Po Manifestacji - przeżycia, opisy, podziękowania itp.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Bez zbędnego gadania, oryginały:
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=3JE3 ... E2OVIV8O0V

Są duże i niektóre z nich poprzewracane na lewo czy prawo :]
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Thanks, przynajmniej mogę sobie powyobrażać jak niesamowicie musiało tam być :-)
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Willy, jesteś Wielki! W pełni zasługujesz na taki przydomek :D Wielki człowiek, zamieszczający wielkie pliki z wielkimi obrazkami... No więc ja wielce dziękuję, a ściągnie mi się to pewnie jutro w południe :]
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

Mazi pisze:30 min pózniej byliśmy już na stadionie Poznańskiego Lecha ;)
Poszliście zwiedzać STADION ??
Nie zbadane są gusta ludzkie...
Mazi pisze:posladkom zaczepił się o barierke i zyje dalej ;)
Willyego tyłek, z przeproszeniem, nie wygląda na jakiś specjalnie wypasiony... i pewnie dobrze :) To co, on może jakie sztuki cyrkowe kiedyś studiował ?
Mazi pisze: - i gdzie do cholery jest toaleta na dworcu !?
Nie pytaj, nie chciałbyś tej toalety w mieście stołecznym Warszawa zobaczyć...
Mazi pisze:- anata dlaczego nie masz długich włosów :>?

chę ? Ja mam najdłuzsze włosy w tym momencie od 11 lat :)
Mazi pisze: - dlaczego to tak ciho gra :>?
bo to był dyżurny sprzęt polskiego ośrodka kultury...
Mazi pisze: - czy mi się wydaje czy gapiom się popbało ? – czy po prostu takich świrów niewidzieli jeszcze ? < na jedno wychodzi:]
myślę, że nie widzieli. To dosyć trudne połączyć entuzjazm przekonań z sympatycznym wizerunkiem. Nam sie udało.
Mazi pisze:- „Lady lady ..” pan po eng do Kasi J
The girl is bad, the girl is dangerous :))
Mazi pisze:- czy my naprawde byliśmy tak radośni i wariowani wbijajac we wszytsko i czujać się jak zawodowcy ? czy to tylko moje odczucie? J
tak było :)
Mazi pisze: - dlaczego na starówce nie ma luster :>?
bo młodziez wszechpolska byłaby przekonana, ze jest ich dwa razy więcej :)
Mazi pisze:- Czerwona kamizelka obiektem pożądania ?! – Nie jest na sprzedaż?! – David Beckah też nie był ;)
ale Davida nikt nikomu nie podarował w prezncie ;)
Mazi pisze:anetko – dziękuje za wszytsko co dla nas zrobiłaś bo bez ciebie napewno nie było by to możliwe :* . Ciesze się że po dwuch latach poznałas moje imie ;) . Czy ja już mówiłem że wyglądałas super ;) ? i ze jestem zazdrosny ze ze man tylko 1 foto a np. ze szmitem 3 :> ;] i czy naprawde nie zamierzasz kandydowac na prezydenta RP ;)?
Dzięki :) no te fotki, to i tak była wolna amerykanka, zobaczyłam, ze sie robi, wypadłam na ten chodnik, a potem juz mnie nie było - Martinii stygło :) Jedno zdjęcie ale za to jakie frywolne ! Myśle, ze moja kandydatura na prezydenta zyskałaby wielu zwolenników zwłaszcza wśród włascicieli firm pogrzebowych, bo niewątpliwie moje poglądy doprowadziłyby do zawału niejedną mocherową babcię :)
Ale są tez babcie które mnie lubią, he, he. Nie dzieje się tak źle w państwie polskim na szczęście.
Mazi pisze:Diabełku – przed toba nalezy wogole już pasc na kolana i wykonywac poklony wdzięcznności . To niesamowite ze znajdujesz dla nas tyle czasu tyle cierpliwosci i na dodatek przyjeżdzasz az z Wiednia do nas . W ogóle to wygladałas i jakiąs taką enrgie miałas w sobie jak nastolatka ;) .
no własnie... a przeciez każdy wie, że niedawno skończyłaś 40...
Mazi pisze:Michael Jackson – bez ciebie nei znał bym tych wszytkich wspaniałych ludzi moej zycie wyglądało bgy zupelnei inaczej . Dziekuje za tych wszytskich ludzi !!!
Matkom i ojcom naszym podziękuj !!!!
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Mjóweczki jesteście wielkie :-) Zdjątka rewelacyjne!
Cieszę się, że tak świetnie udała się manifestacja :-) Ja niestety nie mogłam być z Wami ze względu na tragiczne zdarzenie, nie będę się zagłębiać, ale były to okoliczności, które mnie przerosły, a moje miejsce tego dnia było przy osobie, która potrzebowała wsparcia!
Mam nadzieje, że na zjazd uda mi się dojechać!
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

