Ochotę to ja mam i to Ogromną :) ...no ale sama ochota nie wsytarczy niestety :/Buszmen pisze:Może byś tak do Katowic/Tych miałbyś się TY ochotę wybrać?
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Hmm... ehh nie ważne... ja z Twojej wypowiedzi tyle zapamiętałam hihhiSchmittko pisze:heh, tak naprawdę najpierw powiedziałem: "wszyscy mnie tu znają" ...a za chwilę dowiedziałem się, że KWAŚNA też jest z Katowic Nie zmienia to faktu, że czyn plakatowy został dokonany 9 minut piechotą ode mnie :P
Wiesz... to dobry pomysł,ale co to za spotkania fanów bez szaleństw??Schmittko pisze:proponuję skupić się na "odpoczywaniu"

very funnySchmittko pisze:Erna Shorter napisał:
MJ POWER! ;)
Krzysztof? :D a co on ma z tym wspólnego?

Co do następnego spotkania,to myślę,że odbędzie się w najbliższym czasie.

Pozdrowionka
- Erna Shorter
Erna, masz może taki filmik?Erna Shorter pisze:
Jak byłam mała to go widziałam... to było właśnie o takich trzech gościach, do jakiejś piosenki...
To na pewno oni, może kojazy ktoś o co mi chodzi?

'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Anitka - "A Night at the Roxbury"
Hihi polecam
a tutaj jest tej fragment z sygnaturki Erny : http://www.youtube.com/watch?v=bfu0xAkEVOQ
P.s Tzn chodzi mi o to ze jest taki film, a to jest tylko krotka parodia z udziałem Jim'a Carrey'a

P.s Tzn chodzi mi o to ze jest taki film, a to jest tylko krotka parodia z udziałem Jim'a Carrey'a

Ostatnio zmieniony śr, 27 cze 2007, 22:04 przez Fanka MJ, łącznie zmieniany 2 razy.

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
http://www.youtube.com/watch?v=bfu0xAkEVOQAnitka pisze: Erna, masz może taki filmik?
Jak byłam mała to go widziałam... to było właśnie o takich trzech gościach, do jakiejś piosenki...

- Erna Shorter
Ten filmik został nakręcony na podstawie filmu "Night at the Roxbury"(polskie tłumaczenie "Odlotowy duet") z Willem Ferrelem i Chrisem Kattanem w rolach głównych. Jim Carrey był nimi podobno tak zachwycony,że wspólnie postanowili zrobić parodię (o ile można zrobić parodię komedii :P ). W filmie,jak i w tym krótkometrażowym filmiku słychać utwór wykonawcy Haddaway pod tytułem "What is love?". Bardzo znany "szlagier" :PAnitka pisze:Erna, masz może taki filmik?
Pzdr

Przypatrz się RTT z Soul Train Awards, a zobaczysz więcej podobieństwErna Shorter pisze: Rzeczywiście,przypomina to "Remember the time" :D

Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- LittleDevil
- Site Admin
Ja chyba też
Ale stawiam dwa warunki
, a dokładniej jeden na zasadzie albo albo 
Mianowicie:
Albo w grę wchodzą godziny bliżej porannych
Albo wpraszam się do kogoś na noc
Bo bez sensu jest żebym przyjeżdzała na 3 godziny z czego 2 (znaczy większość czasu) spędzam na czekaniu na osoby, które nie wiadomo, czy wogóle przyjdą
To może z tego tytułu jeszcze prośba: niech wszyscy, którzy mają zamiar się spóźnić niech to napiszą na forum, tak by wszyscy zaintersopwani o tym wiedzieli, (nie tylko jedna osoba, która nota bene ma kilka kroków na miejsce) tak aby można było ewentualnie przesunąć godzinę spotkania i uniknąć czekających
Piszę o tym, bo niestety moja podróż do Katowic zajmuje mi min. 1,5 h Także prosłabym, aby o mnie pomyśleć 
A tak jeszcze: będę na początku tygodnia (pon. - wt. ew. śr.) w Katowicach i chętnie bym się z kimś spotkała, tak w mniejszym gronie. Chciałam naciągnąć Ernę, ale się nie dała
To może jednak ktoś inny? 

Ale stawiam dwa warunki

Mianowicie:
Albo w grę wchodzą godziny bliżej porannych

Albo wpraszam się do kogoś na noc

Bo bez sensu jest żebym przyjeżdzała na 3 godziny z czego 2 (znaczy większość czasu) spędzam na czekaniu na osoby, które nie wiadomo, czy wogóle przyjdą

To może z tego tytułu jeszcze prośba: niech wszyscy, którzy mają zamiar się spóźnić niech to napiszą na forum, tak by wszyscy zaintersopwani o tym wiedzieli, (nie tylko jedna osoba, która nota bene ma kilka kroków na miejsce) tak aby można było ewentualnie przesunąć godzinę spotkania i uniknąć czekających

A tak jeszcze: będę na początku tygodnia (pon. - wt. ew. śr.) w Katowicach i chętnie bym się z kimś spotkała, tak w mniejszym gronie. Chciałam naciągnąć Ernę, ale się nie dała

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”