Po Manifestacji - przeżycia, opisy, podziękowania itp.
Poszliście zwiedzać STADION ??Mazi pisze:30 min pózniej byliśmy już na stadionie Poznańskiego Lecha ;)
Nie zbadane są gusta ludzkie...
Willyego tyłek, z przeproszeniem, nie wygląda na jakiś specjalnie wypasiony... i pewnie dobrze :) To co, on może jakie sztuki cyrkowe kiedyś studiował ?Mazi pisze:posladkom zaczepił się o barierke i zyje dalej ;)
Nie pytaj, nie chciałbyś tej toalety w mieście stołecznym Warszawa zobaczyć...Mazi pisze: - i gdzie do cholery jest toaleta na dworcu !?
Mazi pisze:- anata dlaczego nie masz długich włosów :>?
chę ? Ja mam najdłuzsze włosy w tym momencie od 11 lat :)
bo to był dyżurny sprzęt polskiego ośrodka kultury...Mazi pisze: - dlaczego to tak ciho gra :>?
myślę, że nie widzieli. To dosyć trudne połączyć entuzjazm przekonań z sympatycznym wizerunkiem. Nam sie udało.Mazi pisze: - czy mi się wydaje czy gapiom się popbało ? – czy po prostu takich świrów niewidzieli jeszcze ? < na jedno wychodzi:]
The girl is bad, the girl is dangerous :))Mazi pisze:- „Lady lady ..” pan po eng do Kasi J
tak było :)Mazi pisze:- czy my naprawde byliśmy tak radośni i wariowani wbijajac we wszytsko i czujać się jak zawodowcy ? czy to tylko moje odczucie? J
bo młodziez wszechpolska byłaby przekonana, ze jest ich dwa razy więcej :)Mazi pisze: - dlaczego na starówce nie ma luster :>?
ale Davida nikt nikomu nie podarował w prezncie ;)Mazi pisze:- Czerwona kamizelka obiektem pożądania ?! – Nie jest na sprzedaż?! – David Beckah też nie był ;)
Dzięki :) no te fotki, to i tak była wolna amerykanka, zobaczyłam, ze sie robi, wypadłam na ten chodnik, a potem juz mnie nie było - Martinii stygło :) Jedno zdjęcie ale za to jakie frywolne ! Myśle, ze moja kandydatura na prezydenta zyskałaby wielu zwolenników zwłaszcza wśród włascicieli firm pogrzebowych, bo niewątpliwie moje poglądy doprowadziłyby do zawału niejedną mocherową babcię :)Mazi pisze:anetko – dziękuje za wszytsko co dla nas zrobiłaś bo bez ciebie napewno nie było by to możliwe :* . Ciesze się że po dwuch latach poznałas moje imie ;) . Czy ja już mówiłem że wyglądałas super ;) ? i ze jestem zazdrosny ze ze man tylko 1 foto a np. ze szmitem 3 :> ;] i czy naprawde nie zamierzasz kandydowac na prezydenta RP ;)?
Ale są tez babcie które mnie lubią, he, he. Nie dzieje się tak źle w państwie polskim na szczęście.
no własnie... a przeciez każdy wie, że niedawno skończyłaś 40...Mazi pisze:Diabełku – przed toba nalezy wogole już pasc na kolana i wykonywac poklony wdzięcznności . To niesamowite ze znajdujesz dla nas tyle czasu tyle cierpliwosci i na dodatek przyjeżdzasz az z Wiednia do nas . W ogóle to wygladałas i jakiąs taką enrgie miałas w sobie jak nastolatka ;) .
Matkom i ojcom naszym podziękuj !!!!Mazi pisze:Michael Jackson – bez ciebie nei znał bym tych wszytkich wspaniałych ludzi moej zycie wyglądało bgy zupelnei inaczej . Dziekuje za tych wszytskich ludzi !!!
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Mjóweczki jesteście wielkie
Zdjątka rewelacyjne!
Cieszę się, że tak świetnie udała się manifestacja
Ja niestety nie mogłam być z Wami ze względu na tragiczne zdarzenie, nie będę się zagłębiać, ale były to okoliczności, które mnie przerosły, a moje miejsce tego dnia było przy osobie, która potrzebowała wsparcia!
Mam nadzieje, że na zjazd uda mi się dojechać!

