III OGÓLNOPOLSKI ZLOT FANÓW- MJOWISKO 2005

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

siadeh_ pisze:
MJowitek pisze:Zelai i mystery, bardzo Was proszę o odebranie PW /i odpowiedź ;-)/
Jowita.. nie mieszaj, ok?
?
A co ja mieszam?
Ja tylko sobie PW piszę, a wiem z doświadczenia, że nie wszyscy sprawdzają. Za to forum czytają..to może zauważą...

???

MJowitek_???
ZELIA

Post autor: ZELIA »

ZAPRASZAM od piątku koło 17-stej do poniedziałkowego rana.
Może być? Czekam na info lub tel. Dziękuję.
P.S.
Są jeszcze miejsca dla tych bez noclegu.
Pozdrawiam
Zelia
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Kochani! Moze to Was zmobilizuje:
http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... &Itemid=37
:-)

Ps. Zelio! W przyszłym tygodniu zamykam liste chetnych na noclegi i wtedy dam Ci znac, kto u kogo drzemie :-) Pozdrawiam!

siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Buszmen

Post autor: Buszmen »

(Latvia, Lithuania and Austria among others).
Austria to się pewnie wszyscy domyślają, ale reszta? :wariat: :nerwy: Who is it?
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

Sojusznicy Austrii nenene
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Drogie MJówki!

Nastał sierpień a wraz z nim dopadła mnie panika. Panika taka dopada mnie zazwyczaj wtedy, kiedy zbliża się coś ważnego i przygotowania ruszają pełna parą. :nerwy:

Już za niespełna cztery tygodnie spotykamy się w Łodzi na
III Ogólnopolskim zlocie Fanów Michaela Jacksona.

Wnikliwie wertujący strony MJJ Source na pewno zauważyli, ze wzmianka o naszej imprezie dotarła także i tam. „Grupa trzymająca władzę” ;-) na forum (tak, tak – ta sama , która zastrasza, zniewala, ubezwłasnowolnia, karci za niesubordynacje i w ogóle jest brzydka i niegrzeczna :smiech: ) postarała się, żeby do Michaela dotarły wieści o specjalnym party na Jego cześć organizowanym w Polsce (niech i On wie, ze fani tutaj nie próżnują! ).

Ponieważ właśnie minęła tzw. „deadline” , która miała dać mi odpowiedź, czy MJowisko w tym roku w ogóle zaistnieje – jestem Wam winna kolejna dawkę informacji.

Po pierwsze MJOWISKO ODBEDZIE SIĘ! :happy:
W chwili obecnej na liście mam 43 osoby ( + z 5 osób wciąż niepewnych swego przyjazdu ) oraz około 10 osób z Łotwy i Litwy. Właśnie ze względu na ich obecność oraz dość spore zainteresowanie sama impreza ludzi z zagranicznych for (forów? :wariat: ) skłaniam się coraz bardziej ku ogłoszeniu tegorocznej imprezy – może jeszcze nazbyt szumnie – Międzynarodową. :dance:

Na konkurs literacki otrzymałam na razie tylko dwa wiersze (nie licząc poezji, jaką ma mi dostarczyć Magic czyli Lasma z Łotwy). Jak już pisałam we wcześniejszej informacji prace w konkursie poetycko-literackim będzie oceniać jury.
Konkurs plastyczny, (na który jak na razie mam jedynie 3 zgłoszenia) będziecie rozstrzygać Wy sami. Jeśli Prac będzie wystarczająco dużo, by zrobić z nich wystawę w hollu kina – zorganizuje taką. Jeśli nie - postaram się o inny sposób pokazania prac wszystkim uczestnikom MJowiska.
Konkurs piosenki najprawdopodobniej dojdzie w tym roku do skutku, dlatego tez uprasza się zainteresowanych o wydelegowanie współlokatorów nad morze bądź w góry i zabranie się ze zdwojona siła do lekcji śpiewu ;-)
Jeśli chodzi o konkurs tańca to bardzo proszę przyszykować utwór, do którego chce się pofikać przez te parę minut przed szanowna publicznością w formacie MP3 bądź ostatecznie na płycie audio.

