a jednak :) Jak zobaczyłam parę dni temu pierwsze zdjęcia, które ktoś z tej imprezy wrzucił, pomyślałam sobie, że albo mam przywidzenia, albo to naprawdę rosyjski Iglesias tj. Wiktor Bielan z Eurowizji sprzed roku. Swoją drogą lubię tę piosenkę którą śpiewał x]SILENTIUM pisze:
facet obok to rosyjski piesniarz Дима Билан
Michael u Księcia Azima- wbrew spekulacjom za darmo :)

SORRY, PRINCE AZIM
07/06/2007
THE Sultan of Brunei's son, Prince Azim, has told us and we accept that pop legend Michael Jackson wasn't paid a penny to join him for his 25th birthday celebrations last month, rather than the £5million we said.
Michael, who is a close pal of the Prince, was so keen to go he even covered his own air fares. We only wish the Prince had invited us as well!
07/06/2007
THE Sultan of Brunei's son, Prince Azim, has told us and we accept that pop legend Michael Jackson wasn't paid a penny to join him for his 25th birthday celebrations last month, rather than the £5million we said.
Michael, who is a close pal of the Prince, was so keen to go he even covered his own air fares. We only wish the Prince had invited us as well!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

- Lady_Banana

Przepraszam czy widział pan mój nos o tak wygląda?

O książe zgubił złotego zęba !?

Schowam go do kieszeni zanim ktoś zauważy hee-hee

Ty masz mój nos huliganie , oddawaj go !

Jaa? Nieprawda pana nos jest na miejsu...chuchnij !
Żeby nie było podejrzeń jestem szczerą i oddana fanką Michaela i nie miałam nic złego na myśli... przepraszam wszystkich forumowiczów i samego MJ

Ostatnio zmieniony sob, 09 cze 2007, 20:03 przez Lady_Banana, łącznie zmieniany 2 razy.

Ostatnio zmieniony sob, 09 cze 2007, 22:47 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Final Cloud
E tam "zakurzony wzorek"Mnie jeszcze bardziej od wzorku martwią te pourywane guzikiSpearmint pisze:A tam.Martwicie się oalbo o to,że kuca.Mnie martwił ten dziwny "zakurzony" wzorek na spodniach...Lady_Banana pisze:nos

PS.Oczywiście martwi mnie to w cudzysłowiu ,bo tak naprawde to mnie bawi.

Ostatnio zmieniony sob, 09 cze 2007, 23:10 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
- BillieJean
Dokładnie. Gdyby chociaż to było na tyle nośne, że możnaby się obrazić, to byłoby coś. Po prostu jak z 600 tys. razy słyszy się ten sam dowcip o nosie, pozostaje tylko sobie ziewnąć.M.Dż.* pisze:
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- la_licorne