ja nie mogę usiedzieć w miejscu tak bardzo nie mogę sie doczekać soboty
choć przyznam, że chyba nie będę dobrą imprezowiczką bo mam bardzo ciężki tydzień i jestem zmęczona ale co tam
1) musimy nauczyć się Beat It
2) musimy nauczyć się Thrillera
3) co robimy z Free Bluesem - jakiś plan
4) Bilety na THIS IS IT
5) wystawa w Heliosie
6) koszulki - musimy wreszcie postanowić czy robimy i gdzie i jak
to tak na szybko, co mi chodzi po głowie
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Witam wszystkich ponownie:). Ja mogę ze swej strony powiedzieć, że będę na imprezie we free bluesie 3 X. Rzeczywiście byłoby tam fajnie coś wymyślić, najprostszy jest układ z beat it myślę, albo ktoś by mógł zrobić jakąś solówkę:). Szkoda, że nie będę mógł z wami poćwiczyć układów. W niedzielę jestem już w Szczecinie i nie wiem właśnie jak z biletami na This is it. A chciałbym z Wami wybrać się na ten film. Czy w niedzielę będziemy kupować już bilety i czy w Multikinie czy w Heliosie? Bo chciałbym wtedy podejść z kimś z Was, ażeby kupić bilet dla siebie i wiedzieć w jakich rzędach będziemy.
w sobotę ustalimy wszystko najwyżej wyślemy Ci sms z info
a propos solówki to chyba tylko Ty możesz takową wykonać my jedynie układ my zrobimy Beat It i jak się uda Thrillera a Ty Billie Jean a my będziemy robić za tło
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Gambara pisze:Rzeczywiście byłoby tam fajnie coś wymyślić, najprostszy jest układ z beat it myślę, albo ktoś by mógł zrobić jakąś solówkę:)
Popieram pomysł z układem z Beat It na imprezę, chyba najszybciej tego się nauczymy! Z układem z Thrillera wątpię żebyśmy zdążyli do soboty!
No Wojtek a Twoja solówka obowiązkowo przecież nikt tego lepiej nie zrobi
Wojtku nie martw się jak chcesz kupimy Ci bilecik cobyś w naszym babskim gronie mógł się delektować filmem :) Napisz tylko ile biletów. Rozliczymy się przy okazji :) daj znać na PW jak coś.
Ok, wielkie dzięki, jak będziecie mogły to kupcie mi bilet, tylko jeden potrzebuje. Oczywiście przy okazji zwrócę kasę, a chciałbym siedzieć w gronie Waszym:). A z tym billie jean to chyba jestem za słaby, żeby solówkę zrobić, coś tam potrafię z tego, ale to jest chyba stanowczo za mało, żeby kogoś zachwycić:):). Byście musiały ocenić wcześniej czy to się nadaje w ogóle ta solówka, no ale jak mi ktoś załatwi kapelusz gangsterski, czarny, to mogę spróbować:)
No to super Wojtuś Na pewno dałbyś czadu Ja postaram się skombinować kapelusik gangsta hehe. Ale będzie biba
Cieszę się, że jest odzew co do imprezy, bo tak długo nic nie pisaliście (po za Kamą), że myślałam, że nic z tego nie będzie. Ale jest czaaadzik No to proszę o intensywne myślenie o Free Bluesie żebyśmy mogli pokazać się z jak najlepszej strony:) W końcu jesteśmy od Majka, więc nie możemy przynieść mu wstydu
Ja też nie moę doczekać się jutra jupiiiii
ja mam plana ale za mało czasu mamy
Beat It
Billie Jean
Thriller
Man In The Mirror (czyli samotny mikrofon oświetlony białym światłem a my z tyłu jako tło z zapalonymi świeczkami
aaaa no i do tego czasu musimy mieć koszulki czyli nie mamy już czasu na zastanawianie się bo koszulki robią się od 2 do 3 dni
aha no i przydałyby się i dla nas kapelusze byśmy wszyscy tak samo wyglądali to robi efekt
(rozumiem, że mam tyle nie pisać )
Zastanówcie się jeszcze jaką chcecie muzykę, bo do jutra do 21:30 muszę powiedzieć temu Wojtkowi, bo o 21:45 spotyka się z DJem. Wstępnie rezerwuje dla Nas 10 miejsc w loży;) A jeśli chodzi o kapelusze to ja bym mogła dla Nas zamówić, tylko jutro mi powiedzcie kto chce i najwyżej zamówię na allegro i poźniej się rozliczymy. Upatrzyłam już: http://www.allegro.pl/item742408077_pro ... mocja.html i przy zakupie min 10 sztuk obniża cenę za sztukę do 14,50. Wiem, że Ten Wojtek będzie też kupował, więc jak byśmy kupowali razem to wyszłoby taniej:) A na koszulki możemy jutro zrobić zrzutę i w poniedziałek zanieść do zrobienia (Ten Majkiś doprowadzi mnie do bankructwa )