aneta pisze: Kilka faktów na temat procesu Michaela Jacksona:
Ooo. wielkie dzięki, własnie mi się to przydało. Kiedyś miałam ten sen o MJ i wiewióreczkach i tafiłam na jakieś forum o snach, takie żywe, no to się snem pochwaliłam, i ktoś sie bardzo mądrze wypowiedział w kwestii MJ :/

Uprzejmie informuję, ze skopiowałam ten "zestaw" i mu tam wkleiłam :]
Mogłam, no nie?
Eee..nie ma do tego praw autorskich chyba ? :]

Ok, to ja spadam...
Aaaaaa...zwariuję... masakryczny tydzień mam. pa, kiss i takie tam.

edit: O. A te linki mi nie działają... To tylko mi tak? Dlaczego?
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Willy pisze:Bez zbędnego gadania, oryginały:
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=3JE3 ... E2OVIV8O0V

Są duże i niektóre z nich poprzewracane na lewo czy prawo :]
Dzięki Willy! japrosic
Cóż za wariactwo! :happy: :happy: :happy:
Te zdjęcia dokładnie oddają atmosferę, jaka towarzyszyła tej manifestacji- wszyscy szczęśliwi, na luzie, wierzący w ideę, którą głoszą.
Mmmmma! :dance:
TU LAMA! :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

uwaga, uwaga! Tu Lama (tak, już wiem od wczoraj od 22:30 :smiech: o co chodzi)

To ja najpierw podziękuję innym co tak dużo napisali, bo mialem to pisac, ale teraz juz nie musze :-) Mazi... zebralem sie w koncu za przeczytanie Twoich wywodow - super, ale tez dobrze, ze sie zebralem, bo widze, ze tam i troche o mnie... :-/ :diabel1:
A inni zainteresowani (M.) to chyba im sam powiem, bo nie wiem czy przeczyta... oj Mazi... to żeś sobie zaminusowal (no dobrze, żartuję... prezcież już chyba wiesz, nie?)
Mazi pisze:Mystery - Dlaczego Rafał cie podrywał ;>? :>:>>>
spytaj jej się osobiście kurka blada, a nie na forum jak już wogóle musisz, co? :szepcze: ;-)

Wogóle skąd takie dziwne wnioski? No mów! Tyran karze! :smiech:
przecież spędzalem tyle samo czasu z Martą co i z resztą... zwlaszcza z Iwoną, obydwie dostaly po róży (nie jedna z nich), i obydwie u mnie nocowaly - nie jedna! nie no... my to Mazi sobie porozmawiamy coś czuję ;)
Mazi pisze:Rafale – za to ze jednak nie jesteś forumowym katemJ tylko wspaniałym usmiechnietym cały czas człowiekiem J ... ja też ciebie lubie bardzo ;)
Mazi - jak mogles watpic w to, ze Ciebie lubię?
Mazi... przeprowadź się do Warszawy - nigdzie nie ma takich i tylu kibiców jak tu... "eLka" w kóleczku się mieni... no nie mogę... tylko Mystery i Iwona wiedzą do końca o co chodzi nenene

