Impreza w Multikinie w Złotych Tarasach + ew. after party

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
roberto

Post autor: roberto »

intelmet pisze:chetnie dojadę i przenosuję w wawie tylko zebym wiedziała, że będziecie. Przyjadę by poznać innych zwariowańców i nie tylko. Przecież wiem, że jast nas wielu!!!
cześć. posłuchaj jestem pewien że będzie nas trochę i niemartw się ja będę na pewno heh. myślęże inni zwariowańcy teżbędą z tego co czytam to jużwidzęże sporo osób będzie więc nie martw się będzie wesoło. a co do strojów ludzie umówmy sie że będziemy ubrani czarno biało i spoko myślęże to wystarczy. przecieżnie każdy ma ubiór ala MJ. ja teżliczę że wreście poznam fanów Michaela. pozdro :mj:

a i jeszcze jedno . ustalmy że spotykamy się po koncercie czyli pewnie około 24 pod gitarą (dla nie znających główne wejście do Hard Rock Cafe).mam nadzieję Erwin że trzymasz rękę na pulsie z tym afterkiem. jak by się coś zmieniło z tym klubem to daj znać ok. spotkanie i tak będzie aktualne .

i mam pytanie czy są ludzie którzy nie idą do multikina na koncert tylko na after party tak jak ja ??? jeżeli tak to dajcie znać to się umówimy jakoś wcześniej i sobie pogadamy i piwko wypijemy. pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

myślę że niejedna osoba nie miała możliwości wywalczyć tego biletu a potem go odebrać więc będzie nas więcej. awaryjnie mam w miarę dobry sprzęt w aucie i pohuśtamy się przy moich MJ`owych składankach. Musimy się jakoś ubepieczać.
P.S. Czy mi się wydaje, czy nie tylko dziewczyny go uwielbiają? Ale mnie to cieszy ... :mj:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
roberto

ja bardzo chętnie heh. a ty o której będziesz w wawie? samochód fajnie ale wszyscy nie wejdą heh a nie lepiej jakaś knajpka przed imprezą? pozdro :mj:
Awatar użytkownika
intelmet

raczej

Post autor: intelmet »

raczej chodziło mi o zapewnienie klimatu i muzyki, a potańcować to sobie można wszędzie, bo w gruncie rzeczy chodzi mi o to, abyśmy się poznali. Myślę, że skoro wszyscy cenimy Michaela i jego wizję świata, dobrze nam będzie razem. To wszytko !!!
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
roberto

intelmet pisze:P.S. Czy mi się wydaje, czy nie tylko dziewczyny go uwielbiają? Ale mnie to cieszy ...
oczywiście uwielbiam , uwielbiam ...itd.
intelmet oczywiście masz racje mi nie chodziło o jakąś knajpę do tańcowania tylko właśnie do pogadania i do poznania się , ale ok możemy tak jak ty chcesz mi to tak naprawdę obojętne gdzie poznam fanów Michaela. tak naprawdę atmosfera zawsze zależy od ludzi a nie od miejsca . myślę że podobnie myślimy więc spoko.
dobra ludzie którzy nie idą do multikina tylko na after odezwijcie się to się jakoś wcześniej konkretnie umówimy. pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Elena2009

Help!!

Post autor: Elena2009 »

No nie! Ja też chcę iść na to after party! Ale oczywiście nie wpuszczą mnie bo brakuje mi 4 lat. :surrender:
A jakbym tak ich przechytrzyła mówiącm, że skończyłam 18...
I ak wyglądam na starszą niż jestem! ;-)