W tym momencie musze niestety przejść do tematu, którego nikt nie lubi, a który jest nie do ominięcia (mimo moich najszczerszych chęci) – pieniądze.
Poniżej podaje jeszcze raz swoje dane wraz z numerem konta, na które należy wplacać
40 zl, będące ostateczną opłatą za imprezę. Na wpłaty czekam do 15. sierpnia – po tym terminie – jeśli nie uzbieram odpowiedniej kwoty – ODWOŁUJĘ ZLOT! Każda osoba, która znalazła się na liście, ale nie uiści opłaty do 15. sierpnia, bądź mailowo lub telefonicznie nie usprawiedliwi spóźnienia – zostanie z niej usunięta.

Kinga Zaborowska
Harnama 7 m.96
91-430 Łódź
PKO BP 48 1020 3352 0000 1102 0045 3423

Tytułem MJOWISKO 2005

Żeby nie było tak przygnębiająco na końcu to powiem Wam, ze czeka na Was kilka niespodzianek podczas tegorocznego zlotu. Zatem : DO ZOBACZENIA W ŁODZI!! :macha:

…pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_

* * *
ZELIA

Post autor: ZELIA »

UWAGA UWAGA !!!

O pieniądzach nie trzeba przypominać, bo to przecież za kasę wszyscy
się będą bawić do białego rana!!!! Wiem z pewnych źródeł, że brak wpłaty
na zlot to kłopoty na długo z firmą windykacyjną.
Termin 15.08.2005. ( liczy się wpływ na konto ).

Pozdrawiam

Zelia

P.s.
Ja od jutra urlopuję. Pozdrawiam wszystkich i do miłego.
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

Czy oprócz MJOWISKO2005 wpisywać również nick?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Luis_Makrela pisze:Czy oprócz MJOWISKO2005 wpisywać również nick?
Nie zaszkodzi :-)

...pzdr
siadeh_samotna_w_wielkim_mieście_

* * *
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jade ! Jade! :happy: :happy: :happy:
:mj: :dance: :mj: :dance: :mj: :dance: :mj: :dance: :mj:
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
P.S.Przed chwilka ktos mi zaglada przez plecy na ekran i mowi cos takiego:wciaganie na członka???(chodziło o to czy ja czasem nie daje sie wciagnac do jakiejs sekty czy co)a ja mu na to:nie,to prywatne forum,a on mi na to:klepie mnie po ramieniu i mowi nie daj sie tylko wciagnac!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

jeanny_wciagnieta_przez_michaela
Jade jade jade jade jade-i sie z tego bardzo ciesze:) :-) :-) :-) :-)
Obrazek

Post autor: Mike »

Hey, potrzebuję tej str. z krokami do Smooh Criminal, bo koledze muszę na miala przesłać!! a nie pamietam tej str. która ktoś tutaj dawał na linka, z tymi wyrysowanymi krokami!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

"Drogie MJówki" japrosic

Aby urozmaicić zlot wpadłem na pomysł, że fajnie by było gdyby odbyły się tam konkurencje off topic.
Pierwszą propozycja jest siłowanie na rękę
Wpisowe 1zł a zwycięzca w nagrodę dostaje duże piwko:] :piwo:
Liczę na zasyp propozycji z waszej strony i oczywiście ocena pomysłu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

jestem za wszystkimi(!) zabawami tzw. integracyjnymi! :mj: ta także nieczego sobie - dzięki takim zabawom nie bexzie tylko tańczenia i gadania w grupkach, ale więcej zabawy, śmiechu, i wogóle :) Archi - ckcesz się pobawić w animatora-koordynatora "zabaw"? :) A posiłować się mogę - ponoć chudy jestem ale nie aż taki słaby :|
...
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

A ja jestem jeszce mały, ale piwko chętnie wygram:] Narazie jest nas dwóch a za wpisowe raczej nie kupimy:-(
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

a ja za nagrodą piwna nie jestem bo alkocholu nie trawie i nie bede!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
ODPOWIEDZ