Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Abe pisze:
Willy pisze:DVD Ghosts and The Making Of
Download

Part 1: http://www.mediafire.com/?0ymymvktzm3

....kurde, już drógi raz ściągnołem ten plik..i znowu mam błąd CRC ...nie ściągam ich Flashgetem, tak jak odradzałeś. Pierwszy raz za pomocą Firefoxa a następnym razem Internet Download Manager'em ...i kicha.. :surrender: :surrender:
Nie wiem co mógłbym Ci doradzić. Normalnie powiedziałbym żebyś pobrał firefoxem ale skoro mówisz że już tego próbowałeś... Tych rarów już oczywiście dawno nie mam. Na pewno chodzi o pierwszy plik?
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Willy pisze:Nie wiem co mógłbym Ci doradzić. Normalnie powiedziałbym żebyś pobrał firefoxem ale skoro mówisz że już tego próbowałeś... Tych rarów już oczywiście dawno nie mam. Na pewno chodzi o pierwszy plik?
Tak, o pierwszy...spróbuje jeszcze raz, może tym razem pójdzie jakos :-/
Dam znać co mi z tego wyszło...
Awatar użytkownika
Abe

Udało mi się ściągnąć w końcu ten pierwszy plik i wszystko działa. Ładna kopia, fajny dokument, nigdy go wcześniej nie widziałem...

Dzięki Willy :mj:

...a propos, przestały chyba działać linki na mediafire...chyba, że u mnie coś znowu szwankuje... :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

To dobrze. :] Linki Mediafire nadal działają i oby jak najdłużej.
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:To dobrze. :] Linki Mediafire nadal działają i oby jak najdłużej.
...no jednak działają, u mnie coś szaleje internet chyba :-/
Oglądałem "Another Part Of Me"...fajny materiał, dużo fajnych ujęć z koncertów z trasy BAD... no a mówiąc już o tej trasie, czy istnieje jakaś ładna kopia koncertów z BAD oprócz Yokohamy, np Rome czy Wembley?? Może ktoś to posiada, może Ty Willy ? ;-)
Awatar użytkownika
Willy

Abe pisze:no a mówiąc już o tej trasie, czy istnieje jakaś ładna kopia koncertów z BAD oprócz Yokohamy, np Rome czy Wembley?? Może ktoś to posiada, może Ty Willy ?
Yokohama to jedyny cały koncert z trasy BAD w dobrej jakości. Z europejskiej części tournee są tylko pojedyncze klipy i nagrania amatorskie.
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

Obrazek

Czy ktoś ma może ten wywiad w całości?
Obrazek
Awatar użytkownika
Sade

Post autor: Sade »

Willy pisze:The King Of Pop Documentary
W pi**ę jeża, a mi podczas rozpakowywania pojawia się jakiś przeklęty błąd :zly: Czy istnieją szanse, że z pomocą kogoś obeznanego (Willy? :-) ) uda mi się go przezwyciężyć...?

siadeh_ - pozwoliłam sobie wygwiazdkować co nieco...
Awatar użytkownika
Willy

Podczas rozpakowywania, jeśli jest błąd to powinno wywalić również w której części ów błąd się znajduje. Feralnego parta pobrać ponownie, najlepiej Firefoxem.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Virgin records Invincible Signing
Obrazek
Tak jeszcze patrzę na palec serdeczny Jego prawej ręki. Czyżby obrączka od fanki? Czy ja mam przywidzenia? Ech...

Nie mam ochoty zakładać nowego tematu, więc pozwolę się zapytać tutaj właśnie.

Mam takie zapytanie, w zasadzie skierowane do osób, które są na bieżąco z MJNO...Buszmen, Willy, Dzina...wszyscy, których nie wymieniłam, ale również śledzą MJNO i korzystają z tego dobrodziejstwa...tudzież przekleństwa, bo czego oczy nie widziały, to duszy nie żal ;)

Ten materiał ściagnęłam kiedyś ze strony Buszmena ( japrosic )...natomiast na MJNO udostępniła (linki wygasły, czekamy na nowy reupload) ten materiał - silverfox.

Czy jest on w lepszej jakości od tego Buszmenowego?

