MadziaLenka pisze:28.10.2010 - Ręce i Nogi (hallowen studencki)
30.10.10 - Ręce i Nogi + The Legends - imprezy hallowenowe
+ impreza z okazji rocznicy naszego zespołu:P
Madzia, znasz godziny tych występów już?
Przydatna informacja w sumie, bo 28.10 zgarnęłabym do RiN'u jakąś część swojego towarzystwa, tylko że ich obecność zależy właśnie od pory występu.
No, a info o godzinach wysępów 30.10 w sumie jest jeszcze ważniejsze ze względu na planowany powrót na
Tanzmacht.
No, a jak już o nim mowa...
madisson pisze:jak mi obiecasz że będzie
to i
to
Te 2 będą na 100% kiedyś w trakcie imprezy. Masz moją gwarancję, tylko wiesz...możemy nie trafić na ten moment
A inna sprawa, że isntnieją w końcu 'requesty' - wszystko jest do zrobienia. Mogę podejść do DJów i zamówić speszjali for Ju.
A za "Pushed again" masz duuuużego plusa!
madisson pisze:jeszcze coś jednego (wolałam nie dawać linku bo teledysk bądź text może wg regulaminu zostać odczytany jako "niepożądana treść" ;p) to oczywiście, że wbijam :D:D
ciocia madisson kiedyś też się obracała w takich klimatach

A wal śmiało, wrzuciłaś już i tak klip z zaćpaną Królewną Śnieżką znęcającą się nad 6 krasnoludkami...
MadziaLenka pisze:obawiam się, że Gosia nie będzie mogła Ci tego obiecać bo z tego co mi mówiła tam tego nie graja:P
No właśnie grają dokładnie to+sporo innych, bardziej elektronicznych i mniej gitarowych rzeczy. Wszystkie tak samo mroczne i Zue
MadziaLenka pisze:Ale ja bez względu na to co zagrają przejdę się tam:D
I PROMISE:)
madzia06 pisze:btw. co to ten Tanzmacht i dlaczego nikt mnie na niego nie zaprosil jako towarzyszki ? :) w sumie ejsli to klimat Mansona czy tam Rammstein to chyba sama podziekuje,no ale chcialabym wiedziec :P

Madzia, chodź chodź. Wiem, że klimaty specyficzne, ale dlatego właśnie dodałam np. info o kumplu-fotografie. Normalnie nie mamy możliwości obfocenia się u zawodowca

Ale nie zamierzam Cię ciągnąć na siłę, się nie martw.
W ogóle strasznie się cieszę z Waszego pozytywnego odzewu w temacie Mojej Ukochanej Imprezy