Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
akaagnes jeśli dobrze Cię zrozumiałam, to pytasz skąd wiemy jakie piosenki królowały w dniu naszych urodzin- otóż na początku tego wątku jest podany adres strony, gdzie można to sprawdzić
Mam prosbe. Czy moglibyscie wypisac piosenki, zespoly/wykonawcow, ktore byly modne i znane w latach 90? Chodzi jednak o takie kawalki, ktore dzis wydają sie nieco smieszne czy wrecz zenujace - cos w rodzaju Just 5 ;))
Prosze o pomoc!
Eta pisze:akaagnes jeśli dobrze Cię zrozumiałam, to pytasz skąd wiemy jakie piosenki królowały w dniu naszych urodzin- otóż na początku tego wątku jest podany adres strony, gdzie można to sprawdzić Smile
;/ jak ja jej nie nawidze a do tego jeszcze w Klanie strasznie gra ale :D niżej :
Lista Amerykańska:
Tytuł: Eye of the Tiger
Wykonawca: Survivor
u mnie dokładnie tak samo, dzielą nas tylko 2 dni różnicy
akaagnes pisze:
tancerz pisze:akaagnes napisał:
Cytat:
Jaka muzyka była na topie, kiedy się urodziłeś (-aś)?
1982 - rok THRILLER'a i BILLIE JEAN. Nenenene
A włacha Nenenene Nenenene 82 górą Nenenene Buhahahaha pochwal się dokładnie co w Twój dzień wyskoczyło :P
a na dodatek 8 stycznia to dzień urodzin Elvisa Presley'a
a ja urodziłąm się 9 siernia, no nie wiem jak to skomentować ale 9 sierpnia urodziła się Whitney Houston, Audrey Tautou, Gillian Anderson (Z archiwum X), Melanie Griffith, Eric Bana (ten który Hektora w Troi grał), i Bożena Stryjkówna- ta która Lamię w Seksmisji zagrała i Tove Jasson fińska pisarka która stworzyła muminków...
Ciekawe co Michael robił 9 sierpnia 1982