Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

na imprezce to będziemy ćwiczyć układ :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

To pomyślcie tylko, proszę, do soboty co możemy dać od siebie do tej impresski, żeby była wypasiona i w sobotę podzielimy się pomysłami;*
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Wow :) Super sprawa z tą imprezą. Pomyślimy a wierzę w Naszą kreatywność, więc z pewnością damy czadu :happy:

Ja jadę w sobotę wcześniej do Izy i zrobimy jakąś.... kulinarną niespodziankę ;-) a potem już będziemy na Was czekać z niecierpliwością!!!

Hania pamiętaj o akcji strzałki jak wysiądziecie z Werą z autobusu :)

Nie wiem jak Wy ale ja już odliczam czas do soboty.
Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

ja nie mogę usiedzieć w miejscu tak bardzo nie mogę sie doczekać soboty
choć przyznam, że chyba nie będę dobrą imprezowiczką bo mam bardzo ciężki tydzień i jestem zmęczona ale co tam :dance:

1) musimy nauczyć się Beat It
2) musimy nauczyć się Thrillera
3) co robimy z Free Bluesem - jakiś plan
4) Bilety na THIS IS IT
5) wystawa w Heliosie
6) koszulki - musimy wreszcie postanowić czy robimy i gdzie i jak

to tak na szybko, co mi chodzi po głowie
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Gambara

Post autor: Gambara »

Witam wszystkich ponownie:). Ja mogę ze swej strony powiedzieć, że będę na imprezie we free bluesie 3 X. Rzeczywiście byłoby tam fajnie coś wymyślić, najprostszy jest układ z beat it myślę, albo ktoś by mógł zrobić jakąś solówkę:). Szkoda, że nie będę mógł z wami poćwiczyć układów. W niedzielę jestem już w Szczecinie i nie wiem właśnie jak z biletami na This is it. A chciałbym z Wami wybrać się na ten film. Czy w niedzielę będziemy kupować już bilety i czy w Multikinie czy w Heliosie? Bo chciałbym wtedy podejść z kimś z Was, ażeby kupić bilet dla siebie i wiedzieć w jakich rzędach będziemy.
Awatar użytkownika
Kama

w sobotę ustalimy wszystko najwyżej wyślemy Ci sms z info
a propos solówki to chyba tylko Ty możesz takową wykonać my jedynie układ my zrobimy Beat It i jak się uda Thrillera a Ty Billie Jean a my będziemy robić za tło :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Gambara pisze:Rzeczywiście byłoby tam fajnie coś wymyślić, najprostszy jest układ z beat it myślę, albo ktoś by mógł zrobić jakąś solówkę:)
Popieram pomysł z układem z Beat It na imprezę, chyba najszybciej tego się nauczymy! Z układem z Thrillera wątpię żebyśmy zdążyli do soboty!
No Wojtek a Twoja solówka obowiązkowo przecież nikt tego lepiej nie zrobi :-)
Awatar użytkownika
Kama

Beat It zrobimy :dance: :dance: :dance:
co myyyyy nieee damy rady :knuje:
damy radę Mike jest z nami :dance: :dance: :dance:
więc w sobotę lecimy Beat It :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Wojtku nie martw się jak chcesz kupimy Ci bilecik cobyś w naszym babskim gronie mógł się delektować filmem :) Napisz tylko ile biletów. Rozliczymy się przy okazji :) daj znać na PW jak coś.
The world got even darker it was possible [*]
Gambara

Post autor: Gambara »

Ok, wielkie dzięki, jak będziecie mogły to kupcie mi bilet, tylko jeden potrzebuje. Oczywiście przy okazji zwrócę kasę, a chciałbym siedzieć w gronie Waszym:). A z tym billie jean to chyba jestem za słaby, żeby solówkę zrobić, coś tam potrafię z tego, ale to jest chyba stanowczo za mało, żeby kogoś zachwycić:):). Byście musiały ocenić wcześniej czy to się nadaje w ogóle ta solówka, no ale jak mi ktoś załatwi kapelusz gangsterski, czarny, to mogę spróbować:)
Awatar użytkownika
ROXIMJ

No to super Wojtuś ;-) Na pewno dałbyś czadu :mj: Ja postaram się skombinować kapelusik gangsta hehe. Ale będzie biba :happy:
Cieszę się, że jest odzew co do imprezy, bo tak długo nic nie pisaliście (po za Kamą), że myślałam, że nic z tego nie będzie. Ale jest czaaadzik :dance: No to proszę o intensywne myślenie o Free Bluesie żebyśmy mogli pokazać się z jak najlepszej strony:) W końcu jesteśmy od Majka, więc nie możemy przynieść mu wstydu ;-)
Ja też nie moę doczekać się jutra jupiiiii :happy:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ja mam plana ale za mało czasu mamy
Beat It
Billie Jean
Thriller
Man In The Mirror (czyli samotny mikrofon oświetlony białym światłem a my z tyłu jako tło z zapalonymi świeczkami
aaaa no i do tego czasu musimy mieć koszulki czyli nie mamy już czasu na zastanawianie się bo koszulki robią się od 2 do 3 dni
aha no i przydałyby się i dla nas kapelusze byśmy wszyscy tak samo wyglądali to robi efekt :dance: :dance: :dance: :dance:

(rozumiem, że mam tyle nie pisać nenene )
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Zastanówcie się jeszcze jaką chcecie muzykę, bo do jutra do 21:30 muszę powiedzieć temu Wojtkowi, bo o 21:45 spotyka się z DJem. Wstępnie rezerwuje dla Nas 10 miejsc w loży;) A jeśli chodzi o kapelusze to ja bym mogła dla Nas zamówić, tylko jutro mi powiedzcie kto chce i najwyżej zamówię na allegro i poźniej się rozliczymy. Upatrzyłam już:
http://www.allegro.pl/item742408077_pro ... mocja.html i przy zakupie min 10 sztuk obniża cenę za sztukę do 14,50. Wiem, że Ten Wojtek będzie też kupował, więc jak byśmy kupowali razem to wyszłoby taniej:) A na koszulki możemy jutro zrobić zrzutę i w poniedziałek zanieść do zrobienia ;-) (Ten Majkiś doprowadzi mnie do bankructwa :smiech: )

Świetne pomysły Kama ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Dziewczyny gotowe :dance: :dance: :dance:

czekam pod Ornamentem a po drodze zgarniemy Roxi :mj:

(co prawda ja padam na pysk po baaaardzo ciężkim tygodniu i imprezie firmowej ale postaram się odzyskać siły i zwalczyć zakwasy)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Ja skończyłam właśnie robić pyszną sałatkę z łososiem :happy:
Do zobaczyska na Dworcowej przy rondzie Kama ;-)
:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