Sesja zdjęciowa dla "L'Uomo Vogue" [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Maverick

Post by Maverick »

Frankie Valli - "Can't Take My Eyes Off You"
Fanka MJ

Post by Fanka MJ »

Az mi sie łezka w oku zakreciła gdy zobaczyłam po raz pierwszy nowe zdjecia Michael'a. To jest TEN Michael którego znamy i który chcę zeby pozostał. Nie przyjmuje do wiadomości żadnego "nowego" image'u. Michael Jackson to Michael Jackson, to ten czlowiek z tych zdjeć, nie ktoś inny. Takich zdjec oczekiwałam :-)
Image

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Nancy wrote:Jest mozliwosc zakupu numery pazdzernikowego w cenie 34 zl /egzemplarz + 5,80 zl koszty wysylki. Prosze o zlozenie zamowienia i dokonania wplaty jak najszybciej gdyz zamowienie moze byc przyjete tylko przed dostawa tego wydania do magazynu, ktorej spodziewamy sie w przyszlyn tgodniu.
Rozmawiałam dzisiaj z jedną z tamtejszych osób (jakaś bardzo sympatyczna pani)- była zdziwiona zainteresowaniem, jakim się cieszy październikowe "l'Uomo Vogue".
Powiedziała mi "nie wiem, co tam ma takiego być, ale....". No to jej powiedziałam "Michael Jackson, proszę pani" :hahaha:
Pani była bardzo miła do końca i powiem, że nawet nieco entuzjastyczna :-)

Podobna reakcja była u pani w Empik'u- tam też fani wypytują o ten konkretny numer ;-)

Ze swojej strony, zamówiłam "Vogue" z dwóch źródeł- na wypadek, gdyby któreś zawiodło.
Gdyby jednak oba wypaliły, to chętnie jeden egzemplarz odsprzedam.
Ale na razie, trzymam kciuki, żeby choć jeden do mnie trafił ;-)
Last edited by M.Dż.* on Sat, 29 Sep 2007, 11:23, edited 1 time in total.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Natka

Post by Natka »

Poszłyśmy dziś do empiku zapytać sie o Vogue i powiedzieli ze powinien być koło 15.10 ! Mamy nadzieje że uda nam się go dostać :knuje:
[*]
MJ <33
Karolina

Post by Karolina »

Chyba lepiej byłoby zamówić. 'L'Uomo Vogue' cieszy się wielkim powodzeniem, tak nawet powiedziała mi pani w warszawskim EMPiKu. Powiedziała mi też, że ostatni egzemplarz jest w Blue City - zdążyłam i zamówiłam. Więc nie wiem, czy są jeszcze w Warszawie, a Katowice to mniejsze miasto, więc ja na Twoim miejscu nie czekałabym do 15 października, jeśli Ci zależy.
Last edited by Karolina on Sat, 29 Sep 2007, 20:59, edited 1 time in total.
Natka

Post by Natka »

Nieeee! :nerwy:
Kurcze i co teraz?Facet z informacji powiedział ze jak juz to bedzie dopiero 15 :-/ Moze ktos doradzi gdzie mozna by było to dostac?Gdzie to zamowic? japrosic
[*]
MJ <33
Karolina

Post by Karolina »

Może na stronie, którą podała Nancy jakoś się uda?
A jeśli nie, to na pewno ktoś będzie sprzedawał na allegro.
Aga_88

Post by Aga_88 »