No cóż! Zawsze zostaje mi before party i kino ;D
"You are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone
Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come "
Zawsze będędziesz w mym sercu...
roberto

intelmet pisze:myślę że niejedna osoba nie miała możliwości wywalczyć tego biletu a potem go odebrać więc będzie nas więcej. awaryjnie mam w miarę dobry sprzęt w aucie i pohuśtamy się przy moich MJ`owych składankach. Musimy się jakoś ubepieczać.
witaj. mam nadzięję żę ty będziesz i inni którzy nie idą do multikina . moja propozycja to 22:00 przy złotych tarasach(wejście do Hard Rock Cafe) co wy na to? a potem zobaczymy kto ma ochotę na after party a kto nie i razem coś wymyślimy . napiszcie swoje zdanie . pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Mam do odsprzedania jeden bilet do ZT (15zł). Szczegóły na PW. Decyduje kolejność zgłoszeń ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 29 lip 2009, 11:22 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

spoko 777 jak coś to mogę pomóc Ci z tym wszystkim znam się na sprzęcie, sam się zajmuję DJ-ką więc jak coś to pisz ja w złotych na seansie jestem jak coś ;-)
roberto

ok ziomki widzę żę jak narazie nikt nie potwierdził spotkania przed Hard Rockiem o 22. więc ja w ciemno nie będę czekał . ale ludzie którzy po seansie idą na after party to zbiórka przed Hard Rockiem około 24 (po skończonym seansie w multikinie) mam nadzieję żę będzie nas wielu ,narazie mam jedną osobę która na pewnop idzięna after party heh niezle ale będzie lepiej wierzę w to .

ok osoby które idą tylko na after party ogarnijcie się i napiszcie czy jesteście zainteresowani wcześniejszym spotkaniem ok. fajnie by było sie wcześniej troche poznać.

ps. Erwin miałeś po weekendzie odpisać co z tym after party liczę że sie do czwartku odezwiesz . pozdro :mj:
girlonthebridge

Post autor: girlonthebridge »

roberto pisze:ale ludzie którzy po seansie idą na after party to zbiórka przed Hard Rockiem około 24 (po skończonym seansie w multikinie) mam nadzieję żę będzie nas wielu ,narazie mam jedną osobę która na pewnop idzięna after party heh niezle ale będzie lepiej wierzę w to .
ja będę po seansie, więc Cię przygarnę do serducha koło 24 :), też poznam jak największą liczbę osób pozytywnie zakręconych, więc nie zrażaj się brakiem odzewu i wbijaj :)
I'm humbled in Your grace....

Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

roberto pisze:narazie mam jedną osobę która na pewnop idzięna after party
Żeby nikt nie pomyślał, że Mr. Roberto jest gołosłowny - potwierdzam, że to prawda :)
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ja te będę po koncercie w ZT
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

odpalili szóstą salę jak coś to bilety jeszcze są, ponad połowa miejsc jest jak na razie ;-)
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Hej, jak już wspomniałem wszystko podałem co ustalone w sobotę jako oficjalną informacje.
Nawet na www.michaeljackson.pl oraz www.geniusmichaeljackson.com jest mowa o tym wydarzeniu. Jak do tej pory nic się nie zmieniło.
roberto pisze:ps. Erwin miałeś po weekendzie odpisać co z tym after party liczę że sie do czwartku odezwiesz . pozdro
Miałem odpisać, ale to w wypadku jakiś dodatkowych pytań.
Na pytania odnośnie stroju już odpowiadałem.

Oczywiście, że możemy się spotkać pod gitarą i ci co nie mogą do klubu lub jeśli impreza z jakiś względów nie odbędzie się to nic straconego.
Pójdzie się gdzie indziej.
Nekro pisze:spoko 777 jak coś to mogę pomóc Ci z tym wszystkim znam się na sprzęcie, sam się zajmuję DJ-ką więc jak coś to pisz ja w złotych na seansie jestem jak coś
Ok., wielkie dzięki. To będą 2 gramofony w skrzyniach i mikser w pudle, oraz jedna skrzynka vinyli. To wszystko do samochodu, a potem do Mirage na przechowanie. Bo to wszystko więcej warte niż ten samochód.
To podejdź do mnie przed koncertem. Ja i tak bedę w ZT od 17:00 a o 19 jedziemy z tematem.
Obrazek
ODPOWIEDZ