Że co, że głos niepodobny? Tak samo jak w 2000 wattsPoza tym - wystarczy posłuchać piosenki w słuchawkach...
Mamacita i inne michaelopodobne uTwory...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No nie wiem... może i nie należy ona do najlotniejszych. Jednak wychodząc z założenia, że jest to niedoprawione demo, skłaniałabym się bardziej w stronę latynoskich klimatów, niż popu. Gdyby ktoś to dopieścił mogłoby brzmieć ciekawie. Taki popowy, fajnie bujający kawałek z latynoską duszą. W każdym razie słyszałam w życiu gorsze rzeczy... Czy to Michael? Pewnie nie, choć momentami Michaelem pachnie. Przy pierwszych kilku przesłuchaniach wątpliwości były, jednak kwestia mówiona zdemaskowała wokalistę.siadeh_ wrote:A piosenka jest... mówiąc delikatnie kiczowata i z najniższej półki popowej.
Zresztą kto się nie załapał i tak już nie sprawdzi, bo usunięto link z youtube...
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
(jakby co proszę do mnie;))Zresztą kto się nie załapał i tak już nie sprawdzi, bo usunięto link z youtube...
ps. Chciałam jeszcze napisać, że piosenka wpadła mi w ucho, nieważne kto jest wykonawcą, przyjemny song.
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
Jedno usunięto,ale za to powstało wiele nowych klipów.A poza tym pewnie wielu zmartwie,ale podobno puszczają to ostatnio często w radiu w USA i Wielkiej Brytani i podają ze to śpiewa MJ.Podobno zaczyna stawać sie hitemLilith wrote:(jakby co proszę do mnie;))Zresztą kto się nie załapał i tak już nie sprawdzi, bo usunięto link z youtube...
ps. Chciałam jeszcze napisać, że piosenka wpadła mi w ucho, nieważne kto jest wykonawcą, przyjemny song.

Eee hemmm
Może by się tak wreszcie ujawnił oryginalny twórca i wokalista (wokaliści?) tej piosenki?
Może by się tak wreszcie ujawnił oryginalny twórca i wokalista (wokaliści?) tej piosenki?

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
No nie wiem, ja tylko mówie jak jest .Ta piosenka jest puszczana w zagranicznych stacjach jako piosenka MJ!.DJ w radio wygadywaliby głupoty?No możecicha wrote:Eee hemmm

PS.Może tak samo znoszą jajko jak my.Hahahahaha

Raymone Bain powiedziała, że Michael nie wydał żadnego nowego materiału i o ile jej wiadomo to NIE jest jego piosenka.
UPDATE: Raymone Bain, Jackson's power publicist, called us back. She told us that Mr. Jackson has "not released any new material" and as far as she knows this is not his song. She says it is a "smooth criminal pulling a fast one!" She did say, however, that if someone has leaked material illegally, their lawyers would pursue it. Who's bad!
UPDATE: Raymone Bain, Jackson's power publicist, called us back. She told us that Mr. Jackson has "not released any new material" and as far as she knows this is not his song. She says it is a "smooth criminal pulling a fast one!" She did say, however, that if someone has leaked material illegally, their lawyers would pursue it. Who's bad!
- BillieJean
- keep_the_faith
No wiec już wiemy, że to nie jest piosenka Michaela, ale jeśli

to dlaczego prawdziwy twórca tej piosenki nie chce sie ujawnić?Megi1975 wrote:zaczyna stawać sie hitem

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
Ja bym się tak łatwo nie poddawała- mam wrażenie, że Raimone "coś" wie, ale nie chce nam nic powiedzieć.dzina wrote:UPDATE: Raymone Bain, Jackson's power publicist, called us back. She told us that Mr. Jackson has "not released any new material" and as far as she knows this is not his song. She says it is a "smooth criminal pulling a fast one!" She did say, however, that if someone has leaked material illegally, their lawyers would pursue it. Who's bad!
Rozumiem, że nie zna wszystkiego co nagrywa Michael, ale w razie czego, zawsze może go zapytać, czy to jego dzieło czy nie i wtedy miałaby jasność. Takie "o ile mi wiadomo" czy "jeśli jednak był przeciek" sugeruje, że coś może być na rzeczy. Chyba, że nas z premedytacją wkręca

P.S. Wyciągam z Kosza, bo skoro się już Raimone wtrąciła to zaczyna się robić ciekawie

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
nie,no błagam was,przecież ten głos nawet nie jest podoby do głosu MJa...
a wogole ten kawałek to szmelc jakiego dawno nie slyszalam.
Mamacicie mówię stanowcze nie.
a wogole ten kawałek to szmelc jakiego dawno nie slyszalam.
Myslę,że bardziej probuje podkręcić atmosferę,niż sugerowac,że coś z mamacity jest prawdą. Wątpie, żeby mogło coś przeciec z jednego z najbardziej oczekiwanych albumow swiata.Bardziej Bain chyba probuje ostrzec wszystkich tych, co kombinują coś na boku.Takie "o ile mi wiadomo" czy "jeśli jednak był przeciek" sugeruje, że coś może być na rzeczy. Chyba, że nas z premedytacją wkręca
Mamacicie mówię stanowcze nie.
Tam chyba wogóle jest kilka głosówAgaa wrote:nie,no błagam was,przecież ten głos nawet nie jest podoby do głosu MJa...

Po tym, co Michael zrobił z wokalem chociażby w "2000 Watts", "Shout", czy "Money" jestem w stanie uwierzyć we wszystko

Najbardziej podobne są jednak cześci refrenu i stąd zastanawiam się, czy to nie było jakieś gościnne nagranie, które z jakichś powodów nie zostało (może jeszcze) wydane?

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja dam sobie ręke uciąć że to Michael, nie raz to zresztą powtarzałam ; )
Niby czemu nie? Album Britney Spears jest najbardziej oczekiwanym albumem tego roku a w sieci kawał czasu przed premierą radiową singla pojawiały się nowe utwory.Agaa wrote:Wątpie, żeby mogło coś przeciec z jednego z najbardziej oczekiwanych albumow swiata.
Britney jest osobą pod ciąglym obstrzałem paparazzi i obecnie ulubienica wszystkich magazynow plotkarskich. Jest na nią większa presja, więc i cos bardziej wypływa. A poza tym, BS tworzy mniej ambitną muzykę od MJ i coś mi się zdaje,że ona tak dba o swoje interesy jak ja o swoją dietę.Album Britney Spears jest najbardziej oczekiwanym albumem tego roku a w sieci kawał czasu przed premierą radiową singla pojawiały się nowe utwory.
To nie jest MJ. Sugar uwazaj,bo bez ręki to tak ciężko ;)Ja dam sobie ręke uciąć że to Michael, nie raz to zresztą powtarzałam ; )