechac do tych katowic. a wiec pytam wszystkich przybylych czy nie mielibyscienic przeciwko bysmy byly dwie ;-)
Awatar użytkownika
Natka

okussa pisze:czy bede mogla wziac ze soba kumpelę
No jasne że tak! :-)

N:Byłam zapytać sie o te kręgle i powiedzieli ze 39zl za godzinę :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
prison break

No wiec kto chętny?:) Okusssiaaaaaaa pewnie ze mozesz zabrac kolezanke;)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

widze ze nas jest cale tlumy:D trudno, najwyzej pojdziemy w tym niewielkim skladzie. ale i tak mysle ze jeszcze sie ktos zglosi..mam racje?
Awatar użytkownika
ewcia16

Post autor: ewcia16 »

przepraszam was dziewczyny i ciebie prison ale niestety w piatek nie bede mogla przyjechac do katowic

Ale postaram sie na nastepnym spotkaniu
wybaczcie mi!!!!! :-/
ODPOWIEDZ