Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Hehe a ja się zastanawiam, czy Wy uczycie się tego łącznie z tym czołganiem się na podłodze(tańca oczywiście).
A co do multikina, to ja mam wrażenie, że tylko osoba obsługująca mail wie coś o tym filmie, bo ja dwa razy pisałam do nich i dostałam odpowiedź, że premiera 28 października i po bilety zapraszają pod koniec września, natomiast w bezpośrednim kontakcie z pracownikami w kasach nic nie można się dowiedzieć, bo oni nic nie wiedzą.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

oki wstę┌pnie ustaliłam z dziewczynami, że spotykamy się pod Ornamentem na Pomorzanach i wyjeżdzamy najpóźniej o 18,30
Roxi a jak z Tobą?? bo ja będę jechać Kolumba a potem w prawo przez most to może będziesz stała przy przychodni portowej ??
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Wiesz Co, za bardzo nie wiem gdzie jest ta przychodnia, więc może stanę sobie na Dworcowej na przystanku autobusowym co?
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Roxi włącz GG
gdzie Ty chcesz stać ??
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Kama a z kim dokładnie jedziesz?

Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani sootnią imprezą wiedzą co, gdzie, z kim i jak?
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

zabieram Age, Ete i Roxi

edit:

tak jak Aga mi napisała
"Niech Mike będzie z Tobą" :mj:
no i był
udało mi się przebrnąć całego Thrillera teraz jadę do muzyki :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Eta pisze:Hehe a ja się zastanawiam, czy Wy uczycie się tego łącznie z tym czołganiem się na podłodze(tańca oczywiście).
Chodzi Ci o to na początku? Bo ja to czołganie sobie daruję ;P Zresztą to nie musi, a nawet nie powinno być synchronicznie ;-) Każdy się poczołga jak będzie chciał ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

przestańcie :dance: :smiech: japrosic
jak zaczniemy się czołgać to już w ogóle nie podniesiemy się z tej podłogi ...

... ze śmiechu ... :dance: :dance: :dance:

wyobraźcie to sobie :smiech: :smiech: :smiech:

ja na razie pomijam czołgi nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie dzisiaj wypatrzyłam w zapowiedziach w naszym Multikinie
THIS IS IT

mamy do wyboru albo Multikino albo Helios :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Mi tam obojętnie ;-) Podążę za Wami ;-) A może niech każdy napisze, co robi do jedzenia na imprezkę, żeby się nie powtórzyć ;-) Bo ja to w sumie jeszcze nie wiem co- zależy co Wy robicie:-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ja się odchudzam a poza tym mam dwie lewe ręce do gotowania więc nie chce Was otruć kupie 2x2l coca cola i pifo karmi cobym mogła ściemniać, że piję piwo a może ktoś też będzie miał ochotę na karmi ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Heh, no dobrze;) Wiecie co? Jednak jestem za tym, żeby pójść do Heliosa bo tam przecież będzie ta wystawa zdjęć Czaplińskiego! Nie darowałabym sobie gdybym to przegapiła ;-) Proszę pisać kto się ze mną zgadza ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Słuchajcie no ludki moje kochane. Znam dziewczynę, która jest przyjaciółką organizatora tej imprezy MJowej we Free Blues Clubie. On powiedział, że jak mu pomożemy wymyślić jakieś fajne pomysły Majkelowe, to dostaniemy wejściówki za darmo ;-) No więc jak? Pomożemy? ;-)
I wiecie co sobie jeszcze pomyślałam...? :mj: Że mogłybyśmy dać tam pokaz tańca :dance: ;-) nawet Beat It jak nie zdążymy nauczyć się Thrillera :happy:
To jak? Czekam na Wasze spostrzeżenia nenene
A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? To, że będziemy mogli się pokazać- dać światu znać o swoim istnieniu i być może dzięki temu stworzyć większą grupę fanów. Jako pomocnicy organizatora możemy zrobić na prawdę fajne rzeczy tylko trzeba pomyśleć. To może być taka nasz impreza :dance: :wariat:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

super jasne rozmawiaj z tym gościem coś wymyślimy
na a układ do Beat It jest wielllleeee łatwiejszy
tylko znów mamy mało czasu
musimy wybrać który układ ćwiczymy

a wystawa Czaplińskiego będzie tylko od 2 do 8 października czyli nie w czasie This Is It
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Dobrze, że ktoś odpisał, bo już mój entuzjazm zaczął opadać ;-) A tak na szczeście znowu rośnie:) To jak się spotkamy na imprezce to obgadamy. Całuję ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