[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

wszystko w stosownym czasie, będziemy przygotowani - będzie występ. Wilchelm - co to za występ masz w maju? Bardzo chętnie popatrzymy! Zapraszamy 10 kwietnia na zajęcia i koniecznie przynieś te antygrawitacyjne laczki! My tańczymy w tenisówkach i skarpetkach, patent polega na małym uproszczeniu :)
P.Y.T.95 spoko wodza, poćwicz w chacie, my poczekamy. zresztą sama widziałaś, że powtórki się przydają każdemu :)

PO TO MAMY PRÓBY :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

Jak to jaki? Live in Przeźmierowo 2010 ;P w kwietniu albo w maju.
Napewno będzie dangerous i smooth criminal i może drill.
Jakby co to wykonanie czegoś takiego nie jest nawet drogie. Zapłaciłem niecałe 100zł i po 2 dniach już miałem. Są trochę ciężkie i trudno podskakiwać. A 10 kwietnia muszę przyjść! japrosic

Z tego co wiem to czeba pod koniec zapłacić za salę i się składamy. ile brać kasy?
Ostatnio zmieniony sob, 10 kwie 2010, 16:12 przez wilchelm111, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Monika75

Post autor: Monika75 »

Hej Wszystkim :-) !!Patrycja zobacz....myśle że nauka nie poszła w las :-)

http://www.megaupload.com/?d=N0FCO0V2

POzdrawia serdecznie
Monika75

no właśnie jutro YOu can dance :dance: ...trzeba oglądac..na pewno bedzie drill...a jeśli chodzi o występy live to ja koniecznie musze byc...moge znowu cos nakręcic...:-)
Monika75

MichaelsAngel, ja równiez Ci GRATULUJE !!!!
weronika_poznan

Wera!!!! Cicha wodo! Brawo! Drill superancki! BRAWO BRAWO BRAWO!!!
Primum non nocere.
Monika75

Weronika Ci bardzo dziękuje Weroniko :-)jeszcze troche musi go podszlifowac ale pamięc ma lepszą niz ja ...
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

Szkoda Moniko, że ostatnio was nie było, bo poświęciliśmy 2 soboty na dokładne powtórzenie, krok po kroku Thrillera i Drilla, a przy tym było nas mało, więc może dzieciaki by się odważyły dołączyć, a ty sama pewnie też byś się już po tym naumiała :dance:

Filmik obejrzę później, bo coś mi teraz net zamula nenene
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

dzisiaj oglądałam te dodatki do This Is It od Ciebie, Weroniko ;-) jeszcze raz baaaaaaardzo Ci dziękuję, kochana :)

mówili tam coś fajnego :) tancerze ćwiczyli non stop, 6 dni w tygodniu, do znudzenia.. te wszystkie układy. Po to, żeby jak wyjdą na scenę nie musieli myśleć już o krokach czy o liczeniu, ten taniec miał być w nich, mieli mieć opanowane wszystko do perfekcji i mieli się czuś swobodnie. Oddajac się muzyce mieli skupić się tylko na zrobieniu fantastycznego show ;-)

strasznie mi się to spodobało ;p
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Monika75

No tak Iskierka szkoda, naprawde żałuje...bo tak samemu w domu to nie to, ale WEronika najpierw leżała w szpitalu a potem była na antybiotyku...więc siła wyższa...ale mam nadzieje ze nadrobimy wszystko... :-)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Jejku Monika... Coś wspaniałego ten filmik co wrzuciłaś :) Tyle zapamiętała Weronika!! Gratulacje dla Ciebie dziewczyno :-) Na następnych zajęciach zatańczymy razem i Dominik się trochę podszkoli. Wielki ukłon w stronę Weroniki i Dominika, że tyle zdołali się nauczyć nie tańcząc z nami ani razu.
Pozdrawiam Trinity xD!
weronika_poznan

Annie_17 pisze:dzisiaj oglądałam te dodatki do This Is It od Ciebie, Weroniko ;-) jeszcze raz baaaaaaardzo Ci dziękuję, kochana :)

mówili tam coś fajnego :) tancerze ćwiczyli non stop, 6 dni w tygodniu, do znudzenia.. te wszystkie układy. Po to, żeby jak wyjdą na scenę nie musieli myśleć już o krokach czy o liczeniu, ten taniec miał być w nich, mieli mieć opanowane wszystko do perfekcji i mieli się czuś swobodnie. Oddajac się muzyce mieli skupić się tylko na zrobieniu fantastycznego show ;-)

strasznie mi się to spodobało ;p
cała przyjemność po mojej stronie! :)
Zacytowałam cały Twój post, bo jest to dobra ilustracja tego, co wydarza się na zajęciach kiedy naukę prowadzi ktoś, kto świetnie umie układ z teledysku i nieco różni się od tego dla początkujących - liczonego. Mówię tu szczególne o ogólnej konfuzji grupy podczas nauki thrillera. Teledysk jest dziełem skończonym, zamkniętym, przećwiczonym wcześniej tysiące razy, 7 dni w tygodniu, 24h. I nic w tym dziwnego, że różni się od wersji z tutoriala z youtuby. raz dwa trzy i cztery....osiem. Teledysk to poziom bez liczenia, to wyłącznie skupienie na expresji, synchronizacji. Tu już są opanowane kroki i zaczyna się taniec. Dlatego myślę, że jeżeli chcemy umieć coś na dobrym poziomie musimy szlifować do znudzenia. Efekty widać na naszych filmikach z prób - porównajcie pierwszą próbę z występem! Drugi wniosek jest taki: wszyscy uczymy się tego samej choreografii - na początku trzeba liczyć głośno, żeby z czasem usłyszeć te liczby w muzyce. I za jakiś czas tańczyć jak na teledysku :).
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

Moniko, Weronika jest niesamowita, tyle się nauczyła, a nie tańczyła z nami ani razu - fajnie fajnie :) i brawo :)
Pozdrawiam xD
Iskierka/Hania xD
Monika75

Dzięki dziewczyny... bardzo mi miło, czytałam jej to wszystko i jest pełna energi i zapału do dalszych spotkan i dalszej nauki tańca.... no ja tez :-)
TAK TAK TAK Weronika masz racje Michael był najlepszy i ON nie musial juz liczyc podczas tanca a i tak trenował i doskonalił swoje układy...wiec w zupełnosci sie z Tobą zgadzam...trening czyni mistrza ...to w ta sobote ze święconką a w nastepną widzimy sie na sali tak :-)
weronika_poznan

Primum non nocere.
ODPOWIEDZ