Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
W kilcie roboczym (fryzura pod ciśnieniem robiona tj. powietrzem:D)
Z wczorajszego zwiedzania pubów i dyskotek z moim najlepszym kumplem Kevinem,najlepsze jest to że nie wiem z czyjego telefonu i do kogo dzwoniłem bo fotka cyknięta z mojej nokii.
Przed opuszczeniem bunkra:D :
A tu mój chyba personalny rekord 19 sam ale coś mi się wydaje że kiedyś zrobiłem więcej chyba 21,a to jest dużo jak na jedną osobę,trzeba się na nosić i na lakierować :)
The last one is special 4 Siadeh_
plus moja młodsza siostrzyczka z kotem i moim pieskiem(jest z jej prawej jego łeb)
Kota już niema za to ma króliczka:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Uu, no i jak ja biedna mam teraz napisac zeby odpowiezd byla ladnie ujmujaco-wymijająca?
pewnie 'hiroerekcja' wydaje sie byc Tobei slowem kluczem (byc moze ze wskazaniem na drugi czlon wyrazu) i slusznie, bo zcekamy na fotki dzieki ktorym to nam staną wlosy na glowie
Tak jak pisałam w innym temacie trenuje siatke ;D Mam kilka fotek z ostatniego meczu. No cóż mało widać, lepszych fot nie mam (fotograf do bani był) Takie coś innego niż normalne foty w domu:
Obserwowanie wroga, rozgrzewka :
Gratulacje od nauczyciela w-f:
Haa i ja w akcji ;d :
(grałam z wybitym paluchem u prawej ręki, momentami widać bandaż )
jakby ktoś nie mógł mnie poznać, zmieniłam kolor włosów ciemna teraz znowu jestem
Maro pisze:A tu mój chyba personalny rekord 19 sam ale coś mi się wydaje że kiedyś zrobiłem więcej chyba 21,a to jest dużo jak na jedną osobę,trzeba się na nosić i na lakierować :)
dobry skład- będę potrzebowała to dam znać
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
hehe no Ty chyba naprawde nie wiesz jak wyglada duzy nochal hhaha:D juz przestancie tu wypisywac o tych swoich "niby" niedoskonalosciach:) kazdy jest inny i kazdy jest piekny :D
Co Ty od tego nosa chcesz???
Nie widzę powodu żeby nazywać go 'obrzydliwym' bo wygląda całkowicie normalnie i wcale nie jest duży czy brzydki! Przyjmij to wreszcie do wiadomości
Morfi00 pisze:przestancie tu wypisywac o tych swoich "niby" niedoskonalosciach:)
Dołaczam sie do prosby
Bo w końcu po co to robić? żeby każdy nam pisał "nie, nie, nieprawda, skadże!" ??? To jest b e z s e n s. Michael.-bardzo ładna fotka
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.