Jasne, że nie jestem katem, tyranem... ale wiedzą to tylko Ci co mnie znają na żywo! i może lepiej niech tak pozostanie hehe :diabel2:
Mazi pisze:ale nie podrywaj już Marty ;) :>.
aaa.... a dlaczego by nie? (choć nie wiem o czym wogóle mówisz :aniol: )

p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe :diabel2:

to ja moze jeszcze za chwilke opisze nasze przygody, radosnej trójki z Bemowa :]
...
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

póki jestem na necie to też wrzucę swoje trzy grosze, a co!

Mazi- ukłony w sprawie sprawozdania. nikt lepiej by tego nie napisał :smiech: że też ci się chciało chłopie! punkcik za dobrą pamięć ;-)

co do zdjęć są super! szczególnie takie jedno które już się pięknie wydrukowało i niebawem zawiśnie na mojej niezbyt świeżo malowanej ścianie ;-) och, co to był za dzień...

co do reszty to nie będę wymieniać wszystkich i dziękować bo nie mam zbyt wiele czasu(swoją drogą Anecie już podziękowałam :smiech: ach, co to by był za topic...- pzdr.dla kumatych)

chciałam jeszcze napisać iż na prawdę szczerze żałuję, że nie było wystarczająco dużo czasu by z wszystkimi obecnymi zamienić więcej niż kilka słów co piszę wam razem i każdemu z osobna ;-) mam nadzieję że na zlocie będzie inaczej biorąc pod uwagę fakt że Mazi i Grzesiu przyjeżdżają tydzień wcześniej :hahaha:

no to umykam i do zobaczenia na zlocie (z niektórymi nieco wcześniej aj hołp soł) :nerwy:

to mówiłam ja- Janet, Janet Jackson :smiech: (pzdr.dla kumatych)
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
Schmittko

Majkel pisze:p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe :diabel2:
nie denerwuj mnie - właśnie próbuję je ściągnąć po raz dwunasty :smiech:
największym sukcesem było dojście do 69%, toteż mam "już" 28 zdjęć :]

P.S. wracając do tematu wątku: "przecież to cała przyjemność jak cię pies liże" :smiech:
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

aaaaaa no właśnie by mi się zapomniało: TU LAMA! (też wiem od wczoraj i Majkel wcale nie jest tyranem...jeśli jest nad nim przewaga forumowych bab! :smiech: )

dobra.teraz to na prawdę już sobie idę.

#billie co zna kupę debili# :siesta:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Schmittko pisze:
Majkel pisze:p.s. zdjęcia w wydaniu "duże" ściągaly mi sie niecale 5 minut, wiesz Schmittko? hehe :diabel2:
nie denerwuj mnie - właśnie próbuję je ściągnąć po raz dwunasty :smiech:
największym sukcesem było dojście do 69%, toteż mam "już" 28 zdjęć :]

P.S. wracając do tematu wątku: "przecież to cała przyjemność jak cię pies liże" :smiech:
Właśnie, nie da się tych fotek za cholerę pobrać :zly: , moze podzielisz to na dwie części? japrosic japrosic
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Schmittko

lunatyczka pisze:moze podzielisz to na dwie części? japrosic japrosic
jak ściągnę (o ile mi się to uda :D), to zaraz wrzucę to np. w 3 częściach, żeby Willy'ego znowu nie angażować. Cierpliwości :]
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Schmittko pisze:
lunatyczka pisze:moze podzielisz to na dwie części? japrosic japrosic
jak ściągnę (o ile mi się to uda :D), to zaraz wrzucę to np. w 3 częściach, żeby Willy'ego znowu nie angażować. Cierpliwości :]
Dzięki!!! japrosic japrosic :hug:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Do Majkela:

Nie no Rafał zartowałem trochę z tą martą miało być zabawanie ;> , czesto zartuije :> nei zawzse każdy wie ze to zart ;>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
ODPOWIEDZ