Królowa Madonna

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Ktoś mnie wyręczył, dziękuję.

Być może część osób interesujących się bardziej obecnym poczynaniami Madonny zna te strony.

http://www.madonna-tv.com/madonna-tv-archives.html

Polecam występy "Madonna on Parkinson" i w Star Acadamy, szczególnie obie wersje "Get Together" na żywo.

http://www.madonnalicious.com/downloads.html

Madonna dała setki różnych koncertów, ale nie wiedzieć czemu najbardziej zachwycił mnie występ u Oprah z 1998 r. Polecam jeszcze "Hung up" z Wetten Dass i MTV EMA - co prawda wokal na pierwszym poleciał z taśmy, a na drugim Madonna miejscami zafałszowała dość drastycznie, ale...
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Pank pisze: Madonna dała setki różnych koncertów, ale nie wiedzieć czemu najbardziej zachwycił mnie występ u Oprah z 1998 r. Polecam jeszcze "Hung up" z Wetten Dass i MTV EMA - co prawda wokal na pierwszym poleciał z taśmy, a na drugim Madonna miejscami zafałszowała dość drastycznie, ale...
Dane mi było zobaczyć występ na EMA w telewizji. Madonna fałszowała, a na końcu gardło jej wysiadło. Mimo to częściej komentowano jej strój... Najwidoczniej ludzie przyzwyczaili się do jej możliwości wokalnych.
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

widze ze bww musial niezle mnie zbluzgac ... ehhh
chyba Xscape nie chcialbt zeby z jego posta zorbila sie jakas "wojna"

PS ja nikogo nie obrazilam (pank)

a co do Madonny, to jest jedna z moich ulubionych fotek "niegrzeczna dziewczynka"

Obrazek

a co sadzicie o tym ?
Obrazek

wydaje mi sie ze to byla zwyczajna prowokacja
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

To była prowokacja ale moim zdaniem wybitna.heheh do dziś z wielka przyjemnościa wspominam ten niesamowity wystep.Był po prostu rewelacyjny,już nie chodzi o samo całowanie.A całowanie oprócz tego ze miało wywołać skandal a trzy panie znaleźc sie na okładkach gazet miało tez podtekst osobity.Wystarczy spojrzeć na wyraz twarzy Justina Timberlaeka wówczas gdy madonna pocałowała się z Brit.
Awatar użytkownika
maartynka

Fajne te zdjecia na Madonna New Era - chodzi mi o 1978 Bill Stone (17) i 1979 Martin Schreiber (33), odwazna z niej kobitka
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

maartynka pisze:Obrazek

wydaje mi sie ze to byla zwyczajna prowokacja
Kilka tygodni później wyszedł singiel z obiema paniami...
Awatar użytkownika
Witold

Po co ta cała dyskusja? Przecież to oczywiste, że to zwyczajna prowokacja. One się przecież nie kochają!!
Ostatnio zmieniony śr, 18 sty 2006, 12:32 przez Witold, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maartynka

Witold pisze: One się przecież nie kochają!!
a kto to wie ...
Awatar użytkownika
Witold

maartynka pisze: a kto to wie ...
Nawet jeśli to przecież czymże jest pocałunek wielkich gwiazd tej samej płci na muzycznej gali? Trudno mi uwierzyć, że to było całkiem spontaniczne...
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Dobra wyluzujcie już z tymi pocałunkami bo przynudzacie.Temat pocałunków już dawno przebrzmiał ale gdzieś tam na forum Michael jeszcze nad tym myślą :wariat: .

Ja proponuje sciagnąć sobie bonusową piosenke z Coadf.
Mi się strasznie podoba.

Fighting Spirit

<usunięte przez moderatora>

Miłego słuchania.The Wiz spodoba Ci sie.

Dorzucam następny odpad z płyty.Moim zdaniem mniej ciekawy ale słowa sa według mnie interesujace i chyba skierowane do głowy hameryki.

