Abe pisze:...no to ja nie wiem co jest grane. U mnie nie da się nic zrobić, u znajomego jest tak samo... szkoda, bo już tylko 4 pliki mi brakowały
A jakiej przeglądarki używasz? Mnie ostatnio linki Mediafire w Firefoxie nie działają, może tu tkwi problem. Przed chwilą sprawdziłem ponownie w IE i wszysko jeszcze działa.
Willy pisze:A jakiej przeglądarki używasz? Mnie ostatnio linki Mediafire w Firefoxie nie działają, może tu tkwi problem. Przed chwilą sprawdziłem ponownie w IE i wszysko jeszcze działa.
....już wszystko działa...nie wiem co się stało, że nie chciało. A co do przeglądarek, to próbowałem i Firefoxem i Operą ...i IE. No, ale działa w końcu
a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?
Abe pisze:a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?
Nie wyemitowano tego ze względu na to iż nie pozwalał na to kontrakt Britney z kimś tam
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Abe pisze:a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?
Willy pisze:Na dzwięk jak i obraz z pewnością narzekać nie można. Jeśli chodzi o dodatkowe fragmenty to moge powiedzieć tylko tyle że koncert wydaje się być cały bo niektóre wersje MSG'01 krążące po necie bywają skrócone.
Czy ta wersja MSG'01 jest w dwóch plikach (PART1 i PART2) czy jest to jeden duży plik podzielony na 2 części?
Willy pisze:Na dzwięk jak i obraz z pewnością narzekać nie można. Jeśli chodzi o dodatkowe fragmenty to moge powiedzieć tylko tyle że koncert wydaje się być cały bo niektóre wersje MSG'01 krążące po necie bywają skrócone.
Czy ta wersja MSG'01 jest w dwóch plikach (PART1 i PART2) czy jest to jeden duży plik podzielony na 2 części?
Dokładnie tak! Są to dwa pliki. Nie pamiętam dokładnie ale ważą coś PART1 - ponad 600MB; PART2 - ponad 1GB.
Napisane jak wół
Ostatnio zmieniony czw, 15 lut 2007, 23:27 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
....kurde, już drógi raz ściągnołem ten plik..i znowu mam błąd CRC ...nie ściągam ich Flashgetem, tak jak odradzałeś. Pierwszy raz za pomocą Firefoxa a następnym razem Internet Download Manager'em ...i kicha..