Lady_Banana pisze:poza tym nasza polska poczta z pewnością dostarczyła by ten prezencik w całości:)
...a to my wolimy, zeby nie był w całości?
Kiniu, jak szaleć to szaleć- bądźmy bardziej oryginalni niż ktokolwiek inny
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Secret Man pisze:Skąd wiecie, że Mike lubi odkurzacze?
Niedawno czytałam,że ulubionym domowym zajęciem MJ jest sprzątanie odkurzaczem...A może to tylko jeden z paradoksalnych pomysłów,które są tutaj niemal codziennością? (btw,uwielbiam takie pomysły... )
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Wielka paczka, piękna paczka.
Michael ją otwiera.
Rozwiązuje wszystkie wstążki
i do niej spoziera.
Może kwiaty, baloniki,
może Misie-Pysie.
Coś juz widzi, coś lśniącego,
cos przez karton skrzy się!
Mocniej szarpie i wyciąga
odkurzacz w kawałkach.
Cały w kolorowych szmatkach,
skarpetkach, gałgankach.
Coś się rusza, coś wychodzi!
Mówi: "Hi" i dyga.
Okrakiem na rurze siada
i lubieżnie mryga.
Jestem pilot -tak mu rzecze-
razem polecimy.
Masz tutaj napęd na ssanie.
Polskę odwiedzimy!
O ja jaka ja ślepa miało być ,że NIE dojdzie w całości... pomimo wszystko jestem pewna ,że MJ cieszyłby się z takiego prezentu bo chyba nikt nie dał mu jeszcze odkurzacza (Jak znowu coś nie tak napisałam to prosze poprawcie mnie)
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Hehe...
Oki to składamy się na odkurzacz.
Pewnie, że oryginalne! O to chodzi, żeby Michael odkurzył sobie troszkę pamięć i przypomniał o polskich fanach!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
no tak...w sumie ale to chyba takie plakaty byly...a tu wiesz taki obraz na PLUTNIE zprawdziwego zdarzenia...mogl;a bym sie za to zbrac...chociaz....nie na pewno:)Tak na 40 procent moge to zrobic...(farbami olejnymi)...Ale przeciez przesylka wyjdzie strasznie duzo
Przesylka odkurzacza nie mniej... ale możre jak sie złożywmy wszyscy to uzbiera sie na kupno odkurzacza malego jakeigoś i przesylke...
Jesteśmy silne MJówki, damy radeeee!
Musimy dac rade...
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst