POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
Nic nie zmieniamy. To absolutnie nie ma sensu. Ludzie w okól MJa sa chyba jeszcze bardziej niezorganizowani niz my, a ja sądzilam,z e zebrac do kupy i zorganizowac MJówki to wyczyn.
Moim zdaniem to niepowazne podawac tak wiele sprzecznych informacji.
Nie bede nic zmieniała. We wtorek mało kto bedzie mógł sobie pozowolic na wypad do Warszawy. Sama mialabym trudność :/
Chodzi o symbolikę, pożegnanie... wspólne pożegnanie Michaela...
...pzdr
siadeh_
Moim zdaniem to niepowazne podawac tak wiele sprzecznych informacji.
Nie bede nic zmieniała. We wtorek mało kto bedzie mógł sobie pozowolic na wypad do Warszawy. Sama mialabym trudność :/
Chodzi o symbolikę, pożegnanie... wspólne pożegnanie Michaela...
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- majkelzawszespoko
- speechless26
i co, nie ma bata , żeby wziąć dzień wolnego? :(majkelzawszespoko pisze:jestem chyba jedyną osobą, która pracuje w niedziele i nie przyjedzie.
co za paranoja, że akurat wszystko się posypało.
to jest jakiś koszmar, najgorsze 2 tygodnie w życiu.
za to we wtorek mam wolne! wielkie dzięki panie szefie, idealne wyczucie...
I'm so proud to say- I love You.
- little_susie
Mówili o tym chociażby w telewizjiAmel pisze:Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
cnn: http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.htmlAmel pisze:Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?anialim pisze:w związku z tym, że pogrzebu nie będzie w niedziele, nic nie zmieniamy, prawda?
"memorial service" ... jesteś pewien, że można to rozumieć jako "funeral"? A nie ...hm... "Msza ku pamięci"? Tłumaczę dosłownie (memorial - pamiątkowy, ku pamięci; service - usługa, nabożeństwo), nie wiem, chyba że to jakiś idiom angielski jest którego nie znam... Oczywiście Msza by oznaczała, że tego samego dnia pogrzeb, ale nie wiem, czy musi??
Dzięki za link, nawiasem :)
Dzięki za link, nawiasem :)
Tak jak mówiłam (chyba), ostatnie parę godzin spędziłam bez dostępu do mediów, dzięki za info.little_susie pisze:Mówili o tym chociażby w telewizjiAmel pisze:Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
zjawie sie w niedziele w wawie o 12 ludzie kto jedzie z Trójmiasta dajcie mi znać w poście który założyłam http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 220#131220 można się spotkać większą grupą i wspólnie wyjechać jednym pociągiem z Trójmiasta do Warszawy