upss. Chyba się wygłupiłam. Ale you tube nie bardzo mi się ładuje i zobaczyłam tylko kawałek tej uroczystości, poznałam ją i zaczęłam się ,,wymądrzać". No ale przynajmniej początkujący fani, którzy być może tego nie widzieli wcześniej i nie wiedzieli co to jest już teraz będą wiedzieć.
Ja i tak dalej uważam że to Michael,forever jestem z Tobą.
Piosenka idealna dla rozpoczynającego kariere boysbandu o nazwie "evribady-czekerałt" ale nie dla Króla muzyki Pop. Wolałbym podciąc sobie żyły jakby takie coś miało się znaleźć na nowej płycie.
Maro pisze:Xscape napisał:
Wolałbym podciąc sobie żyły jakby takie coś miało się znaleźć na nowej płycie.
Nikt Ci nie broni
Mnie osobiście badziej podobają się takie żywsze kawałki niż przesłodzone Heal The World lub inne pokroju takich.
Oczywiście każdy ma swoje gusta,a o nich się rozmawiać nie powinno,no może.
Jasne Maro. O gustach się nie dyskutuje ale można je czasem skrytykować. Ja napisze Ci tak. Fanem Jacksona jestem od 1 klasy podstawowej i oczarował mnie na tyle mocno że dziś majac 24 lata dalej jestem mu bardzo wierny. Zaczarowął mnie wspaniałą muzyką anie chłamem tak jak to w przypadku tej piosenki jest. Jest to moje zdanie a Ty lub ktokolwiek inny może mieć odmienne.I szczerze Ci napisze że zazdrociłbym wszystkim którym takie evribady lets get pampyrap podobało by się jako nowy materiał na płycie. Dobra lepiej skończy offtopa bo dostaniemy po drugim ostrzezeniu !!!!!!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=KWP0xLkmS ... re=related
Nie zauważyłam, żeby ktoś ten link umieszczał, ale nie wiem, więc jeśli się powtarzam, to wybaczcie.
Pod tym linkiem kryją się najśmieszniejsze wykonania w polskim Idolu, a zaczyna się to od... Billie Jean :D
enjoy! polecam obejrzeć całość, świetny jest pan pod numerem 04 :D