Katastrofa w Smoleńsku. Śmierć prezydenta RP.
-
Sybirra pisze:Papież zmarł 2 kwietnia...,a nie 11.soulsation pisze:
Jutro jest niedziela Bożego miłosierdzia. Dokładnie 5 lat temu również w wigilię tego święta zmarł Nasz Ojciec Święty - Jan Paweł II. Bóg zabiera nam Takich ludzi, nie bez powodu. Na pewno. Przynajmniej pragnę w to wierzyć...
Mong Pong ,czy jakoś tak...
Nie chwale się ,ale informuje ,że poznając go ,i wgłebiając się w jego dokonania ,uważam go za lepszego prezydenta...Wiadoomo kazdy miał plusy i minusy ,ale jak już pisałem ,każdy ma swoje przekonania ,i nikt nie może nikogo za to pojeżdzać.
Ciągle jestem w szoku.Nie zna się ani dnia ,ani godziny smierci...Przeraża mnie to.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- ManInTheMirror23
Tragedia , tragedia i jeszcze raz tragedia. To jakaś paranoja ludzie. Nie wiem co powiedzieć. Nigdy takie coś nie miało miejsca.
2001 Zamach na World Trade Center i Pentagon w Nowym Jorku i Waszyngtonie (2752 ofiary śmiertelne, w tym 5 Polaków)
2004 Zamach w Madrycie (191 ofiar śmiertelnych, w tym 4 Polaków)
2005 Śmierć papieża Jana Pawła II
2005 Zamach w Londynie (52 ofiary śmiertelne, w tym 3 Polki)
2006 Katastrofa budowlana na Śląsku (65 ofiar śmiertelnych)
2006 Katastrofa górnicza w kopalni Halemba w 2006 (23 ofiary śmiertelne)
2007 Katastrofa polskiego autokaru we Francji (26 ofiar śmiertelnych,)
2008 Katastrofa lotnicza w Mirosławcu (w katastrofie zginęło 20 ofiar śmiertelnych)
2009 Śmierć Michaela Jacksona
2009 Pożar hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim (23 ofiary śmiertelne)
2009 Katastrofa górnicza w kopalni Wujek-Śląsk (20 ofiar śmiertelnych)
2010 Katastrofa W Smoleńsku (132 ofiary śmiertelne w tym prezydent RP)
Ludzie dokąd ten świat zmierza? Co rok jakaś wielka tragedia a teraz jeszcze największa z tych wszystykich.

Kto będzie następny?
Przez ostatnie 10 lat miało miejsce 50% załob narodowych.
Brak słów po prostu
[*] Dla ofiar Smoleńska[/b][/size]
2001 Zamach na World Trade Center i Pentagon w Nowym Jorku i Waszyngtonie (2752 ofiary śmiertelne, w tym 5 Polaków)
2004 Zamach w Madrycie (191 ofiar śmiertelnych, w tym 4 Polaków)
2005 Śmierć papieża Jana Pawła II
2005 Zamach w Londynie (52 ofiary śmiertelne, w tym 3 Polki)
2006 Katastrofa budowlana na Śląsku (65 ofiar śmiertelnych)
2006 Katastrofa górnicza w kopalni Halemba w 2006 (23 ofiary śmiertelne)
2007 Katastrofa polskiego autokaru we Francji (26 ofiar śmiertelnych,)
2008 Katastrofa lotnicza w Mirosławcu (w katastrofie zginęło 20 ofiar śmiertelnych)
2009 Śmierć Michaela Jacksona
2009 Pożar hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim (23 ofiary śmiertelne)
2009 Katastrofa górnicza w kopalni Wujek-Śląsk (20 ofiar śmiertelnych)
2010 Katastrofa W Smoleńsku (132 ofiary śmiertelne w tym prezydent RP)
Ludzie dokąd ten świat zmierza? Co rok jakaś wielka tragedia a teraz jeszcze największa z tych wszystykich.

Kto będzie następny?

Brak słów po prostu

[*] Dla ofiar Smoleńska[/b][/size]
- Streetwalker
To jest żenada,żeby prezydent latał fiatem 126p ze skrzydłami.
Kiedy ginie człowiek zawsze jest mi ogromnie żal,bez względu na to czy go lubiłam czy nie,czy się z nim zgadzałam czy nie.Tak jak ktoś już wcześniej pisał jedynym plusem(o ile można tak wogóle powiedzieć w tej sytuacji) tej tragedii będzie to,że świat dowie się przy okazji o Katyniu,może nareszcie skończy się kręcenie i zakłamanie ze strony Rosji,oraz ludzie z innych państw dowiedzą się,że Polacy to nie tylko złodzieje i alkoholicy,że mamy historię godną uwagi,że nasi rodacy byli prawdziwymi bohaterami.
To,że samolot rozbił się właśnie TAM przyprawia mnie o dreszcze.Dosłowne przypomnienie tragedii sprzed lat.
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin wszystkich ofiar.
Kiedy ginie człowiek zawsze jest mi ogromnie żal,bez względu na to czy go lubiłam czy nie,czy się z nim zgadzałam czy nie.Tak jak ktoś już wcześniej pisał jedynym plusem(o ile można tak wogóle powiedzieć w tej sytuacji) tej tragedii będzie to,że świat dowie się przy okazji o Katyniu,może nareszcie skończy się kręcenie i zakłamanie ze strony Rosji,oraz ludzie z innych państw dowiedzą się,że Polacy to nie tylko złodzieje i alkoholicy,że mamy historię godną uwagi,że nasi rodacy byli prawdziwymi bohaterami.
To,że samolot rozbił się właśnie TAM przyprawia mnie o dreszcze.Dosłowne przypomnienie tragedii sprzed lat.
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin wszystkich ofiar.
- marcinokor
Mną też wstrząsnęło..jak pokazują w telewizji różne "screeny" z Kaczyńskim i jego żoną to aż mnie ściska..
tragedia straszna.. ten Katyń coś nam nie służy 
w takich momentach to czuję jakie zycie jest kruche-żyjesz sobie a za 3 sekundy może Cię już nie być ;/
zastanawiam się tylko kto stoi za tym żeby dopuszczać takie 20-LETNIE ,30 RAZY NAPRAWIANE GRATY!! normalnie się we mnie gotuje..
[*][*][/b]

w takich momentach to czuję jakie zycie jest kruche-żyjesz sobie a za 3 sekundy może Cię już nie być ;/
zastanawiam się tylko kto stoi za tym żeby dopuszczać takie 20-LETNIE ,30 RAZY NAPRAWIANE GRATY!! normalnie się we mnie gotuje..

[*][*][/b]

- Man in the mirror