Zasłużył sobie tym, że jest mistrzem Włoch a Lige Mistrzów powinni wygrywać Mistrzowie swoich krajów. Takie jest moje zdanieMazi pisze:Kolego szanuje to że lubisz ten swój Widzew twoja sprawa jestem toleranycjny i nie naleze do ludzi dla których kążdy inny zespół oprucz swojego jest K...wą, dlatego to szanuje ale ty tez uszanuj moje nerwy i nei wypisuj tego typu zeczy chesz to idz sobei strzelaj cos takiego na forum Widzewa , zaraz założysz osobny temat jaki to ten Widzew jest wspaniały :)mrpiter pisze:
Aha i nie zapominajcie o najważniejszym - ZAWSZE I WSZĘDZIE WIDZEWEK NAJLEPSZY BĘDZIE
Tak pozatym Bedziesz kibicował Milanowi bo Liverpool nie zasłużył na Tytuł? a czym zasłużył sobie milan denefywną punktatorska grą?
Pozdrawiam
A co do Widzewa to jako, iż jest to wątek o tematyce piłkarskie to pozwoliłem sobie o Nim wspomnieć. Znacznie częściej jednak widzimy Ciebie, który wychwalą tę śmieszną pogoń, która ściąga brazylijskich amatorów. Widzew jest może jeszcze śmieszniejszy, ale po prostu kocham ten klub, więc będę go wielbił i wywyższał jak tylko się da