Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Willy pisze:
Abe pisze:...no i właśnie już chyba nie działają linki :( Ja utknołem na 10-tym pliku GHOST DVD ...ehhh... :surrender: :surrender:
Właśnie sprawdziłem i wszystko z nimi w porządku.
...no to ja nie wiem co jest grane. U mnie nie da się nic zrobić, u znajomego jest tak samo... szkoda, bo już tylko 4 pliki mi brakowały :surrender: :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Abe pisze:...no to ja nie wiem co jest grane. U mnie nie da się nic zrobić, u znajomego jest tak samo... szkoda, bo już tylko 4 pliki mi brakowały
A jakiej przeglądarki używasz? Mnie ostatnio linki Mediafire w Firefoxie nie działają, może tu tkwi problem. Przed chwilą sprawdziłem ponownie w IE i wszysko jeszcze działa.
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:A jakiej przeglądarki używasz? Mnie ostatnio linki Mediafire w Firefoxie nie działają, może tu tkwi problem. Przed chwilą sprawdziłem ponownie w IE i wszysko jeszcze działa.
....już wszystko działa...nie wiem co się stało, że nie chciało. A co do przeglądarek, to próbowałem i Firefoxem i Operą ...i IE. No, ale działa w końcu :mj:
Awatar użytkownika
Abe

a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Abe pisze:a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?
Nie wyemitowano tego ze względu na to iż nie pozwalał na to kontrakt Britney z kimś tam
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Willy

Abe pisze:a tak propos MSG'2001. To może powie mi ktoś kto wie, czemu ta wykonanie piosenki The Way You Make Me Feel z B. Spears nie zostało wydane na żadnej nieoficjalnej DVD z tym koncertem? Kiedy MJ spiewał tę piosenkę, tzn. zaraz po wykonaniu solo czy na koniec koncertu? No i może istnieje taka wersja DVD z panią Spears ?

Występ w bardzo dobrej jakości w temacie MJ Performances.
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:Występ w bardzo dobrej jakości w temacie MJ Performances.
No ale niestety link nie działa :surrender: :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

Abe pisze: No ale niestety link nie działa :surrender: :surrender:

Już wszystko jest w porządku.
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:Już wszystko jest w porządku.
:happy: :happy: super! dzięki !! :mj:
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:Na dzwięk jak i obraz z pewnością narzekać nie można. Jeśli chodzi o dodatkowe fragmenty to moge powiedzieć tylko tyle że koncert wydaje się być cały bo niektóre wersje MSG'01 krążące po necie bywają skrócone.
Czy ta wersja MSG'01 jest w dwóch plikach (PART1 i PART2) czy jest to jeden duży plik podzielony na 2 części?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Abe pisze:
Willy pisze:Na dzwięk jak i obraz z pewnością narzekać nie można. Jeśli chodzi o dodatkowe fragmenty to moge powiedzieć tylko tyle że koncert wydaje się być cały bo niektóre wersje MSG'01 krążące po necie bywają skrócone.
Czy ta wersja MSG'01 jest w dwóch plikach (PART1 i PART2) czy jest to jeden duży plik podzielony na 2 części?
Dokładnie tak! Są to dwa pliki. Nie pamiętam dokładnie ale ważą coś PART1 - ponad 600MB; PART2 - ponad 1GB.
Napisane jak wół glupija
Ostatnio zmieniony czw, 15 lut 2007, 23:27 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Willy

Abe pisze:Czy ta wersja MSG'01 jest w dwóch plikach (PART1 i PART2) czy jest to jeden duży plik podzielony na 2 części?
Dwa pliki, jeden mniejszy drugi znacznie większy, chociaz trwają mniej więcej tyle samo. Troche dziwne ale nie ja to ripowałem.
Awatar użytkownika
Abe

cicha pisze:Dokładnie tak! Są to dwa pliki. Nie pamiętam dokładnie ale ważą coś PART1 - ponad 600MB; PART2 - ponad 1GB.
Napisane jak wół
...no widziałem, że jest napisane, tylko myślałem, że tworzą one jedną całość po rozpakowaniu, no ale nieważne nenene

Willy pisze:Dwa pliki, jeden mniejszy drugi znacznie większy, chociaz trwają mniej więcej tyle samo. Troche dziwne ale nie ja to ripowałem.
...no właśnie, to mnie troche zmyliło glupija
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

cicha pisze:Napisane jak wół
Abe pisze:...no widziałem
No ale ja nie widziałam, więc spoko.
no ale nieważne nenene

Ważne, ważne nenene ;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Abe

Willy pisze:DVD Ghosts and The Making Of
Download

Part 1: http://www.mediafire.com/?0ymymvktzm3[/quote]

....kurde, już drógi raz ściągnołem ten plik..i znowu mam błąd CRC ...nie ściągam ich Flashgetem, tak jak odradzałeś. Pierwszy raz za pomocą Firefoxa a następnym razem Internet Download Manager'em ...i kicha.. :surrender: :surrender:
ODPOWIEDZ