Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Luspa

Post by Luspa »

Boże, ja tego nie rozumiem: dlaczego do jednego, tak wspaniałego człowieka przyczepia się tyle nieszczęść? ;(
Image
Noemi.best

Post by Noemi.best »

czyzby to zdjecie bylo zrobione po tym wypadku?

Image
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Jako

Post by Jako »

tak...jest jeszcze więcej zdjęć z opażonymi i personelem...wszędzie ma rękawiczke:d
Image
Luspa

Post by Luspa »

Jako wrote:tak...jest jeszcze więcej zdjęć z opażonymi i personelem...wszędzie ma rękawiczke:d
masz link?
Noemi.best

Post by Noemi.best »

Image
Image

Image
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
anula__1994

Post by anula__1994 »

Ale ja wciąż nie rozumiem, czemu tak późno zorientował się, że się pali.
To na pewno nie przez włosy. Przecież włosy palą się błyskawicznie!
Na przykładzie: macie świeczkę i jednego długiego włosa. Nad płomień przesuwacie włosa, która błyskawicznie się pali i skręca. To są ułamki sekund. No tego jedzie jak diabli, po takim JEDNYM włosie.

Przecież On musiał coś poczuć! Szybciej niż zareagował...
Nie rozumiem.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Trust in me

Post by Trust in me »

z pewnoscia byl tak zajety tancem ze nie skapnal sie od razu, poza tym mial burze lokow na glowie, ktora zapalila sie od iskry a nie od zywego ognia, tak mi sie wydaje, nie moge przezyc ze nie mial wtedy kapelusza......
Image
anula__1994

Post by anula__1994 »

Ale jak można nie zauważyć, że pali Ci się skóra!
Bo nie wierzę, że ta burza loków powstrzymała ogień czy tam iskrę. Włosy to chwila moment.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Noemi.best

Post by Noemi.best »

zauwazyl, nie zauwazyl. Jedni maja szybszy refleks, drudzy mniej. Nie wiem tylko czego ma teraz dowiesc ta dyskusja?
(\__/)
(O.o )
angelamw

Post by angelamw »

Tak widziałam ten filmik na jednej z stron internetowych....
Powiem Wam, że bardzo mi szkoda Michaela On tak bardzo dużo przeżył w swoim życiu... :/ Był oczerniany przez ludzi, pisali różnego rodzaju plotki mimo to Michael był bardzo twardy do końca i takim pozostanie :)
Nie zapomnimy Cię Królu!
Będziesz zawsze w naszych sercach!
:mj:
Image
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
dawid012

Post by dawid012 »

poza tym tam byl halas, fajerwerki wiec skad wiedzial, ze to on sie palil, kiedy tak naprawde on byl w srodku wybuchu...

poza tym nie zawsze czuc od razu, tam bylo setki rzeczy dookola, gdyby mj mial sie spodziewac czegos zlego, to by sie za kazdym razem rozgladal i nie oddawal siebie na maxa w tym, co robi a przeciez zawsze daje 100%
Luspa

Post by Luspa »

A poza tym myślę, że najpierw to się tliło, nie buchnęło żywym ogniem. A po drugie przecież MJ jak tańczył to był w zupełnie innym świecie.
Image
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Powiem Wam szczerze że wygląda to masakrycznie.Skóra na głowie jest wyjątkowo wrażliwa i delikatna-ból musiał być nie do zniesienia.Nie potrafię sobie tego wyobraźic.
Image

Post by Ka$ka »

tak z ciekawości czy w tej dokumentacji wystawionej na aukcji jest coś o tym "baloniku" który miał rozciągnąć skóre głowy Michaela ? Mój angielski nie jest najlepszy dlatego pytam Was :)
ImageImage
kamiledi15

Post by kamiledi15 »

Zdjęcia są masakryczne. Na jednym widać, jak rozcięli mu skórę na czaszce, wycięli część skóry, a potem złączyli, żeby włosy się stykały i żeby nie było tego tak widać. Chyba nie chciałbym kupić czegoś takiego, ani nie chciałbym, żeby ktoś wystawiał takie moje zdjęcia. Ciekawe, kiedy zobaczymy zdjęcia z operacji nosa...
Image
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Post Reply