Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Nareszcie się za to zabrałam. Do mojej kolekcji doszło bolerko z cekinami. Jeszcze tylko rękawiczka i nareszcie będę miała ukończoną, kobiecą, wersję Billie Jean. Oto moje skarby:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Justine1304 świetna kolekcja! ; oo widzę, że masz koszulki, do których właśnie przymierzam się zamówić.. ;>
mam pytanie co do bolerka i kalendarza: Gdzie zakupiłaś? xd
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

W tesco jest marynarka cała w cekiny srebrna ale jest i czarna a kalendarz był dostępny w empikach po 19,90 dokładnie taki sam mam na scianie koszmarne jest foto na ten miesiąc LOL
Obrazek

Twitter @Malwi27
Justine1304

Bolerko w New Yorker w Galerii Bałtyckiej we Wrzeszczu kupiłam. Była przecena z 69.99 na (UWAGA!) 9,90!!!. Normalnie tak się cieszyłąm jak nienormalna. Kalendarz w Empiku był kupowany.
Malwina27 pisze:koszmarne jest foto na ten miesiąc LOL
Zgadzam się z tobą :smiech: Czekam już na kwiecień :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Justine1304 pisze:Malwina27 napisał:
koszmarne jest foto na ten miesiąc LOL

Zgadzam się z tobą Buhahahaha Czekam już na kwiecień dancing Michael Jackson
Do mnie jak ktoś wchodzi do pokoju to pierwsze co się śmieje z tego zdjęcia choćby niewiadomo który raz je widzieli glupija
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Abe pisze:Dangerous w drodze, ponoć nie jest gatefold?
udało się :) Najbardziej wyczekiwana japońska reprodukcja mojej najukochańszej płyty jest w końcu moja :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

W ogóle, taka dziwna trochę jestem i lubię mieć różne wydania tych samych płyt -->
Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

i to raczej chwilowo tyle ode mnie w tym wątku, chyba, że uda się coś upolować... ;-)
Justine1304

anialim pisze:W ogóle, taka dziwna trochę jestem i lubię mieć różne wydania tych samych płyt
Każdy ma jakiegoś bzika,
każde jakieś hobby ma [...]
:smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

O rany. Gratuluję kolekcji! Anialim, ja mam podobnego bzika jeśli chodzi o album Thriller.
Japońskie wydania zdobywałaś tylko za pomocą ebaya, czy może są one dostępne na amazonie lub coś Ci wiadomo o ich dostępności w UK?
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Justine1304 pisze:
Każdy ma jakiegoś bzika,
każde jakieś hobby ma [...] Buhahahaha
Lepsze takie, niż mieć tam jakiegoś chomika, nie? ;-)
Jeanne, każdy mój japończyk z innego źródła jest: od ebaya, fan, sklep najlepszamuzyka.pl po allegro. Trzeba się tylko troszkę rozejrzeć (i porównać ceny... coś się nam fan psuje pod tym względem, mam wrażenie... :knuje: )
Justine1304

anialim pisze:Justine1304 napisał:

Każdy ma jakiegoś bzika,
każde jakieś hobby ma [...] Buhahahaha

Lepsze takie, niż mieć tam jakiegoś chomika, nie?
No dokładnie analim, dokładnie ;-)
Obrazek
Malwina27

ANIALIM swietna kolekcja ale widze z THRILLERA bratuje ci MILLENNIUM EDITION ! NA CD ! LOL super fotki :)))) daj no foty tych pierdulek z szafki o jakich pisalas wczesniej :)
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

anialim pisze:udało się :) Najbardziej wyczekiwana japońska reprodukcja mojej najukochańszej płyty jest w końcu moja :)
gratulacje...świetna kolekcja. Tak jak mówiłem, szkoda ze okładka nie jest rozkładana i nie podzielili albumu na 2 płyty (tak jak było w oryginalnym LP)
Malwina27

Abe pisze:
anialim pisze:udało się :) Najbardziej wyczekiwana japońska reprodukcja mojej najukochańszej płyty jest w końcu moja :)
gratulacje...świetna kolekcja. Tak jak mówiłem, szkoda ze okładka nie jest rozkładana i nie podzielili albumu na 2 płyty (tak jak było w oryginalnym LP)
Z tego co mi wiadomo wersja LP np. Holenderska nie ma rozkladanej okładki i mam jeszcze jakaś z Argentyny chyba i też są dwie płytki jednak okładka rozkładają nie jest ! Szkoda fakt ze nie zrobili na 2Cd no ale mówi się trudno ;/
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
kaMILKA

Post autor: kaMILKA »

Moja skromna kolekcja:http://yfrog.com/j3obraz010jj
Czekam jeszcze na koncert az mi przyjdzie z allegro ale narazie jest cieniutko XD
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Malwina27 pisze:Z tego co mi wiadomo wersja LP np. Holenderska nie ma rozkladanej okładki i mam jeszcze jakaś z Argentyny chyba i też są dwie płytki jednak okładka rozkładają nie jest ! Szkoda fakt ze nie zrobili na 2Cd no ale mówi się trudno ;/
Wersja Koreańska jest gatefold :)
anialim pisze:W ogóle, taka dziwna trochę jestem i lubię mieć różne wydania tych samych płyt -->
Czym różnią się te dwa wydania HIStory w Twojej kolekcji (poza naklejką na pudełku)
Pytanie co do Invincible, ten LP to reedycja z 2009 roku czy oryginalne tłoczenie z 2001?
Dangerous na LP, to wydanie Holenderskie/UK/US ??
ODPOWIEDZ