Scholl!!!
Normalnie wymiatasz! Gratuluję świetnego show! Moim marzeniem jest, aby uczestniczyć w takim przedstawieniu, aby pokazać sztukę, jaką zajmował się Michael i żeby potem na drugi dzień każdy z widzów chociaż raz wpisał w google "Michael Jackson" ( można mieć zawsze nadzieję na"
www.mjpolishteam.pl"

) . Ja też tańczę od roku tak jak i jestem fanem od roku. Poza tym mam uwagę - tu raczej ocenia się MichuP15, najlepiej jak otworzysz swój własny temat.
P.S. Michu15, jesteś fanem Michaela w tak młodym wieku i w czasach, gdzie dla światowych mediów Michael Jackson odszedł na półki historii. Teraz praktycznie media nakazują słuchać Lady Gagi lub Keshi ( uważam, że w dzisiejszych czasach internetu, globalnej telewizji promocja artysty jest znacznie silniejsza niż w latach 80 czy 90 ). Mam nadzieję, że tkwi w tobie prawdziwa miłość do sztuki Jacksona, że będziesz trenował i trenował, tak, że za kilka lat będziesz inspirował innych 12-latków do zainteresowania się Michaelem, jego osobą i muzyką. Co do rad, polecam ci codzienny taniec przy jego koncertach i odwzorowywanie poszczególnych ruchów na wolnym tempie, wlicz też naukę układów. Polecam też wykonywanie ćwiczeń, takie jak rozciąganie, izolację. ( wystarczy w google video wpisać " isolation exercises" i "Stretching exercises" i już będziesz wiedział jak je wykonywać ). Mogą okazać się dla ciebie trudne, z początku męczące, ale wykonuj je w miarę możliwości ( w końcu Michael był bardzo rozciągnięty )
No, to tyle co ode mnie