i ja i ja!Xscape pisze: Choć ja osobiście wole Siadeh w wersji mniej hardcorowej.
Wasze zdjęcia
- majkelzawszespoko
Uwaga- same off-top'y, ale to chyba nikogo w tym temacie już nie zdziwi
Co do reszty postów.....
Się nam biuro ofert matrymonialnych zrobiło, ale to przynajmniej rokuje, że ewentualna para powstała z tego zamieszania, nie będzie mieć problemów z zaakceptowaniem gustu muzycznego swojego partnera- to już jakiś początek!

Jestem bardzo za- w końcu jestem z dnia na dzień coraz starsza, a nie młodszaErna Shorter pisze:hmmm... nice idea.viva201 pisze:wiecie co??? tak sie czasami zastanawiam, czy z pośród tych naszych zmajkelizowanych dzieciaczków wyrosną jacyś następcy Kasi...
A co na to sama M.Dż.*??

Co do reszty postów.....
Się nam biuro ofert matrymonialnych zrobiło, ale to przynajmniej rokuje, że ewentualna para powstała z tego zamieszania, nie będzie mieć problemów z zaakceptowaniem gustu muzycznego swojego partnera- to już jakiś początek!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Hmm... czy ja wiem. Ta druga też jest niezła taka drapieżna. Czyli taka, jaka powinna być prawdziwa kobieta.majkelzawszespoko pisze:i ja i ja!Xscape pisze: napisał:
Choć ja osobiście wole Siadeh w wersji mniej hardcorowej.

M.Dż.* pisze:Się nam biuro ofert matrymonialnych zrobiło, ale to przynajmniej rokuje, że ewentualna para powstała z tego zamieszania, nie będzie mieć problemów z zaakceptowaniem gustu muzycznego swojego partnera- to już jakiś początek! Buhahahaha

To jest dobre...

Viva problem w tym,że ja już mam męża ( Schmittkoviva201 pisze:może zakończy się ceremonią ślubną na MJowisku

Ale nic nie stoi na przeszkodzie,żebyśmy byli kochankami.

na tym forum niedozwolone sa OffTopy (co widac powyżej
), pisanie w nieodpowiednich dzialach oraz naduzywanie emotikonow, ale o bigamii w Regulaminie nic nie ma wobec tego spokojnie mozesz pojać meża, żone, kolejnego meża i kolejnego i moze jeszcze jedna zone i jeszcze męża. zdradzanie owych meżów także nie jest ujete w regulaminie, za co przepraszam owych mezów, ale : sorry Winetu - biznes ys biznes
takze... miłego miłowania sie nawzajem i we wszelkich mozliwych konfiguracjach...
...pzdr
siadeh_Matka_,_Żona_i_Kochanka_

takze... miłego miłowania sie nawzajem i we wszelkich mozliwych konfiguracjach...

...pzdr
siadeh_Matka_,_Żona_i_Kochanka_

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- Erna Shorter
A tam... małżonek jest ugodowym człowiekiem.viva201 pisze:epiej żeby twój mąż sie o tym nie dowiedział

Dzięki wielkie siadeh_!siadeh_ pisze:na tym forum niedozwolone sa OffTopy (co widac powyżej), pisanie w nieodpowiednich dzialach oraz naduzywanie emotikonow, ale o bigamii w Regulaminie nic nie ma wobec tego spokojnie mozesz pojać meża, żone, kolejnego meża i kolejnego i moze jeszcze jedna zone i jeszcze męża. zdradzanie owych meżów także nie jest ujete w regulaminie

Teraz wiem,że śmiało mogę pojąć za męża Maro, tylko co on na to??
Maruś zgodzisz się być mym mężem nr.2 i dzielić sie mną wraz z mym pierwszym mężem Schmittkiem?(zrobimy z MJowiska weselicho, patrz jaki argument

Czy też może wolisz bardziej lajtową wersję jaką jest bycie kochankiem??

p.s. trzeba skończyć tego OT.

Erna Shorter pisze:AAAAAAAaaaaaaaa tancerz is back!
AAAAAAAAAA UGH!!

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Erna Shorter pisze:Masz tu buziaka w nagrodę:

Erna Shorter pisze:tylko co on na to??

Erna Shorter pisze:Maruś zgodzisz się być mym mężem nr.2

ja tak skromnie chciałem napisać Ci że jestem:
-Najlepszy z najlepszych
-Lanser-Wybujaniec
-Żywa Legenda
-Mistrz świata i okolic
-Jeden i jedyny
-*(*wpisać odpwiednie,aby było kozacko;-) )
Na to się zgodzę,bo Ty też nie wiesz co ja w tej Szkocji wyprawiamErna Shorter pisze:dzielić sie mną wraz z mym pierwszym mężem Schmittkiem?

Ale tylko jak będą chodzić w kraciastych spódniczkachErna Shorter pisze:dołączy kolejna piątka naszych,co Ty na to

Już mi zarzucano że za dużo kochanek,trzeba się ustatkować w końcu,no...;)Erna Shorter pisze:Czy też może wolisz bardziej lajtową wersję jaką jest bycie kochankiem??
A tu jeszcze na koniec,Erna mozesz mieć też takie foto łit mmi:P:

siadeh_ pisze:siadeh_Matka_,_Żona_i_Kochanka_

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter
Ależ kotku nie zaprzeczam żadnej z tych cech.Maro pisze:-#1
-Najlepszy z najlepszych
-Lanser-Wybujaniec
-Żywa Legenda
-Mistrz świata i okolic
-Jeden i jedyny

- * wyglądasz nieziemsko seksownie w tej czerwonej kurtce.Maro pisze:-*(*wpisać odpwiednie,aby było kozacko;-) )

Yhhh... nawet nie pytam.Maro pisze:Na to się zgodzę,bo Ty też nie wiesz co ja w tej Szkocji wyprawiam

W końcu to będzie małżeństwo na odległość.

W sumie może być dla naszych trzech córek, gorzej z synem.Maro pisze:Ale tylko jak będą chodzić w kraciastych spódniczkach

Chyba,że tatuś lubi takie ciuszki.

Oczywiście,że chcę!Maro pisze:A tu jeszcze na koniec,Erna mozesz mieć też takie foto łit mmi:P:

Tęsknie skarbie...

Ale to ostatnie to ja mam niebieską:DErna Shorter pisze:* wyglądasz nieziemsko seksownie w tej czerwonej kurtce.
Chyba że biega o inne?
Ja też:)Erna Shorter pisze:Tęsknie skarbie...Poddaję się
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter
- Jacksomanka