cześć. posłuchaj jestem pewien że będzie nas trochę i niemartw się ja będę na pewno heh. myślęże inni zwariowańcy teżbędą z tego co czytam to jużwidzęże sporo osób będzie więc nie martw się będzie wesoło. a co do strojów ludzie umówmy sie że będziemy ubrani czarno biało i spoko myślęże to wystarczy. przecieżnie każdy ma ubiór ala MJ. ja teżliczę że wreście poznam fanów Michaela. pozdrointelmet pisze:chetnie dojadę i przenosuję w wawie tylko zebym wiedziała, że będziecie. Przyjadę by poznać innych zwariowańców i nie tylko. Przecież wiem, że jast nas wielu!!!

a i jeszcze jedno . ustalmy że spotykamy się po koncercie czyli pewnie około 24 pod gitarą (dla nie znających główne wejście do Hard Rock Cafe).mam nadzieję Erwin że trzymasz rękę na pulsie z tym afterkiem. jak by się coś zmieniło z tym klubem to daj znać ok. spotkanie i tak będzie aktualne .
i mam pytanie czy są ludzie którzy nie idą do multikina na koncert tylko na after party tak jak ja ??? jeżeli tak to dajcie znać to się umówimy jakoś wcześniej i sobie pogadamy i piwko wypijemy. pozdro