Też mam zamiar przyszyć do swojej rękawiczki cekiny ale zupełnie nie wiem od czego zacząć...
Może ktoś mógłby mi dać jakieś wskazówki typu od której strony zacząć przyszywać cekiny, od palców czy "od góry"?
Liczę na waszą pomoc
MJackson pisze:Też mam zamiar przyszyć do swojej rękawiczki cekiny ale zupełnie nie wiem od czego zacząć...
Może ktoś mógłby mi dać jakieś wskazówki typu od której strony zacząć przyszywać cekiny, od palców czy "od góry"?
Liczę na waszą pomoc
Mam bardzo podobną do tej czerwonej marynarki tylko że moja ma duże poduszki w ramionach i złote guziki. Teraz próbuje znaleść jakiś fajny gadzet do niej, myślałam o złotej dużej broszce lub jakiejś złotej naszywce w stylu Ralpha L.
Świetnie wygląda z czarnymi leginsami i fajnymi bucikami na obcasie.
Jak macie jakiś inny pomysł jak by ją udoskonalić to piszcie :)
dzięki za miłe słowa. znalazłam u mojej mamy w szafie maryynarkke taka michaelową, jak co to moze jutro zapodam zdjęcia. tony, mampytanie. kupiłeś sobie tą marynarkę?
Temat się rozwija :) Ciekawe pomysły :) ja również parę mam ale muszę je jeszcze dopracować Chociaż bardziej wolę ciuchy takie same jak miał Michael. Jak tylko znajdę fundusze to mam zamiar kupić koszulkę z Beat it i z Victory Tour : http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... cts_id=306
No tak ale niestety troche drogo:) a zobaczcie to dzieło:D kto mi taką uszyje??:D hehe szczerze to marze o takim ciuchu:) Wygląda jakby było haftowane;)
wiem wiem, ostatnio niezły kapelusz wyszukałem po dziadku u ciotki na strychu cos w stylu smooth criminal tylko nie biały;/ ja teraz ide do sklepu się przejsc po czarne cekiny, moze cos jeszcze uda mi sie zakupic to napewno sie pochwale;)
Mi ciocia zrobiła cekinową rękawiczkę, a wczoraj zaczęłem robić marynarkę na razie z boku obszyłem ją czarnymi cekinami doszyje jeszcze jakieś guziki w "bojowym" typie i obszyje gdzies z tyłu srebrnymi cekinami :).Jak skończę to wstawie foto.
A te pagony na kołnierzyk to może faktycznie byłyby w pasmanterii, tylko jak już coś to na pewno nie takie jakie miał Michael. Z nimi też trzeba byłoby pokombinować np. doszyć jakieś gwiazdki lub stopnie.