Moja twórczość- MichuP15.

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
--Mati--

Post autor: --Mati-- »

Widać, że wkładasz w taniec sporo czasu. Sam mam kuzyna w twoim wieku, który też stara się tańczyć w stylu MJ'a, ale jemu nie idzie to tak jak tobie.
Jeszcze dużo przed tobą, ale jest dobrze. Dopracowywuj poszczególne ruchy (jak narazie robisz dużo w złą stronę) i ucz się nowych, a będzie coraz lepiej.
tancerz pisze: P.S. Robisz ten sam błąd co ja, tupiesz prawą nogą hehe. ;-)
Takie małe błędy są nie ważne, bo to nie ma być kopiowanie krok w krok tylko taniec w stylu MJ'a.
Awatar użytkownika
Lil' PrinCe eM.

Post autor: Lil' PrinCe eM. »

a ja jestem pod mega wrażeniem, że wsrod 12 latków są też tacy, którzy wiedzą, kto jest królem : ) to jest super pozytywne, naprawde szanuję to!
Every day create your History!!!

MJ [']
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

Jestem pod wrażeniem. 12-latek tak tańczący i interesujący się muzyką MJa to na prawdę rzadkość. Powstrzymałabym się od większej krytyki, bo widać, że chłopak lubi tańczyć, to jego pasja, a niedociągnięcia... spójrzmy na nie z przymrużeniem oka ;-).
MichuP15, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, rozwijaj swoją pasję i rób to co kochasz. Życzę Ci powodzenia i mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

O jak jest temat o Smooth Criminal to ja pokaze Swoje wystepy:
http://www.youtube.com/watch?v=4XCWE8IAKGY

http://www.youtube.com/watch?v=4g0blJxC ... re=related

Pozdrawiam i prosze o Waszą ocene tańcze od roku.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Michu15!!!!
Wymiatasz!!! Na razie obejrzałam tylko Billie Jean, ale...
Nie mogę uwierzyć że w takim wieku tak świetnie tańczysz! Widać że czujesz tą muzykę, ten beat, serio!
Sama tańczę MJ, ale Billie Jean jeszcze nie umiem. Na razie nasz Wrocław Dance Team opanował Thrillera, Beat it, Drilla i zaczyna Bad;) Taniec MJ to świetne hobby!

Skąd wzięłeś choreografię? Wydaje mi się że sam wymyśliłeś mixując kroki z Dangerous, SC i Billie Jean? Bo to nie są kroki tylko z BJ.

Nie masz co się przejmować krytyką michaelazawszespoko, bo nie wiem czy kogokolwiek, kiedykolwiek pochwalił na tym forum (bez urazy MSZ).
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Tak. Kilka kroków z BJ podpatrzyłem z niektórych występów MJ'a. Poza tym taniec BJ to własna improwizacja. Najważniejszy jest początek. Michael w wielu piosenkach improwizował. Dziękuję za pochwałę i życzę dalszych sukcesów w waszym tańczącym teamie :-)
Obrazek
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Scholl!!!
Normalnie wymiatasz! Gratuluję świetnego show! Moim marzeniem jest, aby uczestniczyć w takim przedstawieniu, aby pokazać sztukę, jaką zajmował się Michael i żeby potem na drugi dzień każdy z widzów chociaż raz wpisał w google "Michael Jackson" ( można mieć zawsze nadzieję na"www.mjpolishteam.pl" :-) ) . Ja też tańczę od roku tak jak i jestem fanem od roku. Poza tym mam uwagę - tu raczej ocenia się MichuP15, najlepiej jak otworzysz swój własny temat.

