We've Had Enough Tour 2005

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Brawa dla tej pani! :happy: Faktycznie: Tę "czwórke wspaniałych" Kinia ubóstwia zarówno z zębami , jak i bez uzębienia :hug:

...pzdr
siadeh_kochająca_świat_..._raz_na_jakiś_czas_ ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

niom, jestem :]
fotek postaram się nie komentować... :wariat:

otóż... wróciłem do domu, choć niecałkiem rowerem :wariat:
ale może to i lepiej, bo trochę pokory przyda się na przyszłość.

chcę podziękować Wam ogromnie! Ale teraz to jakoś nie bardzo potrafię zrobić. Postaram się jak najszybciej opowiedzieć na forum przebieg mojego wyjazdu, ilustrując to fotkami :D Nie będzie to prędko, bo jutro jadę do Niemiec (autokarem :>)

Dziękuję z całego schmittkowego_serca_ kilkunastu osobom z naszego BForum:

MJowitce
Dżinie
THRILLEROWI
Maziemu
Lice
Siadeh_
M.Dż*
Anecie
Majkelowi
billie_jean
Leonessie
mystery
Nati
BigBoyowi

wow... ale Was dużo! Nie zapomniałem o kimś? glupija
Za co Wam dziękuję, dowiecie się dokładnie za jakiś czas :)

Uciekam. Pa!
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

w imieniu swoim i jak sadze że cała reszta "bandy" tez sie ze mną zgodzi że: cała przyjemność po naszej stronie Szmicu
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Pamiętając kontrowersje wokół przesłania wycieczki ogólnokrajowej kolegi Piotrka, śledziłem uważnie co piszczy w trawie. I, proszę Państwa, znalazłem w czym rzecz. Nowe światło na We've had enough tour rzuca dziś nasz boski onet (dział rozrywka, tam gdzie kursor):
Obrazek

Wybaczmy im tą literówkę.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

kaem pisze:Nowe światło na We've had enough tour rzuca dziś nasz boski onet (dział rozrywka, tam gdzie kursor):
Obrazek

Wybaczmy im tą literówkę.

:smiech: No Schmiciu!
Długo się będziesz z tego tłumaczyć :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

A ja sobie wysunę na prowadzenie wątek (przepraszam z góry wszystkich, których takie praktyki niemiłosiernie wkurzają :diabel: )
Schmiciu drogi :hug:, czyżbyś zapomniał...??!
Wszak temat się już troszkę zakurzył i opadł bezwładnie na samo dno listy, jeszcze trochę i będzie problem, by go odnaleźć pośród wielu innych naszych poczynań ( i właśnie dlatego Lika wspaniałomyślnie postanowiła wywindować wątek na samą górę :diabel2: )
Tak poważnie, to jutro wyjeżdżam "do sarenek" jak mówi MJowitek :] i nie będzie mnie tu przez jakiś czas. Mam ogrooomniastą nadzieję, że jak wrócę, to znajdę dalszy ciąg tego pięknego wątku :party:

P.S. I jeszcze mała prośba do wszystkich MJ'ludzi dobrej woli. Dajcie mi znać na kom. gdyby coś ciekawego działo się u MJa japrosic
"Z głębi serca" prooooszęęęę ;-)

Ściskam Was wszystkich mocno!!! Do zobaczenia (usłyszenia?poczytania?):happy: po moim powrocie!

papapaaaaaaaa :calus:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Schmittko, z tego co mi wiadomo, chce zamienić pedały na kierownicę. A że potrzebna mu do tego pewna licencja, stąd jak mniemam jego nieobecnosć na forum. No chyba że popełnił samobójstwo, zeżarły go prątki grypy albo nadział się na jakiś wystający pręt (co wydaje się chyba najmniej prawdopodobne, ale kto wie?).
ODPOWIEDZ