Moje MJowe tańce

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

tancerz pisze:DirtyDiana13 napisał:
Dangerous(...) nawet trochę trudny..

Nie powiedziałbym, że tylko TROCHĘ !!!

No wiem, haha nie wiem w ogóle czemu tak napisałam glupija
Obrazek
Xicor

Post autor: Xicor »

Ja odnoszę się do tych nowszych :)
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

SORRY JANETJ!!!! nie zauważyłam, tak się rozpisałam, że ....
sorry jeszcze raz, na przyszłość zapamiętam xD
glupija
glupija
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

JuliaM pisze:SORRY JANETJ!!!! nie zauważyłam, tak się rozpisałam, że ....
sorry jeszcze raz, na przyszłość zapamiętam xD
glupija
glupija
hah spoko ;D wybaczam xD
Obrazek
Awatar użytkownika
JuliaM

Dzięki, kamień spad mi z serca xD
Na przyszłość muszę kupić okulary albo najlepiej pójść do okulisty
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

odbiegłyśmy od tematu ;p

Jeszcze raz co do tańca.. nie wiem, może tak wygladasz jak jestes skupiony, ale twoja twarz i ciało mowią "nie chce mi się", takie odnosze wrażenie.. i ponawiam moją radę ;)

a i jeszcze jedno.. powiedz mi jak uczyles sie kroków? po kilka, czy skupiałes sie na jednym i dopiero gdy dochodziłeś do perfekcji przechodziłeś do następnego??

-> edycja postów! proszę nie pisać jednego pod drugim.
mav.
Obrazek
Awatar użytkownika
JuliaM

Racja :)
Ja też mam takie wrażenie jak mówi koleżanka ^^ xD
Obrazek
Awatar użytkownika
KAcpeross

Post autor: KAcpeross »

janetj pisze:nie wiem, może tak wygladasz jak jestes skupiony, ale twoja twarz i ciało mowią "nie chce mi się", takie odnosze wrażenie.. i ponawiam moją radę ;)

a i jeszcze jedno.. powiedz mi jak uczyles sie kroków? po kilka, czy skupiałes sie na jednym i dopiero gdy dochodziłeś do perfekcji przechodziłeś do następnego??
Co do pierwszej części, to dopiero się skapnąłem o co chodzi ( a przynajmniej tak mi się wydaje :P ) - Thriller, 20 sekunda :D To nie jest mina typu "Pieprze to i mi się nie chce.", tylko "Cholera, mój trupek z lewej pomimo nawoływań i tak mnie wyprzedza, choć milion razy mu mówiłem, że mamy zachować daną odległość od siebie". Więc wybaczcie, że to tak widać :P

A co do drugiej, to dokładnie nie pamiętam. Ale chyba było tak, że najpierw szedłem po kolei, jeden, po drugim. Jak już ogarnąłem cały układ, widziałem, że robię to koszmarnie i poprawiałem wszystko, co mogłem. Mnie się wydaje, że jak na samouka jest całkiem w... Całkiem nieźle. A ciekawostka jest moja taka, że często nie mogę patrzeć na moje wcześniejsze filmiki z tańczenia. Robię się z czasem lepszy i przeszłość jest dla mnie swego rodzaju ujmą :P
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

KAcpeross pisze: A co do drugiej, to dokładnie nie pamiętam. Ale chyba było tak, że najpierw szedłem po kolei, jeden, po drugim. Jak już ogarnąłem cały układ, widziałem, że robię to koszmarnie i poprawiałem wszystko, co mogłem. Mnie się wydaje, że jak na samouka jest całkiem w... Całkiem nieźle. A ciekawostka jest moja taka, że często nie mogę patrzeć na moje wcześniejsze filmiki z tańczenia. Robię się z czasem lepszy i przeszłość jest dla mnie swego rodzaju ujmą :P
spróbuj pojedynczo sie ich uczyć i potem razem je złączyc, i zanim pierwszego kroku nie zroibsz dobrze, to nie przechodź do drugiego.. taka moja rada.. wydaje mi sie , że wtedy powinno to wszystko wyjść lepiej.. ;)
Obrazek
hubert9999

Post autor: hubert9999 »

Ja też tak mam jak ty, dlatego następny filmik to nagram najwcześniej za miesiąc :)
Awatar użytkownika
JuliaM

dlatego następny filmik to nagram najwcześniej za miesiąc :)
:smiech:

Podsumowując cały taniec jest super. Mogę robić pokłony ( japrosic )
za pamięć do wszystkich ruchów. Ogólnie jest dobrze, lecz gdy będziesz miał lepsze tyły (tancerzy xD) to będzie superowo :)
Dobrze sobie radzisz i trzymaj tak dalej. Niektóre rzeczy trzeba troszkę pod szlifować i wtedy będzie bombowo ;-)
Obrazek
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Fajne. Mi najbardziej podoba się Thriller, ale jakbyś tańczył to bez tych kolegów bo im coś to niewychodziło.
,,Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton''~ Michael Jackson
Awatar użytkownika
KAcpeross

Billie Jean

Post autor: KAcpeross »

Obrazek
Awatar użytkownika
Dirty Nancy

Post autor: Dirty Nancy »

Jesteś świetny ! Nic dodać, nic ująć.
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

no i wreszcie do swoich umiejętności dodałes uczucia ;D jeszcze troszeczke i bedzie perfekcyjnie xD Bardzo mi sie podoba ;d

hah ciągle smieszy mnie twoja mina ;d jak ja uwielbiam obserwowac twarze ludzi jak się wczuwają w to co robią ;D pzdr ;p
Obrazek
ODPOWIEDZ