Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie
- Dangerous_Dominika
wiadome juz sa jakies szczegoly zwiazku z ta impreza czy ew. after-party ???
bo chce tam byc a ze jestem w poza Warszawy musze wiedziec o ktorej sie to skonczy i do ktorej moze trwac ew.after-party;D
rozumiem ze macie mało czasu i wszystko moze jeszcze nie byc gotowe.. ;)
bo chce tam byc a ze jestem w poza Warszawy musze wiedziec o ktorej sie to skonczy i do ktorej moze trwac ew.after-party;D
rozumiem ze macie mało czasu i wszystko moze jeszcze nie byc gotowe.. ;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- JoannaTempest
Oj nie da rady nie da rady a szkoda, bo mile wspominam MJowisko. Ale 20-go dopiero będę wracać z urlopu w górach. No cóż mówi się trudno. Prośba tylko zamieśćcie potem jakąś relację na forum.
Życząc dobrej zabawy pozdrawiam z Wrocławia. U.
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz , potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Życząc dobrej zabawy pozdrawiam z Wrocławia. U.
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz , potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
im bliżej do niedzieli, tym bardziej mnie energia rozsadza. mam nadzieję, że nie wybuchnę do tego czasu. Są widzę niejakie opóźnienia z tym szczegółowym planem, ale się nie dziwię, to dość spora impreza i trzeba wielu ludzi skoordynować.
Czy w związku z tym, że impreza ma w sobie 2,5 godziny tańców, oznacza, że nie planujemy afterki? Dla mnie 2,5 godziny to dopiero rozgrzewka, więc proponuje od razu znaleźć sobie jakiś placyk na taneczne dobicie.
Gdzie jest w miarę śliska nawierzchnia w Wawie?
Chyba, że tylko mnie tak roznosi, aczkolwiek wątpię
Czy w związku z tym, że impreza ma w sobie 2,5 godziny tańców, oznacza, że nie planujemy afterki? Dla mnie 2,5 godziny to dopiero rozgrzewka, więc proponuje od razu znaleźć sobie jakiś placyk na taneczne dobicie.
Gdzie jest w miarę śliska nawierzchnia w Wawie?

Chyba, że tylko mnie tak roznosi, aczkolwiek wątpię

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Scenariusz imprezy 20.09.
17.00. wstęp
17.05. przywitanie widzów przez władze Bemowa, przedstawienie organizatorów oraz rozpoczęcie konkursu plastycznego
17.15. występ – Hubert Torzewski (MJ PT)
17.30. nauka tańca dla najmłodszych dzieci (prowadzenie instruktor ze szkoły tańca Moniki Moskwy FREE ART FUSION, podkład Jackson 5, The Jacksons)
17.50. występ Katarzyna Przytuła i Marek Makowski (SMJJ, MJ PT)
18.05. nauka tańca dla starszych dzieci (prowadzenie instruktor ze szkoły tańca Moniki Moskwy FREE ART FUSION, podkład Michael Jackson)
18.25. występ – Aneta Mielec
18.35. zakończenie konkursu plastycznego
18.45 występ kwartetu piano, bas, saksofon, perkusja
19.00. zapowiedź występu najlepszego sobowtóra Michaela Jacksona w Polsce
19.10. Katarzyna Czarkowska aka Majkel Dżekson*
19.40. rozpoczęcie dyskoteki
22.00. zakończenie imprezy
Prowadzenie imprezy od strony konferansjerki: Kinga Zaborowska, Aneta Łapacz
Prowadzenie imprezy od strony muzycznej: DJ Tobas
Organizacja imprezy: Urząd dzielnicy Bemowo wraz z Michael Jackson Polish Team
Wejście na impreze jest bezpłatne, nie ma zadnych wejściowek, zaproszeń etc. Kto sie pojawi i zechce wejśc - ten wchodzi.
Pozdrawiam,
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
I jeszcze niespodzianka :) Ponieważ impreza jest z okazji rocznicy koncertu Michaela na warszawskim Bemowie, pomyslalam sobie, ze zeby było jeszcze bardziej "koncertowo", jeden utwór zostanie zatańczony przez Kasię razem z tancerzami z teatru Roma. Bedzie fascynująco, tajemniczo, mrocznie.... ot, taki akcencik, który trochę nam przypomni to, co było 13 lat temu. Chociaż w skromniejszym wydaniu, no i z naszym polskim Majkelem, to myslę, że jednak nie jednemu z Was ciśnienie się podniesie ;)
ZAPRASZAMY !
ZAPRASZAMY !

Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
zabiją cię.
~Herbert McCabe
myślę, ża fani mają teraz pełen wypas, najpierw MJowisko, teraz Amfiteatr, potem This is it, a na koniec Thriller Warszawa, co za rok
, ciśnienie mi nie spadnie do stycznia, pod warunkiem, że serce mi nie pęknie
Do zobaczenia!!!

Do zobaczenia!!!
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
BILETY DO WYGRANIA THRILLER LIVE
Podczas niedzielnej imprezy w Warszawie będzie mozna wygrać 1 podwójne zaproszenie na musical Thriller w dniu 9 grudnia, o godz. 20.00 w Sali Kongresowej w Warszawie. Bilety są ufundowane przez firmę Makroconcert - organizatora musicalu oraz koncertów Charlem Gospel Chór, które w tym roku będą poswiecone tworczość MJa.
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
zabiją cię.
~Herbert McCabe
zabiją cię.
~Herbert McCabe
- Noemi.best
Zasadniczo to tutaj: www.artbem.pl/amfiteatr/node/3
ale chwilowo nie działa coś, więc tutaj:
http://www.artbem.pl/sites/default/file ... iteatr.jpg
No i zawsze skuteczne http://mapy.google.pl/