Piłka Nożna - Liga Mistrzów i reprezentacja

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Mazi pisze:
mrpiter pisze:
Aha i nie zapominajcie o najważniejszym - ZAWSZE I WSZĘDZIE WIDZEWEK NAJLEPSZY BĘDZIE ;-)
Kolego szanuje to że lubisz ten swój Widzew twoja sprawa jestem toleranycjny i nie naleze do ludzi dla których kążdy inny zespół oprucz swojego jest K...wą, dlatego to szanuje ale ty tez uszanuj moje nerwy i nei wypisuj tego typu zeczy chesz to idz sobei strzelaj cos takiego na forum Widzewa , zaraz założysz osobny temat jaki to ten Widzew jest wspaniały :)

Tak pozatym Bedziesz kibicował Milanowi bo Liverpool nie zasłużył na Tytuł? a czym zasłużył sobie milan denefywną punktatorska grą?

Pozdrawiam
Zasłużył sobie tym, że jest mistrzem Włoch a Lige Mistrzów powinni wygrywać Mistrzowie swoich krajów. Takie jest moje zdanie

A co do Widzewa to jako, iż jest to wątek o tematyce piłkarskie to pozwoliłem sobie o Nim wspomnieć. Znacznie częściej jednak widzimy Ciebie, który wychwalą tę śmieszną pogoń, która ściąga brazylijskich amatorów. Widzew jest może jeszcze śmieszniejszy, ale po prostu kocham ten klub, więc będę go wielbił i wywyższał jak tylko się da ;-) (oczywiście bez przesady). Ty siejesz propagande Pogoni a ja Widzewa i niech tak pozostanie. Mi to nawet pasuje. Jakbyśmy wszyscy lubili jeden klub to byłaby to wielka lipa. Pozdro
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

mrpiter pisze:
Mazi pisze:
mrpiter pisze:
Aha i nie zapominajcie o najważniejszym - ZAWSZE I WSZĘDZIE WIDZEWEK NAJLEPSZY BĘDZIE ;-)
Kolego szanuje to że lubisz ten swój Widzew twoja sprawa jestem toleranycjny i nie naleze do ludzi dla których kążdy inny zespół oprucz swojego jest K...wą, dlatego to szanuje ale ty tez uszanuj moje nerwy i nei wypisuj tego typu zeczy chesz to idz sobei strzelaj cos takiego na forum Widzewa , zaraz założysz osobny temat jaki to ten Widzew jest wspaniały :)

Tak pozatym Bedziesz kibicował Milanowi bo Liverpool nie zasłużył na Tytuł? a czym zasłużył sobie milan denefywną punktatorska grą?

Pozdrawiam
, który wychwalą tę śmieszną pogoń, która ściąga brazylijskich amatorów.
Oj kolego mam nadzieje ze byłeś pod wpływem jakiegoś stresu i to co etraz cytuje było twoim wypadkiem przy pracy. W Przeciwnym razie sie an siebie obrazimy mocno. Nie zakpiłem sobei w ani jednym słowie z Widzewa przeciwnie bardzo go szanuje . Więc nie zycze sobie takich zdanek i ponizania w dodatku pisania nazwy z małej litery.
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Ok Mazi przyznaję racje. Miałem wczoraj nienajlepszy nastrój i Twoją wypowiedź na temat Widzewa odebrałem jako atak w jego kierunku. Ale looz. Ja Pogoń szanuje i uważam, że jak najbardziej powinna być w I lidze (chociażby dlatego, że ma kibiców, a nie na przykład jak taka Amica). Najbardziej u Was lubie Rafała Grzelaka, który jedenak chyba w Szczecinie gra poniżej oczekiwań (jak się mylę to mnie oświeć). Będąc w Widzewie grał na serio baardzo fajnie. Walczył, biegał, dryblował, dośrodkowywał...Ale koniec o Nim. Ja szanuję większość klubów. W polskiej I lidze w szczególności Lecha, ale swego czasu kibicowałem Pogoni (za czasów jak zdobywali wicemistrzostwo). Wiadomo. Sympatią jakąś specjalną nie pałam do Legii ale to wiadomo, Widzew i Legia to raczej średnio się kochają ;-) Mazi jeśli poczułeś się urażony to tym postem chcę wszystko załagodzić ;-) Pozdro i niech dzisiaj Pogoń ogra Wisłe Płock a Widzew pokona Podbeskidzie to obydwaj będziemy w super nastrojach.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Piłkarze FC Liverpool zdobyli Puchar Europy! W rozegranym w Stambule finale, po niesamowitym meczu i dzięki znakomitej postawie Jerzego Dudka w konkursie rzutów karnych pokonali AC Milan.
Wspaniały mecz który przejdzie do historii piłki nożnej. Kto nie widział niech żałuje. I jak tu nie kochać footballu, echh.