Cieszę się, że tak świetnie udała się manifestacja

Mam nadzieje, że na zjazd uda mi się dojechać!
Ooo. wielkie dzięki, własnie mi się to przydało. Kiedyś miałam ten sen o MJ i wiewióreczkach i tafiłam na jakieś forum o snach, takie żywe, no to się snem pochwaliłam, i ktoś sie bardzo mądrze wypowiedział w kwestii MJ :/aneta pisze: Kilka faktów na temat procesu Michaela Jacksona:
Uprzejmie informuję, ze skopiowałam ten "zestaw" i mu tam wkleiłam :]
Mogłam, no nie?
Eee..nie ma do tego praw autorskich chyba ? :]
Ok, to ja spadam...
Aaaaaa...zwariuję... masakryczny tydzień mam. pa, kiss i takie tam.
edit: O. A te linki mi nie działają... To tylko mi tak? Dlaczego?
Dzięki Willy!Willy pisze:Bez zbędnego gadania, oryginały:
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=3JE3 ... E2OVIV8O0V
Są duże i niektóre z nich poprzewracane na lewo czy prawo :]

Cóż za wariactwo!

Te zdjęcia dokładnie oddają atmosferę, jaka towarzyszyła tej manifestacji- wszyscy szczęśliwi, na luzie, wierzący w ideę, którą głoszą.
Mmmmma!

TU LAMA!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
uwaga, uwaga! Tu Lama (tak, już wiem od wczoraj od 22:30
o co chodzi)
To ja najpierw podziękuję innym co tak dużo napisali, bo mialem to pisac, ale teraz juz nie musze
Mazi... zebralem sie w koncu za przeczytanie Twoich wywodow - super, ale tez dobrze, ze sie zebralem, bo widze, ze tam i troche o mnie...
A inni zainteresowani (M.) to chyba im sam powiem, bo nie wiem czy przeczyta... oj Mazi... to żeś sobie zaminusowal (no dobrze, żartuję... prezcież już chyba wiesz, nie?)
Wogóle skąd takie dziwne wnioski? No mów! Tyran karze!
przecież spędzalem tyle samo czasu z Martą co i z resztą... zwlaszcza z Iwoną, obydwie dostaly po róży (nie jedna z nich), i obydwie u mnie nocowaly - nie jedna! nie no... my to Mazi sobie porozmawiamy coś czuję ;)
Mazi... przeprowadź się do Warszawy - nigdzie nie ma takich i tylu kibiców jak tu... "eLka" w kóleczku się mieni... no nie mogę... tylko Mystery i Iwona wiedzą do końca o co chodzi
Jasne, że nie jestem katem, tyranem... ale wiedzą to tylko Ci co mnie znają na żywo! i może lepiej niech tak pozostanie hehe
)
p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe
to ja moze jeszcze za chwilke opisze nasze przygody, radosnej trójki z Bemowa :]

To ja najpierw podziękuję innym co tak dużo napisali, bo mialem to pisac, ale teraz juz nie musze

A inni zainteresowani (M.) to chyba im sam powiem, bo nie wiem czy przeczyta... oj Mazi... to żeś sobie zaminusowal (no dobrze, żartuję... prezcież już chyba wiesz, nie?)
spytaj jej się osobiście kurka blada, a nie na forum jak już wogóle musisz, co?Mazi pisze:Mystery - Dlaczego Rafał cie podrywał ;>? :>:>>>

Wogóle skąd takie dziwne wnioski? No mów! Tyran karze!

przecież spędzalem tyle samo czasu z Martą co i z resztą... zwlaszcza z Iwoną, obydwie dostaly po róży (nie jedna z nich), i obydwie u mnie nocowaly - nie jedna! nie no... my to Mazi sobie porozmawiamy coś czuję ;)
Mazi - jak mogles watpic w to, ze Ciebie lubię?Mazi pisze:Rafale – za to ze jednak nie jesteś forumowym katemJ tylko wspaniałym usmiechnietym cały czas człowiekiem J ... ja też ciebie lubie bardzo ;)
Mazi... przeprowadź się do Warszawy - nigdzie nie ma takich i tylu kibiców jak tu... "eLka" w kóleczku się mieni... no nie mogę... tylko Mystery i Iwona wiedzą do końca o co chodzi

