Jakby się komuś udało zrobić tą sztuczną krew z dobrym skutkiem, to może mógłby się podzielić dokładnym przepisem?
http://allegro.pl/item789150807_kapsulk ... _krew.htmlm_ary_jane pisze:http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zro ... uczna-krew
To jest świetne, tylko kurcze nie wiem czy da rade kupić te odczynniki i nie wiadomo ile to kosztuje....ale dowiem się.
Bo to wygląda świetnie;)
Z całą pewnością, nie zdąży. Gdybym wiedziała o tym wcześniej, to bym zamówiła...
Ja jestem zadowolona, bo dzisiaj wreszcie przytachałam do domu tą spódnicę i tylko jedynym problemem są buty, przydałyby się na obcasie, ale w takich się źle tańczy (to jakoś bym przeżyła), ale kurcze chyba nigdzie nie mam takich co by były odpowiednie...ale się nie poddaję. Na pewno coś wymyślę.MadziaLenka pisze:aktualnie jestem na etapie tworzenia kreacji:d a wam jak idzie:D??
Niczym się nie przejmuj. Wygrzeb jakieś stare nie potrzebne jeansy, zrób w nim dużo dziur, albo nawet utnij jedną nogawkę przed kolanem resztę spodni potargaj, poszarp.Gusia_19 pisze:Do kitu, ja nic nie mam i nie wiem co zrobić, w co się przebrać
m_ary_jane pisze:Z całą pewnością, nie zdąży. Gdybym wiedziała o tym wcześniej, to bym zamówiła...
Nie wiecie czy gdzieś w Krakowie jest sklep z śmiesznymi rzeczami? Bo niestety na mojej wsi nie ma..
Też się zastanawiałam nad spódnicą, ale czy to będzie wygodne?m_ary_jane pisze:przytachałam do domu tą spódnicę
A jakieś sklepy w Krakowie są z takimi artykułami żeby nie przez neta zamawiać?to w KrK i napisane odbiór osobisty:) zawsze mozna zadzwonic:)
ja nie probowalam bo nie mam skladinkow, zamierzam zrobic zwykla plakatowka- pomazac rajty i reszte ciuszkow:]:)kasiahp pisze:Próbował ktoś może zrobić tą sztuczną krew?
-ja tancze w starych zdziadziałych adidaskach,ale zamierzam 'naciagnąc' na nie jeszcze potargane rajtki lub skarpetki jakies stare podziurawione ,albo po czesci wymaze je czarna pastą (bo sa biale) -zobacze...Marie pisze:A macie jakieś buty czy tańczycie bez?:>
sama nie wiem:p nie wiem czy zdaze je zdewastowac na rano na sobote.. hmm -zobacze -ale w sumie fajnie by tak bylo:)Piotrusia Pani pisze:co do mojego poprzedniego pytania,\ które zostało bez odpwiedzi:( czy na próbe generalna w sobote przynosimy nasze stroje i zatańczymy w nich:DD??