Gdy nadejdzie taki dzień.. że Cię wykurzę.. to zrobie to po lindowskiemudamian1985 pisze:Tak, tak - słuchajcie się córki organizatoraMądre to moje dziecko... tylko żeby nie za mądre bo jeszcze mnie ze stołka w G-POINT'cie wykurzy

hahahahaha

Na torebki i MJowe gadżety ubraniowe. xD@neta pisze:stołki a na co??? przeca tańcować trza będzie.
No cóż - co do wielkości parkietu mogę powiedzieć tylko tyle, że jak bawi się na nim 160 osób naraz to prawdopodobnie jest ścisk :] Bynajmniej takie informacje otrzymałem od właścicieli lokalu. Po tych słowach można sądzić, że dancefloor jest całkiem sporyDzwoneczek MJJ pisze:Na torebki i MJowe gadżety ubraniowe. xD@neta pisze:stołki a na co??? przeca tańcować trza będzie.
A tak poza tym... Jak wielki jest parkiet, bo z neta to coś trochu biedą pachnie.![]()
Aczkolwiek ja tam lubię się przytulać do MJ-a.
To dobrze, znaczy że ludzie będą.damian1985 pisze: A co do stołków... coraz mniej ich w dostępności
Córka - Ty ojcu nie fikajdoriseq pisze:Tatoooo, ale to nie jest w sumie taki zły pomysł, goście by się świetnie przy tym bawili, a i Twoja impreza byłaby atrakcyjniejsza :)damian1985 pisze:Nie, no mini playback show chcą nam tu z eventu zrobićDzwoneczek MJJ pisze:Można liczyć na jakieś zabawy? Oczywiście mam na myśli głównie karaoke.![]()
![]()