Super Pop

http://www.megaupload.com/?d=OVL1V8MB
thewiz

Post autor: thewiz »

Dziekuje Pawelku za ladnego bonusika.Wlasnie sobie zaciagam.Wracajac do I am going to tell you a secret to obejrzalam caly dokument w zeszly weekend.Nie podobala mi sie produkcja,jakas taka pocieta.Do tego fragmenty koncertow tez byly tak zrobione,ze czasem wiecej bylo widac videoklipow niz tego ,co sie naprawde dzialo na scenie. Mimo to dokument byl wart obejrzenia. Troszeczke na koncu mi sie dluzyl.Madonna wyszla tam bardzo sympatycznie,taka babeczka z ktora na pewno fajnie jest sie przyjaznic .... tylko ze ona nie ma wielu przyjaciol i zmienia ich nawet obecnie dosc czesto ,wrecz jak rekawiczki. glupija Z urywkow koncertow najbardziej spodobalo mi sie wykonanie American Life,ale pozostale wcale mnie nie zachwycily.Jej poprzednia trasa byla albo bardziej teatralna,albo dokument pokazuje mniej spektakularne inscenizacje. Jednak nie ma to jak show Michaela glupija
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Dziś o 19:00 premierę miał nowy teledysk Madonny, Sorry.

Obrazek

Do obejrzenia tutaj: http://ocko.idnes.cz/oc_klipy.asp?r=oc_ ... klipy_kot#

Po pierwszych zdjęciach z teledysku miałem wrażenie lekkiej stylizacji na... Kylie Minogue. :] Potem na forum Madonny czytam, jak ludzie zachwycają się nad tym teledyskiem, że "Hung up" w porównaniu do "Sorry" to istna miernota.... Tymczasowo oba podobają mi się tak samo.

Ponadto 19 lutego 2006 r. na brytyjskiej MTV pojawi się specjalny odcinek Pimp My Ride z Madonną, podczas której zobaczymy jak powstał samochód z teledysku. Trailer tutaj: http://www.megaupload.com/?d=O57RM3WZ, ze strony: http://www.madonna-tv.com/
thewiz

Super :surrender: Zapomnialam ,ze dzis jest rozdanie nagrod Grammmy ,ktore otwiera Madonna.Prosze bardzo dobrych ludzi o poratowanie mnie plikiem ,jesli nie za wiele wymagam to moze byc nawet calej ceremonii..... japrosic
Ale ze mnie gapa :smutek:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

thewiz pisze:Super :surrender: Zapomnialam ,ze dzis jest rozdanie nagrod Grammmy ,ktore otwiera Madonna.Prosze bardzo dobrych ludzi o poratowanie mnie plikiem ,jesli nie za wiele wymagam to moze byc nawet calej ceremonii..... japrosic
Ale ze mnie gapa :smutek:
Tak jest dziś rozdanie nagród lae u nas to będzie dopiero live o 2 w nocy tu masz link gdzie możesz obejrzeć online ta uroczystośćwww.grammy.yahoo.com
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
thewiz

Pank pisze:Do obejrzenia tutaj: http://ocko.idnes.cz/oc_klipy.asp?r=oc_ ... klipy_kot#

Po pierwszych zdjęciach z teledysku miałem wrażenie lekkiej stylizacji na... Kylie Minogue. :] Potem na forum Madonny czytam, jak ludzie zachwycają się nad tym teledyskiem, że "Hung up" w porównaniu do "Sorry" to istna miernota.... Tymczasowo oba podobają mi się tak samo.
Dzieki za linka Pank. Coz,klip mnie nie zachwycil. Jest fajny i wogole ,ale moim zdaniem jest to ot taka sobie kontynuacja tematu z Hung up.Zreszta ja wogole uwazam niewiele klipow Madonny za jakies wybitne.Pod tym wzgledem MJ zawiesil poprzeczke tak wysolo, ze moim zdaniem nawet Krolowej daleko do niego lata swietlne.Za to piosenke Sorry uwazam za zdecydowanie lepsza od Hung up.Szczegolnie podoba mi sie kawalek ,gdy Madonna tak smiesznie mowi "psiepraszom" . Slodkie.
ODPOWIEDZ