Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- Erna Shorter
OOO! To very good idea!jolene_ pisze:może po prostu spotkajmy się przy Ernie, że tak powiem, wtedy przemieścimy się razem na spotkanie.

Mam propozycję,czy jest taka możliwość,żebyśmy znaleźli jakąś knajpkę w pobliżu lotniska na Okęciu?
Ułatwiłoby to mnie i mojej siostrze sytuację,bo czułybyśmy się pewniej,że trafimy i to w środku nocy.

Co do naszego przyjazdu, to o godzinie 16 mamy pociąg z Katowic i w Warszawie będziemy o godzinie 18:55.
Dalibyście rady przyjść po nas na dworzec na 19?
Buźki

oki doki Erno :)
rozumiem, ze odbior z Centralnego mam sobie zapisac w kolonotatniczku ;]
ja proponuje nie uciekac z Centrum z Al. Jezrozolimskich, powinnyscie miec dobry dojazd do celu podrozy, bezposrednio jakies 20/30 min.
i w tych rejonach knajpek tez od groma...
to jak? ja jako jedyna reprezentantka warszafki sie stawie z chlebem i sola i w pasiastej kiecy i wiankiem we wlosach ??
jolene, Pank??
rozumiem, ze odbior z Centralnego mam sobie zapisac w kolonotatniczku ;]
ja proponuje nie uciekac z Centrum z Al. Jezrozolimskich, powinnyscie miec dobry dojazd do celu podrozy, bezposrednio jakies 20/30 min.
to jak? ja jako jedyna reprezentantka warszafki sie stawie z chlebem i sola i w pasiastej kiecy i wiankiem we wlosach ??
jolene, Pank??
'the road's gonna end on me.'
Będę, chyba że stanie się coś strasznego. Wreszcie spotkanie, na którym może pojawi się więcej niż cztery osoby. :D

25 minut linią 175 z przystanku Centrum, 20 - linią 188 z Metra Politechnika, tyle samo N32 z Dworca Centralnego.homesick pisze:powinnyscie miec dobry dojazd do celu podrozy, bezposrednio jakies 20/30 min

... chyba nie wierzysz, że pociąg z Pragi nie będzie mieć chociaż drobnego opóźnienia. ;)Erna Shorter pisze:i w Warszawie będziemy o godzinie 18:55.
- Erna Shorter
Oki doki,zdajemy się na was.homesick pisze:proponuje nie uciekac z Centrum z Al. Jezrozolimskich, powinnyscie miec dobry dojazd do celu podrozy, bezposrednio jakies 20/30 min.

Dzięki za info.Pank pisze:25 minut linią 175 z przystanku Centrum, 20 - linią 188 z Metra Politechnika, tyle samo N32 z Dworca Centralnego. Smile
Jak przyjadę pogadamy.

Ok w takim razie przypuśćmy,że będę ok. 19 :PPank pisze:... chyba nie wierzysz, że pociąg z Pragi nie będzie mieć chociaż drobnego opóźnienia. ;)
Będę w kontakcie telefonicznym z jolene_... mam nadzieję.

Do zobaczyska jutro!

no to ja tylko w kwestii formalnej tak... ;p
bo jestesmy ustawieni kolo 19...gdzies na centralnym, srednio to konkretne ;p
wiec moze spotkajmy sie przy Informacji w hali glownej o tej 19, ok?
zapewne sie spoznicie, wiec dacie nam znac telefonicznie ile na was bedziemy czekac :)
bo jestesmy ustawieni kolo 19...gdzies na centralnym, srednio to konkretne ;p
wiec moze spotkajmy sie przy Informacji w hali glownej o tej 19, ok?
zapewne sie spoznicie, wiec dacie nam znac telefonicznie ile na was bedziemy czekac :)
'the road's gonna end on me.'
- Erna Shorter