Edyta jak tam ceny
jak możesz wstaw listę na koszulki sprawdzimy czy wszyscy są
EDIT:
przed chwilą byłam w Multikinie i pytałam o bilety na THIS IS IT
a pani do mnie: yyyyyyyyyyy
no to ja jeszcze raz T H I S I S I T
a pani do mnie: a polski tytuł???
?????????
czyli w multikinie nie będzie grane
EDIT2:
kurcze próbuję opanować Thrillera
matko ile tam jest kroków to jest strasznie trudne a co dopiero w grupie
ale powiem Wam jakbyśmy to opanowali i wykonali nawet w 10 osób to byłby powalający efekt tylko byśmy musieli ćwiczyć co najmniej 3 razy w tygodniu hmmm
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Kama pisze:kurcze próbuję opanować Thrillera
matko ile tam jest kroków to jest strasznie trudne a co dopiero w grupie
ale powiem Wam jakbyśmy to opanowali i wykonali nawet w 10 osób to byłby powalający efekt tylko byśmy musieli ćwiczyć co najmniej 3 razy w tygodniu hmmm
Kama ucz się to później nas wszystkich nauczysz I ja też tak myślę, że nawet w 10 osób mogłoby wyjść fajnie! Niestety tylko te próby 3 razy w tygodniu dla mnie nie do wykonania, ewentualnie mogę zostac kamerzystą A szczegóły omówimy na najblizszej imprezie
No proszę nie było mnie dwa dni a tu SZAŁ CIAŁ :) SUPER!!!
Witam wszystkie "nowe" osóbki MJowki bardzo serdecznie!
Edzia i Wojtek bez komentarza!!Lepiej szykujcie pomysł jak się wykupić na następnej imprezie!
Ale muszę uspokoić wszystkich impreza 26 się odbędzie! I ja już nie mogę się doczekać...
Jeżeli chodzi o koszulki to moim zdaniem powinny na nich być widoczne nicki bo tylko po nich jesteśmy "identyfikowalni" w Polsce :) wow ale to zabrzmiało
witam Was kochani!!!!no sytuacja z koszulkami wyglada tak-59zł całosc tam gdzie robiłas ty kama.w kompie zdjecia juz nie maja wiec projekt znowu trzeba zrobic.ale dzis rozmawiałam z koleznka i ona to zrobi za 32-33zł.tylko jeszcze bedzie musiała zobaczyc projekt.kama musimy sie jakos spotkac i trzeba bedzie do niej na pomorzany podjechac!ja poprostu juz nie zyje mam dreszcze i goraczke a latac trzeba rozmiary koszulek-RoksanaS,kamaM-l,ewelina xs,iza xs,aga M,wojtek L,Eta xs,edyta S-m,aleks xs,hania?,weronika?kogos jeszcze pomyliłam bo widze nowe osoby i nie wiem?prosze jak cos na PW.jestesmy pod telefonami jak by cos!buziaczki papa