MJowisko 2006

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Aaa skoro taaak to spoooko rozumiem. Jeśli dasz radę tak zrobić, to nawet fajny pomysł z tą możliwością wyboru :-)

Byle w kinie było z napisami polskimi. TYLKO polskimi :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Jesli chodzi Ci o funkcje, włączenia napisów,to mozna jeden rodzaj, na raz, nie da rady włączyć i Ang. i Polskich.:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

Jednak nie jadę:( Szkoda...
Awatar użytkownika
Ka$ka

Post autor: Ka$ka »

W jakim klubie odbywały i odbędzie sie impreza ???
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

mam 2 pytanka: Kiedy bedzie juz oficjalnie wiadomo: co jak gdzie kiedy no i ile- czyli ogolbnie jakies dokladne info? I do kiedy mozna sie zglaszac na zlot??:)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Mike

Mjabs pisze:mam 2 pytanka: Kiedy bedzie juz oficjalnie wiadomo: co jak gdzie kiedy no i ile- czyli ogolbnie jakies dokladne info? I do kiedy mozna sie zglaszac na zlot??:)
Myślę,że Siadeh_ poinformuje ok. 1 mieś. przed. a zgłaszac tym bardziej już teraz a takie na potwierdzenie, to także myśle, mies. przed.
Obrazek
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Jedziemy a jak!Jak w łodzi to jedziemy!To będzie moja pierwsza tego typu dżampreza i troche mam stresa :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Ja tak tylko w kwestii formalnej ;-)
Siadeh_ prosiła, żeby przekazać, że ona się tu zamelduje lada dzień i na wszystkie pytania odpowie, udzieli wszelkich informacji :-)
Na razie jest w samym środku ważnego projektu życiowego (Kiniu, jak tam Twoja łazienka? :party: ), więc troszkę jej czasu brakuje na przyjemności. ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
zinata

Post autor: zinata »

Kuba z kim jedziesz????/
SMILE :-)
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

zinata pisze:Kuba z kim jedziesz????/
Jeszcze nie wiem
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Wiadomość Oficjalna:

Najwyższy czas ... bo już może co niektórzy paznokcie obgryzają z nerwów ;)

Zgłaszam oficjanie że mnie tam ZABRAKNAĆ NIE MOŻE !!! nie wyobrzam sobie innej wersji zdazęn .. będe miał prace to rzuce ;) szefie nie podskakuj co ty sobie mytslisz e tylko ty jestes jedynym pracodawcą tego świata ...

będe miał zaliczenie w szkole to przesune niech sobie pani doktor nie myśli że mi pani łaske robi ;)

Nie będe miał pieniędzy to... w Świnoujściu jest kilak banków a w szczecinie ile ... napewno nie każdy ma zabezpieczenia ...

Nie bee miał gdzie spać?
Łodź Kaliska ... bardzo ładny dworzec PKP taki nowy a na tych tam nowych płytkach sie fanie robi moonwalka ;)

gdzie ten trelefon do Kingi ;)

Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mike

Wicie, co jest do D, z PHM. Chyba trzeba bedzie pomysleć, na plan B jaki film bedziemy ogladac, bo z PHM ostatnio nie za bardzo idzie do przodu. Mi już rece opadaja momentami jak te programy działają, wciąż próbuje ale coraz częściej brakmi nadzieji, ze coś wyjdzie. 2 dni, temu miałem wysłac Siadeh płytkę aby sprawdzić, czy napisy beda czytelne, ale płytka jest z nagranymi napisami, które pojawiaja się o 0,5 sek, lub 1 sek. po tym jak idzie głos, który one tłumaczą i bedzie to nie wygodne dla wielu, po za tym dałem pare poprawek w napisach, a ta wersja nie ma tych przeróbek. Więc jak na dziś dzień, PHM na zlocie bedzie na 30%.

P.S. Pogajmy jaki inny ewentualnie można bedzie ogladać?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Może Living With Michael Jackson jod pana Bashita;)

A Tak to niewiem Może wywiad z Oprah...hmmm??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Lika

Mike pisze:Wicie, co jest do D, z PHM. Chyba trzeba bedzie pomysleć, na plan B jaki film bedziemy ogladac, bo z PHM ostatnio nie za bardzo idzie do przodu. Mi już rece opadaja momentami jak te programy działają, wciąż próbuje ale coraz częściej brakmi nadzieji, ze coś wyjdzie. 2 dni, temu miałem wysłac Siadeh płytkę aby sprawdzić, czy napisy beda czytelne, ale płytka jest z nagranymi napisami, które pojawiaja się o 0,5 sek, lub 1 sek. po tym jak idzie głos, który one tłumaczą i bedzie to nie wygodne dla wielu, po za tym dałem pare poprawek w napisach, a ta wersja nie ma tych przeróbek. Więc jak na dziś dzień, PHM na zlocie bedzie na 30%.

P.S. Pogajmy jaki inny ewentualnie można bedzie ogladać?
No to się szybko obudziłeś Mike... :-/

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Lika

Poczekaj... poczekaj... Mike, a może Ty się za szybko zniechęciłeś?
Z tego, co pisałeś tu wcześniej zrozumiałam, że masz już praktycznie wszystko gotowe i tylko poprawki wprowadzasz. Zgadza się :-) ?
Teraz mówisz, że nie można idealnie dopasować napisów, bo za szybko się pojawiają, bądź znikają o 0,5 sekundy, czy o sekundę za wcześnie.
Czy to jest powód, by rezygnować z filmu...? hmm, no nie wiem... ;-)
Chętnie obejrzałabym PHM po polsku nawet z drobnymi mankamentami.
Cicha wszystko przetłumaczyła, Ty poświęciłeś na to już wiele godzin i co, chcesz się teraz tak łatwo poddać :party:
Przecież po angielsku każdy z nas widział to przynajmniej kilka razy. Mi by tam wcale nie przeszkadzało, że nie jest idealnie (w życiu rzadko kiedy wszystko wychodzi dokładnie tak jak tego chcemy ;-) ) Jeśli da się to obejrzeć, to ja jestem na TAK!!! :happy:
W zeszłym roku w kinie zapuściliśmy sobie We Are The World - The Story Behind The Song bez tłumaczenia w ogóle i wszyscy byli zadowoleni :-)
Więc myślę, że Private Home Movies z drobnymi niedociągnięciami tym bardziej powinno przejść :-)

Co Wy na to? Przede wszystkim Ty Kinga, jak uważasz? :-)

Można ewentualnie przed projekcją ogłosić, że nie jest idealnie, żeby nikt się nie czepiał jakby co i po sprawie ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 27 cze 2006, 14:10 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