Humor
Specjalnie dla Was... Mandaryna na żywo! HOPA HOPA!
http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=089R ... OBTL7OGH49
Jak to ktoś powiedział... Bursztynowego słowika to ona ma w kieszeni :D
Nie wiem, czy to nie jakiś przekręt, ale te HOPA HOPA pasują do Mandaryny :]
edit: widzę, że to już na wszystkich stronach jest... Mandaryna jeszcze sławniejsza!
http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=089R ... OBTL7OGH49
Jak to ktoś powiedział... Bursztynowego słowika to ona ma w kieszeni :D
Nie wiem, czy to nie jakiś przekręt, ale te HOPA HOPA pasują do Mandaryny :]
edit: widzę, że to już na wszystkich stronach jest... Mandaryna jeszcze sławniejsza!
Kate, a to z mojego serwera, czy się po prostu spóźniłem?kate pisze:Specjalnie dla Was... Mandaryna na żywo! HOPA HOPA!

Boskie. Szczególnie ten jęk w siódmej sekundzie i "Jerzy Połomski byłby z was dumny!".
[edit] Przed chwilą rozwaliło mnie "Arriba, arriba" pod koniec...
Haaaaba!

[edit] Teraz żałuję, że ominąłem koncert Mandaryny z soboty, który był całkiem niedaleko mnie... Czy to przekręt? Raczej nie. Musiała jakoś maskować playback i się nie spodziewała, że jest nagrywana :> A Bursztynowy Słowik ma już zapewniony... Taaaaka kampania reklamowa!
Kurde, a ludzie wolą Mandarynę od Dody Mensody

- lunatyczka
No to teraz Mandaryna z tym nagraniem pojawiła się na głównej stronie naszego Onetu (a wczoraj na Esce i Radiostacji...) - co ciekawe, za tym intrygującym nagraniem, kryje się równie intrygująca historia.
Ale nie rozumiem, o co cała afera. Darmowa reklama?
Manadryna śpiewa fatalnie i jak sama mówi nie ma w tym nic dziwnego, bowiem występowała z playbacku, a śpiew tylko markowała. Teraz, kiedy wokół nagrania rozpętała się taka burza, wokalistka zrezygnowała ze wspomagania się "taśmą" i sama zamierza śpiewać na żywo.
Pikanterii dodaje zaś fakt, że fragmenty koncertu pojawiły się w sieci niedługo przed festiwalem w Sopocie, gdzie Marta Wiśniewska ubiegać się będzie o Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności.
"Nagranie pochodzi sprzed dwóch miesięcy. Obecnie Mandaryna śpiewa tylko na żywo, przygotowując się do występu w Sopocie. To, że ten materiał ukazał się na kilka dni przed konkursem, to dowód, że mamy do czynienia z profesjonalistami. Z robotą czarnego PR-u - nowa menedżer zdradza sensacyjne informacje. Martę nakłaniano do zapłacenia dość wysokiej kwoty za nieujawnianie tego nagrania" – mówi Katarzyna Kanclerz, szefowa Uniwersalu na łamach "Super Expressu".
"Wiem, że to ktoś z moich najbliższych współpracowników. Od trzech tygodni byłam szantażowana, ale z terrorystami się nie negocjuje" – dodaje Manadryna.
Ale nie rozumiem, o co cała afera. Darmowa reklama?
Manadryna śpiewa fatalnie i jak sama mówi nie ma w tym nic dziwnego, bowiem występowała z playbacku, a śpiew tylko markowała. Teraz, kiedy wokół nagrania rozpętała się taka burza, wokalistka zrezygnowała ze wspomagania się "taśmą" i sama zamierza śpiewać na żywo.
Pikanterii dodaje zaś fakt, że fragmenty koncertu pojawiły się w sieci niedługo przed festiwalem w Sopocie, gdzie Marta Wiśniewska ubiegać się będzie o Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności.
"Nagranie pochodzi sprzed dwóch miesięcy. Obecnie Mandaryna śpiewa tylko na żywo, przygotowując się do występu w Sopocie. To, że ten materiał ukazał się na kilka dni przed konkursem, to dowód, że mamy do czynienia z profesjonalistami. Z robotą czarnego PR-u - nowa menedżer zdradza sensacyjne informacje. Martę nakłaniano do zapłacenia dość wysokiej kwoty za nieujawnianie tego nagrania" – mówi Katarzyna Kanclerz, szefowa Uniwersalu na łamach "Super Expressu".
"Wiem, że to ktoś z moich najbliższych współpracowników. Od trzech tygodni byłam szantażowana, ale z terrorystami się nie negocjuje" – dodaje Manadryna.
a tu macie "Pasje 2"
urywek wyciełem z serialu Family Guy (ktos to jeszcze ogląda oprócz mnie?)
:P
http://rapidshare.de/files/4779486/FG_1_.avi.html
urywek wyciełem z serialu Family Guy (ktos to jeszcze ogląda oprócz mnie?)
:P
http://rapidshare.de/files/4779486/FG_1_.avi.html
Ile wynosi?
(1/n)sin(x) = ?
Uczen mysli, mysli i pisze:
n skraca sie z n
i wychodzi nam
si(x) = 6

(1/n)sin(x) = ?
Uczen mysli, mysli i pisze:
n skraca sie z n
i wychodzi nam
si(x) = 6

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...