Madzia, Erna, Laura

Koncert Natalii i Erny :):)

Prison Break, Natalia, Kwaśna :)

Erna, Prison Break

Erna mowi "Ty bedziesz nastepny do spiewania" :)

Madzia, Laura

Kasia, Buszmen

Kwaśna,Buszmen
Jedzenie było wysmienite :-)Chipsy pierwsze poszły w obroty a potem ciasto MniaaamErna Shorter pisze:Chipsy z biedronki – ze świeżo złapanych i skrupulatnie krojonych w plasterki biedronek. Duże musiały być te biedronki.
Sok z biedronki – świeżo wyciśnięty z młodych biedronek
Popcorn z biedronki – prażony oczywiście ze specjalnie hodowanych, do tego celu biedronek.
Piwo – ze specjalnym dodatkiem esencji smakowej z biedronki.
Jedyne, co jedliśmy, a co nie było z biedronki to czekolady KWAŚNEJ i ciasto KASI.
No a jak nam wszystkim wspaniale poszła piosenka "Man in the Mirror"Erna Shorter pisze:Zapodaliśmy muzę Mike’a Muzyka i zaczęliśmy śpiewać
Na Majkela nie ma mocnychErna Shorter pisze:Porównywaliśmy głos Jasona Malachi, do głosu Mike’a. Zdecydowanie, moim zdaniem Mike wygrywa.
:-(Erna Shorter pisze:Nasz „parkiet” okupowany był tylko przez naszą trójcę w składzie Madlen, Natka i Erna hehe. Dance like banana
Ludziska zawiodłam się… Jęzor
Nie ma to jak nasze zabawyErna Shorter pisze:Podczas naszego długiego rozstania, Natka i Madlen rzucały kapeluszem Głupek
M:Miło mi ze sie podobałoErna Shorter pisze:Madlen-jestem naprawdę pod wrażeniem, tego, co nam zaprezentowałaś. Mogę powiedzieć tylko jedno - WOW!!! Masz talent! Dzięki za ponowne oprowadzenie nas po Katowicach, znasz świetne miejsca!
HeheErna Shorter pisze:Natka – ćwicz do tego Dangerous, idzie Ci świetnie. Aleś Ty pozytywnie zakręcona dziewczyno! ZielonoMi
Natka pisze:HeheErna Shorter pisze:Natka – ćwicz do tego Dangerous, idzie Ci świetnie. Aleś Ty pozytywnie zakręcona dziewczyno! ZielonoMiNo do dangerous to podobno razem z Prisonem na MJowisku mamy tanczyc;]
My tez wszystkim dziekujemy! Bylo bardzo fajnie;]
![]()
JACKSON FANS WYMIATA!
Nie zapominajcie, że to wszystko z prawdziwych biedronek.Natka pisze:Erna Shorter pisze:Erna Shorter napisał:
Chipsy z biedronki – ze świeżo złapanych i skrupulatnie krojonych w plasterki biedronek. Duże musiały być te biedronki.
Sok z biedronki – świeżo wyciśnięty z młodych biedronek
Popcorn z biedronki – prażony oczywiście ze specjalnie hodowanych, do tego celu biedronek.
Piwo – ze specjalnym dodatkiem esencji smakowej z biedronki.
Jedyne, co jedliśmy, a co nie było z biedronki to czekolady KWAŚNEJ i ciasto KASI.
Jedzenie było wysmienite :-)Chipsy pierwsze poszły w obroty a potem ciasto Mniaaam
Chłopie! Weź Ty się wreszcie w garść i nie pisz takich bzdur. Nie żebym miała coś do tańca Natki, ale ty jako tło? Chyba żartujesz!!!???prison break pisze:I Natka ty jako MJ ,JA jako tlo :)
HihiKASIA pisze:Napisałabym coś więcej, ale jako, że wszystko zostało już opisane - zamilknę
Dzięki Busz!Buszmen pisze:No Ernie należą się zasłużone brawa za coraz to lepsze relacje z naszych najlepszych minizlotów w kraju!!
Polecam się na przyszłość.Buszmen pisze:Dzięki temu nadworni fotografowie nie muszą, a po takiej relacji, to już nawet nie ma co opisywać, bo wszystko zostało już napisane.
Hehe, no co Ty nie powiesz…;-)Buszmen pisze:Ze swojej strony dodam, że to właśnie ja się najlpiej bawiłem, a nie wy
Zlot bez Wodza? Nie ma takie opcji!Buszmen pisze:i mam nadzieję, że szybciutko dobijemy do dwucyfrowej numeracji naszych zlotów (z moim udziałem oczywiście ).
no tak racja. ja bardzo chetnie, tylko teraz jeszcze raz , juz tak oficialnie zapytam czy bede mogla wziac ze soba kumpelę. ona nie slucha Michaela, tylko chodzi o to ze jak nmialabym jechac sama, to moi rodzice za nic mi na to nie pozwolą, bo w koncu musze dojechac do tych katowic. a wiec pytam wszystkich przybylych czy nie mielibyscienic przeciwko bysmy byly dwieNatka pisze:Razem z Okussą i Prisonem wpadlismy na pomysl żeby spotkać sie w kręgielni