Wow.. Bardzo ciekawie to brzmi, występ może być na prawdę dobry szkoda by było przegapić taką okazję... ( tylko bilety tak dla mnie w średniej, cenie ... )
Co myślicie o takim wypadzie?
Jest no nareszcie! Kurcze mama zarezerwowała już bilety i jedziemy. Nie mogę się doczekać. Jak ktoś by mnie szukał to wypatrujcie wysokiego chłopaka (dość wysokiego jak na swój wiek) z mocno brązowymi włosami i lekką grzywką.
Zapomniał dodać czy jest to grzywka "na pazia" ala "goście goście" bądź jak już wspomniał Mandey opadająca na lewą bądź prawą stronę,ale jest jeszcze jedno rozwiązanie.........co jak kolega wszystkich zaskoczy i na żeluje włosy wtedy to raczej nikt go nie rozpozna
Wracając do tematu to z miłą chęcią bym się wybrał,ale akurat mam już ten dzień inaczej zaplanowany
Mam nadzieje że jakaś życzliwa osoba opisze później to przedstawienie i kto wie może to będzie akurat kolega z grzywką
O rany od razu się czepiają. Dajcie spokój, ja tu się tylko cieszę, że po raz pierwszy jadę na taką imprezę. Normalnie to nigdy nie mam okazji, a tu proszę. Do Katowic mam tylko kilkadziesiąt kilometrów, rodzice się cieszą, że z własnej woli chce iść na koncert symfoniczny, normalnie czad. No i spotkam (mam nadzeję) paru fanów.
P.S.
No, a z tą grzywką.... rany skończmy to już.