Komu z Was udało się ściągnąć ten wielki plik? Co sądzicie o jakości?

edit -->
Willy pisze:nie żeby to miało jakieś znaczenie
A jednak ma :P Zapytanie wylądowało we właściwym temacie. Ładne powiązania :]

ps. Dzięki! Dobrze wiedzieć, że warto się "połasić" o tę wersję.
Ostatnio zmieniony śr, 28 lut 2007, 19:48 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Willy

Yep, pobrałem to kiedyś. Było w kilku plikach avi, teraz widzę będzie w jednym wielkim. Jakość jest zdecydowanie lepsza od tej udostepnionej kiedyś przez Busza (którą nota bene dostał ode mnie :P nie żeby to miało jakieś znaczenie :]). Zasysać :]
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Ja posiadam wersje Buszmena i Jay’a ale wersji silverfox sobie podarowałam, bo wówczas mówiono, że wersja Jay’a to jest najlepsza z dostępnych. Ma 1.88GB i plik jest podzielony na 3 części. Jakość jest naprawdę świetna.
Teraz się już w tym wszystkim zamotałam, czy wersja silverfox różni się tym, że jest dłuższa niż Jay’a i w końcu która jest lepsza? :wariat:
Awatar użytkownika
Willy

Nie mam pojęcia jak wygląda wersja Jay'a, albo ją przeoczyłem albo już miałem dosyć ściągania Invincible Signing. Może jakaś próbka, screenshot? Wersja silverfox wygląda mniej więcej tak jak na tej fotce powyżej.

cicha, zauważyłem że masz dość dziwny zwyczaj odpowiadania na inne posty edytując swój ostatni. Dość osobliwe to ale chyba mało praktyczne, łatwo można coś przeoczyć. :] Naprawdę nic się nie stanie jeśli napiszesz jeden post więcej. ;-)
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Przepraszam, strzeliłam gafę. To co napisałam było o Mexico Deposition. Myślę o jednym a pisze o drugim. :glupi: Tak przy okazji mam pytanie, zauważyłam, że będzie na nowo Mexico Deposition ale w wielkości 2,4GB, co to za wersja? To jest na pewno to co Jay wrzucił, bo jego wersja ma 1,88GB. :-/
Willy pisze:Było w kilku plikach avi, teraz widzę będzie w jednym wielkim.
Mam nadzieję, że to nie znaczy, że będzie inna wersja tylko to samo co wcześniej? :nerwy:
cicha pisze:Komu z Was udało się ściągnąć ten wielki plik? Co sądzicie o jakości?
Jak najbardziej warto. :-)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

dzina pisze:Ja posiadam wersje Buszmena i Jay’a ale wersji silverfox sobie podarowałam, bo wówczas mówiono, że wersja Jay’a to jest najlepsza z dostępnych.
A czy ta wersja Jay'a jest skrócona w porównaniu do wersji Buszmena?
Będę musiała sprawdzić czy linki są jeszcze aktywne ;)
Willy pisze:cicha, zauważyłem że masz dość dziwny zwyczaj odpowiadania na inne posty edytując swój ostatni. Dość osobliwe to ale chyba mało praktyczne, łatwo można coś przeoczyć.
Ok. Postaram się skończyć z tą osobliwością na przyszłość. Nie chcę nikogo irytować :]
dzina pisze:Przepraszam, strzeliłam gafę. To co napisałam było o Mexico Deposition. Myślę o jednym a pisze o drugim.
A to wszystko jasne. Zdarza się :]
dzina pisze:Tak przy okazji mam pytanie, zauważyłam, że będzie na nowo Mexico Deposition ale w wielkości 2,4GB, co to za wersja? To jest na pewno to co Jay wrzucił, bo jego wersja ma 1,88GB.

No to już wyjaśnione :]
Choć może jakość nie jest rewelacyjna, to ja i tak jestem skłonna zassać to. Czuję, że już na wiele miesięcy będę przyklejona do MJNO ;)
Abe pisze:
Willy pisze:DVD Ghosts and The Making Of
Ładna kopia, fajny dokument, nigdy go wcześniej nie widziałem...
Ufff...mnie też w końcu udało się ściągnąć. Cudne Making... :happy:

Bez zbędnych ograniczeń - mediafire - świetny serwer do ściągania plików (jest / był). Pozostaną wkrótce tylko wspomnienia po tym serwerze :/
Ostatnio zmieniony pt, 02 mar 2007, 8:37 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