Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

myślę, że ci najzagorzalsi byli jednak w sali numer 5 :smiech:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

hehe ooj było godnie xDxD Trinity, Becia, Jeanny haha to była jazda xPxP chyba byłyśmy najbardziej aktywne i najbardziej słyszalne :P

ehh... i pomyśleć że my byśmy na serio tak wariowały ( a raczej o wieeele wiele bardziej ;p) ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie Jackson

Post autor: Annie Jackson »

Też byłam w sali numer 5 O.o
MJ_Angel czy wy miałyście rząd N?
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

onlyKATE pisze:Koleżanko z "brzydkim" nickiem, ujawnij się. ;p
To chyba o mnie chodzi :P
Ujawniam się zatem :)
Koncert rewelacja, ale faktycznie - ohhy, ahhy i okrzyki przerażenia podczas "Thrillera" (i ogólnie część teledyskowa) przebiły wszystko.

...teraz pozostaje nam czekać z nadzieją na koncert z Bad Tour ;P

p.s. że też tego nicka nie da się zmienić.. :P
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

a tam. zawsze mogło być gorzej. ;)
natpoznan pisze:że też tego nicka nie da się zmienić.. :P
znam skądś ten ból. :diabel:

natpoznan pisze:...teraz pozostaje nam czekać z nadzieją na koncert z Bad Tour ;P
Problem w tym, że jako fani jesteśmy biedni w ciekawe i w dobrej jakości oficjalne wydania.
No cóż, może Multikino da się chociaż namówić na powtórkę wydarzenia ...w rocznicę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to teraz mój mały komentarzyk.Zacznę od minusów a mianowicie nie rozumiem faktu jak większość zgromadzonej publiczności mogła siedzieć wbita w fotele i nawet nie drgnąć-dla mnie to był szok dnia.No ale w końcu takie wydarzenie mają to do siebie że sciągają tłumy gapiów a niekoniecznie fanów.A teraz dobre strony których było na szczęscie wiecej:a mianowicie atmosfera którą stworzyli fani-byliście niesamowici.Faktycznie najlepsza atmosfera była na sali numer 5-po przerwie większość z innych sal przyszła do nas.Przez cały koncert klaskałam i przez to mnie bolą ręce do teraz,nie mogłam pohamować łez kiedy Trinity...hmmm....i kiedy Karolinka nie dała sobie wyrwać MJowego kapelusza który wyraźnie leciał w moją stronę nenene .No dobrze-następnym razem to ja go złapię.Kasia faktycznie kilka rzędów niżej delektowała się koncertem-było ciemno więc więcej nie wiem.Na szczęscie po całej przerwie cała martwa część widowni rzuciła się do ataku przed ekran i włączyli się we wspólne spiewanie,tańczenie i naśladowanie MJa...To co się działo w drugiej połowie po prostu nie sposób opisać.Bardzo pozytywne wrażenia.Szkoda tylko że Natalka jarała tyle fajek że spóźniłam się na mój Billie Jean-ale spoko odwdzięczę się jak poleci szampon- nenene -już Ty wiesz o co kaman.Miło też że nasza drętwa integracja zrobiła krok do przodu i udało mi się poznać dwie nowe osoby.Mam na myśli Basię i tańczącego delfina-który faktycznie w drugiej połowie cały czas tańczył ;-) Dzięki wszystkim za świetną zabawe:Trinity,Aguska,natpoznan,motylek(wreszcie koffana się nawróciłas-Ty wiesz że wszędzie dobrze ale z MJówkami najlepiej),onlyKate,MJ_Angel,Beatka,hubertous(-bracie strasznie cicho było na tyłach) nenene .Trinity dzięki za plakaty MJa.Potem było piwko,i wspomnienia do czwartej nad ranem.Kiedy jakieś spotkanko???Może tym razem w większym gronie?
Obrazek

Post autor: natpoznan »

Jeanny100 pisze:Szkoda tylko że Natalka jarała tyle fajek że spóźniłam się na mój Billie Jean-ale spoko odwdzięczę się jak poleci szampon- nenene -już Ty wiesz o co kaman
Ej no, jarałam te fajki w oczekiwaniu aż koleżanka, której imienia nie pamiętam, skończy rozmawiać przez telefon :P
dobrze, że na Thrillera chociaż zdążyłyśmy :P
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Annie Jackson pisze:Też byłam w sali numer 5 O.o
MJ_Angel czy wy miałyście rząd N?
haha tak a co? :P

nie no było zjebiaszczo ;p kit z tymi mugolami, ktorzy siedzieli z tymi ociężałymi tyłkami w fotelach... gdyby Michael to zobaczyło to mieli by przekichane :P na pewno nie chciałby żebyśmy na jego koncercie siedzieli jak takie mugole...

no właśnie może jakieś spotkanko za tydzień w sobotę??
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Będzie ktoś z Poznania jechał na zlot?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Oczywiście że będzie ktoś jechał na zlot.Może wzorem innych fanów założymy osobny wątek żeby nie było bałaganu?
Co Wy na to żeby się spotkać 15 sierpnia koło godziny 19.00?To dosyć odległy termin więc może tym razem udałoby się spotkać w większej grupie?
Obrazek

Post autor: Billie Jaen »

Kurcze tak bardzo bym chciała jechać na jakiś zlot do Poznania ale to raczej niemożliwe ;((....w mojej wiosce nie znam nikogo kto byłby takim fanem Michaela jak ja, nawet nie mam koleżanki która miałaby hopla na jego punkcie :-/...więc biorąc pod uwagę powyższe argumenty (jak w rozprawce xD)- nie mam z kim jechać ;((((....ale proszę piszcie gdzie będą następne zloty, może kiedyś uda mi się cosik wykombinować i dołączyć do Was
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Zawsze możesz wpaść sama i nas poznać.Wronki to nie drugi koniec Polski.
Obrazek

Post autor: Billie Jaen »

No niby tak...postaram się i w miarę możliwości przyjadę, bo zależy.
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Spotkanie moi drodzy dzisiaj godzina 20.00 przy Empiku.Zrobię co w mojej mocy żeby się nie spoźnic.Do zobaczyska
Obrazek

Post autor: hubertous »

Nie mogłem przyjść, bo miałem próbe do koncertu MJ-owego 16.08 na który serdecznie zapraszam - klub ZAK godz. 19:00 ul. Szyperska 2 ;-) Sory za reklame xD
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
ODPOWIEDZ