Ojj trudno dogodzić zauważyłam :-/
Dziwi mnie troche podejście niektórych do tej sesji, oczekujecie MJ'a takiego jak kilka lat temu, przecież to nie możliwe, Michael nie będzie wyglądał tak jak 10 lat temu.. Poza tym facet tyle przeszedł i teraz próbuje coś z tym zrobić, niedawno Bain ogłosiła, ze MJ szykuje niespodziankę dla nas i proszę oto ona, Michael nareszcie pokazał się, zrobił krok do przodu, może nie jest on duzy, ale jest.. :picie: A wy doszukujecie się niepotrzebnych uwag, bo włosy, bo strój, bo image..
Sesja jest dla magazynu z moda, więc nie wiem jak MJ ma wyglądać? Przecież nie prezentuje swoich kolekcji ubrań.. Fryzura jest taka sama jak 2 lata temu czy rok temu, tyle że lepiej wystylizowana..
I Moim zdaniem sesja jest świetna, Michael wygląda cudnie :happy: :mniam: :D I myślę, że powinniśmy docenić to a nie narzekać bo nie ma sensu Michael to Michael i kochamy go za to kim jest i co zrobił a nie jakie ma włosy czy garnitur ;)
Nie chce tutaj nikogo urazić i szanuje zdanie innych, ale też nie lubię przesady nenene
majkelzawszespoko

Post by majkelzawszespoko »

ja bym wolał jakieś taneczne pozy.

ta pozycja "sieg heil" do mnie nie przemawia.

no ale wygląda lepiej niż się spodziewałem. : )
ImageImage
Speed Demon

Post by Speed Demon »

Michael naprawdę wygląda rewelacyjnie, nawet biorąc pod uwagę retusz fotografii. Nic tylko w trasę! I super, że ma zwykłe, długie rozpuszczone włosy. Chyba się zakochałem;P
Megi1975

Post by Megi1975 »

Znalazłam coś takiego.Ktoś przerobił zdjęcie zmniejszając nieco ilość włosów Michaela tak jak się niektórym z Was marzyło.Ja sie nie będe wypowiadać oceńcie sami.

Image
Image
Agaa

Post by Agaa »

No i od razu lepiej :-) Mi się bardziej podoba,taki napuszony zbyt sztucznie wyglądał :) Pozdro.
♥ MJ
Image
Aga_88

Post by Aga_88 »

Mi sie jednak bardziej podoba poprzednia ;-)
I jak juz powiedziałm Michael To Michael i kochamy go za to nie jak wygląda ;-)
zu

zamówione u zdziwionej pani :)

Post by zu »

Pani w Europress nie wytrzymała i powiedziała mi:

"wie Pani co, ja już sobie nawet skan okładki ściągnęłam z netu, bo takiego zamówienia nie mieliśmy nigdy! Tyle osób już zamówiło, że nie wiem, czy zamówienia starczy i czy nie będą musieli niektórzy z Państwa poczekać na dosyłkę z Włoch, bo to niebywałe jest. "

Michael Rules The World (i niech ktoś zaprzeczy!)
Michael's out of date? No way! Sami widzicie, co się dzieje :)
Megi1975

Re: zamówione u zdziwionej pani :)

Post by Megi1975 »

zu wrote:Pani w Europress nie wytrzymała i powiedziała mi:

"wie Pani co, ja już sobie nawet skan okładki ściągnęłam z netu, bo takiego zamówienia nie mieliśmy nigdy! Tyle osób już zamówiło, że nie wiem, czy zamówienia starczy i czy nie będą musieli niektórzy z Państwa poczekać na dosyłkę z Włoch, bo to niebywałe jest. "

Michael Rules The World (i niech ktoś zaprzeczy!)
Michael's out of date? No way! Sami widzicie, co się dzieje :)

Hahaha.Niech sie kobieta nie wygłupia.Dla mnie musi wystarczyć nenene

Ja wczoraj byłam w Empiku w Lublinie i podobno mają tą pozycje i ma być po 15 października.Ala jak sie babki zapytałam o" L'uomo Vogue",to pojawił sie tajemniczy uśmiech na jej twarzy który nie znikał przez cały czas jak szukała dla mnie informacji w tym temacie. ;-)

No faktycznie niby Michael taki niepopularny a tu prosze.Ciekawe co będzie jak sie pojawi płytka ;-)
Image
Post Reply