P.S. Michu15, jesteś fanem Michaela w tak młodym wieku i w czasach, gdzie dla światowych mediów Michael Jackson odszedł na półki historii. Teraz praktycznie media nakazują słuchać Lady Gagi lub Keshi ( uważam, że w dzisiejszych czasach internetu, globalnej telewizji promocja artysty jest znacznie silniejsza niż w latach 80 czy 90 ). Mam nadzieję, że tkwi w tobie prawdziwa miłość do sztuki Jacksona, że będziesz trenował i trenował, tak, że za kilka lat będziesz inspirował innych 12-latków do zainteresowania się Michaelem, jego osobą i muzyką. Co do rad, polecam ci codzienny taniec przy jego koncertach i odwzorowywanie poszczególnych ruchów na wolnym tempie, wlicz też naukę układów. Polecam też wykonywanie ćwiczeń, takie jak rozciąganie, izolację. ( wystarczy w google video wpisać " isolation exercises" i "Stretching exercises" i już będziesz wiedział jak je wykonywać ). Mogą okazać się dla ciebie trudne, z początku męczące, ale wykonuj je w miarę możliwości ( w końcu Michael był bardzo rozciągnięty )
No, to tyle co ode mnie
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
MichuP15

Kolejny taniec.
Wanna Be Startin' Somethin'.
http://www.youtube.com/watch?v=E1D_elFG4uE
Z okazji 52 urodzin Michaela.
Improwizowałem i miałem mało czasu...
Sorki...
:dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Cóż, krytykę przyjmujesz no nie ? ;-)
Wanna Be Starting' Somethin' najlepsze nie jest, ale nie martw się, masz dopiero 13 lat, dopracuj ruchy, rozumiem, że to była improwizacja i miałeś mało czasu, ale nie było dobrze. Mimo to, życzę powodzenia !
Awatar użytkownika
marioo

Post autor: marioo »

Moim zdaniem jest bardzo dobrze, widać ze się wczułeś w piosenke i było energicznie. Racze Ci skombinuj sobie jakąs w miare dobrą kamerke bo lepszy obraz i dzwiek całkiem zmienia video , nawet zdziwisz sie jak . ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Brakowało na MJowisku właśnie Ciebie Michu ja już miałem nadzieję, że to Ty jak podszedł do mnie DAX :P . Miałby konkurencje :P na konkursie ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MichuP15

Siema ludzie !!
Kurcze.. ledwo, ale udało mi się odkopać ten temat : )
Ok.. do rzeczy..
Nagrałem dwa nowe filmiki- ostrzegam, że mój strój jest bardzo oryginalny-ironia...
Nie wymyśleć nowego :smiech:
Nauczyłem się Drilla z This is It i nagrałem BJ w którym głównie chcę przedstawić, iż dopracowałem początek.
Tam, jak jest muzyczka tego intro na samym początku.
Krytykę przyjmuję- nie wiem czemu wtedy byłem tak wkurzony.
Patrząc teraz na swoje wcześniejsze tańce myśląc dziś uważam iż jest to totalna porażka no ale spoko :smiech:
OK a więc... eh.. LINK :

BJ:
http://www.youtube.com/watch?v=4YP5i-nHmDY

TDCAU (DRILL):
http://www.youtube.com/watch?v=1yJZCDzl53I

Proszę. ;-)
:dance: :happy:
Ostatnio zmieniony wt, 02 lis 2010, 18:28 przez MichuP15, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Michu popraw link do TDCAU, bo wyskakuje BJ. ;)

A co do tańca, to nie chwaliłeś się że masz zamiar nagrać filmiki nenene
Nieźle :-)

EDIT: Ok, teraz jest dobrze ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

No nie, padam nenene
Świetnie zatańczyłeś!
No chłopie, jestem pod dużym wrażeniem!
Bardzo chciałabym zobaczyć jakąś trudniejszą choreografię z twoim udziałem ;)
Czekam zniecierpliwiona!
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Michu tańczysz świetnie ;-)
I nie będę pisać formułki "jak na swój wiek" bo robisz to lepiej niż wielu starszych od ciebie :dance: Szacunek
:mj:
ODPOWIEDZ