Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Kama zrobiłam co mówiłaś i dalej to samo :surrender:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

yyyy to nie wiem o co kaman
wkleiłaś w podpisie w treści?
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Mam :happy: Patrzcie i podziwiajcie nenene Nie wiem tylko czy nie za duże... Zaraz dostanę jakieś ostrzeżenie i będzie ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

podziwaiamy ja Was bede podziwiac na imprezie jak zatanczycie:P chyba ze w piatek bedziecie jeszcze cwiczyc:P hahah to sie moze dokoptuje do proby:D:D
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Moi Kochani

Spieszę z informacją z ostatniej chwili otóż:
Michael nad nami czuwa i podsyła Nam MJówki, które będą się z Nami bawić w sobotę i tu dobra informacja dla Wojtka... będziesz miał męskiego kompana, zawsze to we dwóch raźniej w takiej babskiej komitywie!

Ale teraz My musimy stanąć na wysokości zadania i.... poćwiczyć z Mori00 i jej kolegą synchrony przed sobotnim pokazem ;-)

Dziewczynki i chłopcy spotkajmy się w piątek, koniecznie! Przywitamy gości i poczynimy ostatnie próby choć i tak będziemy najlepsi!

Czekam na propozycje komu, gdzie i o której pasuje w piątek.Najlepiej na forum, żeby wszyscy śledzili.A jeżeli chodzi o sobotę to chyba musimy pomyśleć o większej loży, ROKSI czekam na info od Ciebie w tej sprawie.

Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

poisonivy przecież jutro się spotykamy i omówimy wszystko :happy:

a ćwiczymy tylko w piątek ?? to trochę za mało tak mi się wydaje

Roxi zmniejsz podpis bo trochę za duży
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Jutro pojaiwi się informacja co i jak w piątek.

Zapraszamy wszystkich jutro o 16:00 pod drzewo!
Awatar użytkownika
Kama

to jest kolejność??
to upsss
najpierw Thriller, Beat It, Billie Jean
dokładnie odwrotnie ;/

Ain't No Sunshine
Don't Stop 'Til You Get Enough
Rock With You
Wanna Be Startin' Somethin'
The Girl Is Mine
Thriller !
Beat It !
Billie Jean !
P.Y.T. (Pretty Young Thing) !
Human Nature !
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl !
Speed Demon !
Another Part Of Me
Man In The Mirror !
Dirty Diana !
Smooth Criminal !
In The Closet
Remember The Time
Stranger in the Moscow
Who Is It !
Give In To Me !
Dangerous
They Don't Care About Us !
Scream
Blame It on the Boogie
Black or White
You are not alone
You Rock My World
Blood on the Dance Floor!
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Tak jak obiecałam dziś szczegóły na najbliższy czas... Pozwolę sobie na kilka słów wstępu otóż muszę powiedzieć wszystkim, którzy jeszcze z niewiadomych względów się nie ujawnili albo nas nie odnaleźli, że Szczecin (i okolice) żyją pełną parą i nie zamierzają przestać!!!! Jeżeli ktoś jeszcze się waha to najwyższy czas żeby przestał i pojawił się...

ŚRODA
...jutro tj. 30. 09. w Carefourze (jak to się pisze :wariat: ) przy Turzynie o godzinie 18:00 pod sklepem Reserved. Mamy zamiar jutro doszlifować kroki do Beat It. Jeżeli dobrze pójdzie a w zasadzie jeżeli pójdzie świetnie to będziemy szlifować w lokalu, w którym w sobotę mamy imprezę, więc warto być (bez względu na wszystko i tak warto)! Jeżeli natomiast szczęście nam nie dopisze to zostaniemy na „carefurowskim” parkingu i też damy radę. :dance:

PIĄTEK
Witamy naszych gości Morfi00 z kolegą. Spotykamy się o godzinie 18:00, miejsce jeszcze nie ustalone ale nic się nie martwcie i miejsce ustalimy. Będziemy dalej szlifować a co z tego wyniknie i gdzie wylądujemy to już niespodzianki wieczoru... :szepcze:

SOBOTA
I tu jest gwóźdź programu na ten tydzień czyli Nasza MICHAELOWA IMPREZA.:party:
Szczegóły dotyczące spotkania w najbliższym czasie ale radzę rezerwować czas!

Jak to zwykle bywa „gdzie kucharek sześć...” i tu dobra wiadomość udało Nam się ustalić strój obowiązujący w sobotę. Pewnie nie trudno się domyśleć, że inspirowany MJ , poniżej wskazówki:
-czarne buty (dowolność wyboru!),
-białe, widoczne skarpetki, Iza ubiera sofiksy oczywiście ;-) ,
-czarne spodnie,
-biała koszulka i najlepiej koszula w tymże samym kolorze z czarną opaską na ramieniu,
-kapelusz!

Nic więcej na imprezę nie jest nam potrzebne...Będzie MJ, będziemy My a całą resztę dostaniemy w lokalu ;-)

To tak z grubsza, o pytania proszę PW.
Pozdrawiam i serdecznie wszystkich zapraszam.
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

powitanie z kwiatami i wodka rozumiem:>?:P
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Morfi00 pisze:powitanie z kwiatami i wodka rozumiem:>?:P
Raczej chlebem i solą :-)

Roksana wiadomo już czy dziś będziemy mogli ćwiczyć w klubie? Bo w innym wypadku trzeba futro brać :)
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie rozmawiałam z Roxi
spotykamy się o 18,00 w carrefour poćwiczymy i o 19,30 będzie na nas czekał gość we Free Blues więc podjedziemy tam na chwilę żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda
bardzo możliwe, że Roxi dzisiaj nie będzie bo zapomniała o urodzinach swojej mamy hehehe ładnie ładnie
ale my jesteśmy umówieni z tym gościem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam was wszystkich:)no wy juz cwiczycie a ja w domu:(kurcze od wczoraj cwicze i wszyscy w domu sie smieja :mj: a Aleks mowi ze słabo mi idzie i mnie poprawia glupija .kochani a plastry tez zakładacie na palce bo ja tak! nenene .i opaski rozumiem na prawej rece!czekam na wiadomosc na tel.kiedy nastepne treningi?no i w sobote działamy juz nie moge sie doczekac :happy: buziaki
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

plastry nie bo będziemy mieć białą rękawiczkę na prawej ręce i opaskę na prawej ręce
następne spotkanie w piątek o 17
poisonivy wszystko ładnie napisze :)

nie wiem czy wiecie jesteście wspaniali :mj: :dance:
Obrazek
Gambara

Post autor: Gambara »

Plastry są super, świetny pomysł:). Na pewno damy radę wszyscy, z beat it na pewno:). W piątek mamy się spotkać wiem. Znowu w carefurze na parkingu, o 18:). Kochani chyba będzie trzeba zripować początek piosenki billie jean, żeby był tylko bas. I żeby bas leciał z 2-3 minuty. Próbowałem tańczyć do normalnej piosenki ale to nie pasuje, moonwalk, sidewalk itp, jak On śpiewa. Wygląda jakbym był poza muzyką często. Nie da się pokazać charakterystycznych ruchów MJ tańcząc w ten sposób, gdy leci wokal. No chyba że mam tylko poruszać się w rytm muzyki i nic nie robić zbytnio, ale nie wiem czy o to tu chodzi:).
ODPOWIEDZ