Jasne, że nie jestem katem, tyranem... ale wiedzą to tylko Ci co mnie znają na żywo! i może lepiej niech tak pozostanie hehe

aaa.... a dlaczego by nie? (choć nie wiem o czym wogóle mówiszMazi pisze:ale nie podrywaj już Marty ;) :>.

p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe

to ja moze jeszcze za chwilke opisze nasze przygody, radosnej trójki z Bemowa :]
...
- billie_jean
póki jestem na necie to też wrzucę swoje trzy grosze, a co!
Mazi- ukłony w sprawie sprawozdania. nikt lepiej by tego nie napisał
że też ci się chciało chłopie! punkcik za dobrą pamięć
co do zdjęć są super! szczególnie takie jedno które już się pięknie wydrukowało i niebawem zawiśnie na mojej niezbyt świeżo malowanej ścianie
och, co to był za dzień...
co do reszty to nie będę wymieniać wszystkich i dziękować bo nie mam zbyt wiele czasu(swoją drogą Anecie już podziękowałam
ach, co to by był za topic...- pzdr.dla kumatych)
chciałam jeszcze napisać iż na prawdę szczerze żałuję, że nie było wystarczająco dużo czasu by z wszystkimi obecnymi zamienić więcej niż kilka słów co piszę wam razem i każdemu z osobna
mam nadzieję że na zlocie będzie inaczej biorąc pod uwagę fakt że Mazi i Grzesiu przyjeżdżają tydzień wcześniej
no to umykam i do zobaczenia na zlocie (z niektórymi nieco wcześniej aj hołp soł)
to mówiłam ja- Janet, Janet Jackson
(pzdr.dla kumatych)
Mazi- ukłony w sprawie sprawozdania. nikt lepiej by tego nie napisał

co do zdjęć są super! szczególnie takie jedno które już się pięknie wydrukowało i niebawem zawiśnie na mojej niezbyt świeżo malowanej ścianie

co do reszty to nie będę wymieniać wszystkich i dziękować bo nie mam zbyt wiele czasu(swoją drogą Anecie już podziękowałam

chciałam jeszcze napisać iż na prawdę szczerze żałuję, że nie było wystarczająco dużo czasu by z wszystkimi obecnymi zamienić więcej niż kilka słów co piszę wam razem i każdemu z osobna

no to umykam i do zobaczenia na zlocie (z niektórymi nieco wcześniej aj hołp soł)

to mówiłam ja- Janet, Janet Jackson

"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
nie denerwuj mnie - właśnie próbuję je ściągnąć po raz dwunastyMajkel pisze:p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe![]()

największym sukcesem było dojście do 69%, toteż mam "już" 28 zdjęć :]
P.S. wracając do tematu wątku: "przecież to cała przyjemność jak cię pies liże"

- billie_jean
aaaaaa no właśnie by mi się zapomniało: TU LAMA! (też wiem od wczoraj i Majkel wcale nie jest tyranem...jeśli jest nad nim przewaga forumowych bab!
)
dobra.teraz to na prawdę już sobie idę.
#billie co zna kupę debili#

dobra.teraz to na prawdę już sobie idę.
#billie co zna kupę debili#

"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- lunatyczka
Właśnie, nie da się tych fotek za cholerę pobraćSchmittko pisze:nie denerwuj mnie - właśnie próbuję je ściągnąć po raz dwunastyMajkel pisze:p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe![]()
największym sukcesem było dojście do 69%, toteż mam "już" 28 zdjęć :]
P.S. wracając do tematu wątku: "przecież to cała przyjemność jak cię pies liże"

Pozdrawiam wszystkich!!!

Michael is a beautiful soul.

Michael is a beautiful soul.
- lunatyczka