Abstrahując od 25 czerwca, wybieramy się z Buszmenem na czwartkowy pokaz filmu 'Gabinet Doktora Caligari' Roberta Wiene z muzyką na żywo Konrada Kucza & Łukasza Pawlaka. 71 minut dobrej zabawy. Bilety 15zł. Jakby ktoś był zainteresowany (mam tu na myśli głównie mimi-yoshi) to zapraszam na godzinę 19:15 pod kino Rialto.
Polecam na dużym ekranie zobaczyć, jak to się kiedyś robiło.
A, ja bardzo chętnie .
Jako, że aktualnie nie mam nic szczególnego do roboty.
Dziękuję za informacje.
Prawdopodobnie się zjawię ; ), bo "Gabinet (...)" zasługuje na obejrzenie na dużym ekranie.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
okussa pisze:no a gdzie reszta? przeciez odbywaly sie zloty na ktorych bylo ponad 20 osob! teraz jest porządna okazja a osob nie ma? nie rozumiem tego;/
Stare dobre czasy roku 2007 minęły gdzieś bezpowrotnie... chyba...
endka pisze:Napisałam właśnie @ do Archibaru o minimalną liczbę osób jaka by ich 'satysfakcjonowała' zobaczymy co odpiszą.
Ok,endka,wielkie dzięki,myślę,że ta wiadomość pozwoli nam ruszyć z kopyta. ;)
"Witam,
dobrze by bylo okolo 70 osob to jest sens i jesli macie panstwo jakies
super remiksy i cokolwiek zeby ulepszyc umpreze to prosze my mamy
wszystkie albumy oraz teledyski i koncerty
Smooth jazz pisze:W tym Archibarze chyba chcą by była to impreza zamknięta.
A właściwie po co organizować zamkniętą? Przecież jakby ogłosili imprezę z muzyką Michaela to znalazłoby się mnóstwo na nią chętnych, bo nie mówimy już o czasach sprzed 25 czerwca, kiedy trzeba było objechać całą Polske aby znaleźć pożądną impreze(przykre ale prawdziwe:/), jak wiadomo, teraz jest mnóstwo fanów, "fanów" i ludzi którzy lubią jego muzykę. Jeśli ci się Endka chce i masz do tego cierpliwość to może spytaj czy by nie mogli zorganizować otwartej imprezy tak jak kiedyś, a my byśmy zajęli poprostu jakieś 2 stoliki.
W środę 2 czerwca zaczynają się zajęcia JACKSONS MOVES z Kariną, która prowadzi Dance 4Fans w Novej. Tym razem zajęcia będą się odbywać w klubie dance & fitness "Studio Energia" w Rudzie Ślaskiej. Jeżeli ktoś miałby chętkę, to mam 4 wolne miejsca w samochodzie:)