AC Milan - Liverpool FC 3:3 (3:3, 3:0), karne 2:3

Bramki: dla Milanu - Hernan Crespo dwie (39, 43), Paolo Maldini (1); dla Liverpoolu - Steven Gerrard (54-głową), Vladimir Smicer (56), Xabi Alonso (60).
Awatar użytkownika
Willy

Polska,po słabym meczu pokonała w Szczecinie reprezentację Albanii 1-0. Jedyną bramkę w 35 sekundzie spotkania zdobył Maciej Żurawski.

Dodam tylko że jak zwykle na meczach reprezentacji rozgrywanych w Szczecinie mocno się wynudzilem i trochę opaliłem.
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Pół godziny temu zakończył sie mecz Polska : Azerbejdżan...Moim zdaniem byliśmy drużyną znacznie lepszą co odzwierciedla (w pełni zasłużony ) wynik 3:0. Azerowie grali bardzo chaotycznie:"kopnąć do przodu anuż coś z tego wyjdzie"--jak to określił jeden z komentatorów:)Mięli kilka okazji, ale zabrakło skuteczności... Bramki zdobywali sami Wiślacy, czyli Biała Gwiazda nie tylko w lidze króluje:) Mamy pierwsze miejsce w grupie, szkoda tylko że po siedmiu meczach...no ale jeśli we wrzesniu pokonamy Austrie i Walie to awans prawie murowany :happy:
O zachowaniu Torresa raczej szkoda wspominać....poprostu kompromitacja :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

A teraz futbol na wesoło ;)

Dlaczego futbol jest lepszy od seksu?

W wersji dla Pań:

bo trwa 90 minut
bo słupek ma 2,44 metra (sic)
bo cieniasów można wymienić
bo do wyboru jest 22 facetów
bo po 15 minutach jest druga runda
bo nie ma gry bez obmacywanek
bo możesz zagrać z każdym zawodnikiem, nie pytając innych o zdanie
bo zużycie kalorii jest znacznie wyższe
bo po końcowym gwizdku nikt nie zaczyna chrapać
bo nie przeszkadza, jak dzieci się patrzą
bo skóra jest ważniejsza niż guma
bo nie trzeba zmieniać prześcieradeł
bo gwizdek końcowy jest kulminacją dla wszystkich zawodników w tej samej chwili
bo nie można zajść w ciążę
bo można wyłączyć, jak gra jest nudna
bo pierwszy raz nie boli
bo za faule wyrzuca się zawodnika
bo faceci muszą po grze przepraszać za marny występ
bo tylko bramkarz boi się strzału
bo zawsze jest nadzieja na dogrywkę
bo nikt się głupio nie patrzy, jak się głośno wydzierasz

... i w wersji dla Panów:

bo możesz być pewny, że "piłki" są prawdziwe
bo jak jest w środku, to wszyscy świętują
bo "krycie pleców" to uznana i stosowana taktyka
bo kryje się także wielu zawodników naraz
bo nie trzeba ściągać spodni
bo nie musisz po meczu dzwonić do zawodników z przeciwnej drużyny
bo łatwiej jest strzelić gola niż namówić laskę na sex
bo gol nie oznacza od razu alimentów
bo po połowie zmienia się strony
bo nikt nie domaga się niekończącej się rozgrzewki i jak koniec meczu to koniec meczu
bo co tydzień gra się z kim innym
bo piłka nożna jest codziennie
bo można atakować także lewym i prawym skrzydłem, a nie tylko środkiem pola
bo są strzały wolne
bo możesz się przyglądać i się nie czerwienić
bo po meczu nie trzeba wymieniać się numerami, co najwyżej koszulkami
bo 20 facetów daje ostro do przodu a tylko dwóch przejmuje się zabezpieczeniem
bo nikt nie ma pretensji, jak nie zdejmiesz skarpetek
Awatar użytkownika
Mazi

jak to czytam to mi sie taki dowcip co to w radio ostnio usłyszałem "

Rozmawia dwuch znajomych:

- Co lubisz bardziej Sex? czy urodziny?

