Otóż to. Rozmawiałem z paroma użytkownikami MJPT i spotkałem się z bardzo negatywnymi komentarzami dot. waszego zagrania.. Nawet nie będę cytować..thewiz pisze:Podsumuję to tylko tak: trzeba jeszcze wiedzieć, czym jest piractwo, a nie uzależniać tę kwestię od dobrego smaku, Twojego czy kogokolwiek innego. Szkoda, że nie odniosłeś się do tego co napisałam, ponieważ kwestia nie jest tak jednoznaczna jakby mogło się wydawać. Dalej brniesz w zaparte, twierdząc, że mój brat kogoś okrada, a to jest wierutna bzdura, ponieważ tego nie robi. Detox nikogo nie okrada i nie jest piratem. Proszę, zeedytuj swojego posta, nie pisz publicznie że ktoś jest złodziejem, chyba czujesz że jest to nie na miejscu.
Co do ostrzeżenia to moim zdaniem wystarczyło porozmawiać, poprosić o usunięcie kontentu, a nie od razu wlepiać kolejne, tym bardziej w kwestii co najmniej dyskusyjnej, co myślę że rzeczowo wywiodłam powyżej. Takie błyskawiczne działanie bez próby choćby rzeczowej dyskusji jest niestety ostatnio częste na forum, a ja do tej pory totalnie milczałam - po części dlatego, że mnie coś nie dotyczyło i nie chciałam się mieszać.
Twój moim zdaniem bardzo arogancki komentarz dotknął mnie do żywego i miał prawo mnie dotknąć z uwagi na treść tego co napisałeś. Tymczasem zamiast dialogu i współpracy, próby wypracowania wspólnie akceptowalnych ścieżek otrzymujemy napięcie. Tym bardziej, że ostrzeżenie zostało dane wraz z postem świadczącym o braku ustosunkowania się do tego, co napisałam. Czyli jak, zrobiłam to bez celu, nikt nawet nie spróbował zrozumieć? Czy w sumie bez znaczenia by było, co bym tam zamieściła? I tak będziesz twierdził swoje, że w Twojej opinii coś jest piractwem i tyle?
Oskarżanie kogoś o cokolwiek moim zdaniem również może być niesmaczne. Z tego wynika, że na poziom braku smaku mamy się licytować? Naprawdę wolałabym w takie dyskusje nie wchodzić, to forum dla mnie zawsze było synonimem prowadzenia dyskusji na poziomie, a nie na zasadzie - tak bo tak, bez znaczenia co Ty powiesz tudzież napiszesz.
Swoją drogą tych linków z tego co wiem nie było na forum. Kolejna sprawa, która zasługuje na sprostowanie. Po trzecie mój brat potrafi idealnie odpowiedzieć. Być może robię to w tym miejscu z uwagi na pokrewieństwo, a być może z uwagi na wybrany zawód. Nie można mi tego prawa odebrać.
Nazywając mnie złodziejem naprawde przesadziliście.. I nic wam już nie da edytowanie postów bo wszysciutko mam zapisane w screenach i innych formach dokumentacji..
Uwierzcie mi - naprawde nie chcecie kłótni ze mną.. Chociaż wrazie czego mam już plan jak was ośmieszyć..

Oczywiscie nie mówie tu o całej władzy MJPT tylko o jej części