Kompletne poparcie...Jakie downy

Masz w podobnych dużo lepsze wykonanie tej piosenki. (dodam równiez nieporównywalnie lepsze, oczywiście według mnie)majkelzawszespoko pisze:http://www.youtube.com/watch?v=o_V6JokHHJI
w sumie jak dla mnie ta dziewczyna bije 95% polskich wokalistek.
typowy materiał na gwiazdę pokroju leony lewis.
aaaale sie podlizałem co?
jestem jej grupies.
Krecik pisze:Swoja drogą rozumiem ze youtube, to ciekawe miejsce na zaprezentowanie siebie, ale ludzie chyba zbytnio ufaja w swoje możliwości,
to chyba jest kwestia upodobań barwy głosu. mnie bardziej odpowiada wykonanie Kasi.Krecik pisze:Masz w podobnych dużo lepsze wykonanie tej piosenki. (dodam równiez nieporównywalnie lepsze, oczywiście według mnie)
racja, ale może po prostu nie było okazji lepszej prezentacji. albo potrzeby, no nie wiem, należałoby zapytać o to zapytać Ją samą.Krecik pisze:Swoja drogą rozumiem ze youtube, to ciekawe miejsce na zaprezentowanie siebie, ale ludzie chyba zbytnio ufaja w swoje możliwości,
Sephiroth820 ty jesteś tym expertem ale ja wyczytałam że popping składa się z:Popping i Electric Boogie to całkiem inne techniki taneczne
Michalina Ty wymieniałaś pokrewne rodzaje poppingu bo to wszystko wlicza się do tak zwanego Funky Stylu ;) każda z tych technik jest do siebie podobna ale czymś się od siebie różni można też je wszystkie ze sobą łączyć i wtedy ktoś kto tak robi mówi że tańczy ogólnie Funky Style :)Michalina pisze:Sephiroth820 ty jesteś tym expertem ale ja wyczytałam że popping składa się z:Popping i Electric Boogie to całkiem inne techniki taneczne
-Animation
-Boogaloo/Electric Boogaloo(Electric Boogie)
-Floating, Gliding i Sliding(np.Backslide)
-Miming
-Tutting
-Vibrating
-Waving
-Ticking
-Strobing
-Botting/Roboting
-Hitting
Wiec nie byłabym taka pewna czy Electric Boogie a Popping to coś innego...Ale oczywiście skoro ty się uczysz owego Tańcu to lepiej wiesz...
Facet faktycznie niezły ;] Tylko on to sobie wszystko wcześniej przygotował czy oni mu puszczali muzykę a on do tego po prostu tańczył...?maryska17 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg
super gość!!!