- urodziny

- zwariowałes? Dlaczego?

- bo mam częściej .

:p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Dziś jest bardzo ważny dzień dla naszego kolegi mrpiter...

Dziś o g. 20:00 w Łodzi miejscowy Widzew rozegra mecz barażowy Z Wodzisławka Odrą ... drózyna która wygra w tym dwumeczu bedzie grała w przyszłym sezonie w najwyzszej klasie rozgrywkowej czyli Ekstraklasie przegrany niestety bedzie grał w 2 lidze...

Osobiście trzymam kciuki mrpiter za twój Widzew !!! zycze awnasu Widzew to wieksza firma od Odry która dla mnei zawsze była nijaka ;/

Jednak mysle ze odra ma bardziej doświadczony zespół i to ona jest faworytem Widzew jednak am lepszych kibiców .. wiec jak bedzie sie okaże ...
Walczyć Widzew !! Walczyć !!! ;)
Awatar użytkownika
Mazi

Sprostowanie: Mecz 16 VI :)
Awatar użytkownika
Willy

Ruszył sezon ligowy 2005/06!!. Dla mnie i Maziego inauguracja była jak najbardziej pomyślna, najpierw w naszym pięciogwaizdkowym lokalu na Turzynie, gdzie niespodziewanie dla nikogo tzn. dla nas usłyszeliśmy "Give in to me" i "Liberian Girl". MJ to tam leci głownie za naszą sprawą a tu taka niespodzianka. :] Jak się dowiedzielismy pani za barkiem lubi Michaela "ale tylko muzykę" :] Sportowa cześć inauguracji była jeszcze lepsza. Pogoń pokonała Wisłę Płock 2:0, po bramkach Claudio Milara i Ediego Adradiny.

Komplet wyników 1 kolejki:
Groclin Dyskobolia Grodzisk - Amica Wronki 2 : 2
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 1 : 1
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1 : 2
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 0 : 0
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2 : 0
Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin 0 : 0
Korona Kielce - Cracovia Kraków 0 : 0
Arka Gdynia - Legia Warszawa 0 : 0

Tabela:
1 Pogoń Szczecin
2 Polonia Warszawa
3 Odra Wodzisław
4 Zagłębie Lubin
5 GKS Bełchatów
6 Górnik Zabrze
7 Arka Gdynia 1
8 Legia Warszawa
9 Groclin Dyskobolia Grodzisk
10 Amica Wronki
11 Cracovia Kraków
12 Górnik Łęczna
13 Wisła Kraków
14 Wisła Płock
15 Lech Poznań
16 Korona Kielce

Mamy lidera w Szczecinie, mamy lidera, mamyyy lideeeeeera w Szczecinie mamyy lidera!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

No Willy ciesz sie tylko cos mi sie wydaje ze dlugo sie nieutrzymacie na pozycji lidera ( nie zebym mial cos do Pogoni) :) ton rywalizacji beda nadawaly te same zespoly co przed rokiem Wisla,Legia(WRRR), i Groclin chociaz w sporcie wszystko jest mozliwe :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Też nie mam żadnych zastrzeżeń do Pogoni. Jeśli rywalizacja będzie przebiegać Fair Play to wszystko możliwe.

P.S. Będąc w Szczecinie musiałam koniecznie odwiedzić stadion Pogoni.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom i stalo sie Krakowska wisla w trzeciej rundzie eliminacji pilkarskiej ligi mistrzow trafila na Panathinaikos Ateny :( jak wam sie wydaje maja szanse na awans bo mi sie cos wydaje ze raczej jednak nie potym co pokazali w ostatniej kolejce w Polkowicach :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Ja bym dała Wiśle 30% szans na pokonanie Panathinaikosu.
Michael is the best !!!
ODPOWIEDZ