Chętnie się pojawię, chociaż nie wiem, czy małolata Wam potrzebna. ;) A ile ten zlot miałby trwać, bo jeśli to będzie dwunastego, to będę musiała się nieco spieszyć, bo muszę coś ważnego trzynastego załatwić.
24 months and it still seems like it was just yesterday... tu sei tutto quello che mi manca last.fm
Lauren a tam mało lata :P ja mam 18 lat a wygladam na 15 i co ja mam powiedziec xD :)) zapraszam kazdy mile widziany^^
no hmmm nie wiem moze do 19 byle nie za dlugo ;p
No to jeszcze zobaczymy - jak będzie ładna pogoda w ten dzień to nawet z Oliwy do Sopotu na piechotę się wybiorę. Dla zdrowotności.
A jedzie ktoś na MJowisko? Właściwie bardzo chciałabym się wybrać, ale nie mam z kim jechać, bo nikt nie lubi Michaela z moich znajomych.
24 months and it still seems like it was just yesterday... tu sei tutto quello che mi manca last.fm
Lauren pisze:No to jeszcze zobaczymy - jak będzie ładna pogoda w ten dzień to nawet z Oliwy do Sopotu na piechotę się wybiorę. Dla zdrowotności.
A jedzie ktoś na MJowisko? Właściwie bardzo chciałabym się wybrać, ale nie mam z kim jechać, bo nikt nie lubi Michaela z moich znajomych.
Ja jadę na MJowisko, jestem z Gdyni. Co do spotkania to może wpadnę, postaram się ! Ej dziewczyny chcecie w południe ? Nie lepiej po południu, kiedy nie będzie takiego upału... ?
Bi-chan jedziesz, bez gadania ( ). Ja zostaję tzn. cała impreza kończy się nad ranem i tak około 13 chciałabym jechać do Trójmiasta :) Możemy się umówić będzie raźniej !
Właśnie ja bym bardzo cciała jechać na MJowisko, ale znowu rodzicielka nie jest pewna czy powinna ozwolić mi jechać.
Pogadam z nią jeszcze jutro rano, ale chciałabym żeby jeszcze miejsca były do klubu, wiadomo. Dlatego będę ją pospieszać - jest pięćdziesiąt procent pewności, że będę. Czyli praktycznie nic nie wiadomo.