zu pisze:NASTĘPNA IMPREZA JACKSONOWA JUŻ W MARCU! Plakaty ponoć na dniach mają się pojawić :)
To ten dajcie znać jak coś będzie pewnego.
Albo lepiej niech się skontaktują z www.michaeljackson.pl - to dadzą tam ogłoszenie i może więcej zainteresowanych osób się dowie.
Po pierwsze gratuluje zwycięzcy po drugie prosiłbym o jaki bardziej obszerniejszy opis konkursu tanecznego ;) co tanczyliscie ? Była jakas dogrywka? ilu było tancerzy itd ;)? Pozdrawiam :)
Tancerzu, nie ma co opisywać, bo to był bardzo ekspresowy konkurs - 30 sek dla każdego do muzyki, jaka akurat leciała. Nic, o czym można by było się rozpisać. Pozdrawiam :)
Kochani! :) Z wielką przyjemnością anonsuję, iż 20 marca w Daytonie odbędzie się kolejna impreza Michael Jackson Black Night!
http://www.daytona.pl/pl/show/310108-cz ... kcon-night
Będzie więcej Michaela! I będzie konkurs na najlepiej przebraną osobę :) Dajemy czadu! Będzie się działo...
Ach, no i nie-Wrocławianie: przybywajcie wesprzeć imprezę!
Edit: Jeśli macie jakieś sugestie co do imprezy, to można pisać do managera: club@daytona.pl
heh... mieszkam 75 km od Wrocka, jak koniec świata nie nastąpi to będę napewno!
EDIT: Idę w ten dzień na 18 do pracy (tak tak pracuje też w weekendy), ale postaram się o urlop.
I to jest kłopot...tak głupio mi trochę. A tak chciałem byc. Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś będzie taka impreza, i mam nadzieje, że nie w jakiś świąteczny dzień...
Dotknęłam Michaela!
Dotknęłam Michaela!
Jak myślicie, czy od tego zachodzi sie w ciążę?
O Boże, o Boże, jestem w ciąży!
Michael! Jestem z Tobą w ciąży!
Michael, Billy Jean to Twój syn!
Aaaaaaaaaaaaaaaah.
MJowitek pisze:Dotknęłam Michaela!
Dotknęłam Michaela!
Jak myślicie, czy od tego zachodzi sie w ciążę?
O Boże, o Boże, jestem w ciąży!
Michael! Jestem z Tobą w ciąży!
Michael, Billy Jean to Twój syn!
Aaaaaaaaaaaaaaaah.