POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
czarnaa

Post autor: czarnaa »

btw:
nie wiem czy to bylo kierowane w moja strone MJowitek,alejesli tak to wypraszam sobie. Malo czasu na organizacje robi swoje i pytanie o wazna czesc jakajest muzyka jest na miejscu.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Muzyka oczywiście będzie...

W przyklejonym temacie bede dodawała linki do stron, na których znajduje sie info o spotkaniu... na razie Newsweek, StudentNews oraz MadonnaNewEra.com

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

w związku z tym, że pogrzebu nie będzie w niedziele, nic nie zmieniamy, prawda?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Nic nie zmieniamy. To absolutnie nie ma sensu. Ludzie w okól MJa sa chyba jeszcze bardziej niezorganizowani niz my, a ja sądzilam,z e zebrac do kupy i zorganizowac MJówki to wyczyn.

Moim zdaniem to niepowazne podawac tak wiele sprzecznych informacji.

Nie bede nic zmieniała. We wtorek mało kto bedzie mógł sobie pozowolic na wypad do Warszawy. Sama mialabym trudność :/

Chodzi o symbolikę, pożegnanie... wspólne pożegnanie Michaela...

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

w niedzielę pożegnamy go razem, a we wtorek (jeśli to prawda) to pożegna go każdy w domowym zaciszu...
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

jestem chyba jedyną osobą, która pracuje w niedziele i nie przyjedzie.
co za paranoja, że akurat wszystko się posypało.
to jest jakiś koszmar, najgorsze 2 tygodnie w życiu.

za to we wtorek mam wolne! wielkie dzięki panie szefie, idealne wyczucie...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

majkelzawszespoko pisze:za to we wtorek mam wolne! wielkie dzięki panie szefie, idealne wyczucie..
nie możesz sie z kimś zamienić???
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

majkelzawszespoko pisze:jestem chyba jedyną osobą, która pracuje w niedziele i nie przyjedzie.
co za paranoja, że akurat wszystko się posypało.
to jest jakiś koszmar, najgorsze 2 tygodnie w życiu.

za to we wtorek mam wolne! wielkie dzięki panie szefie, idealne wyczucie...
i co, nie ma bata , żeby wziąć dzień wolnego? :(
I'm so proud to say- I love You.
Amel

Post autor: Amel »

anialim pisze:w związku z tym, że pogrzebu nie będzie w niedziele, nic nie zmieniamy, prawda?
Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
czarnaa

Post autor: czarnaa »

niedzeila aktualna, ale we wtorek tez mozemy sie spotkac w wawie. widac ze wszystko moze ie zmienic z dnia na dzien wiec bedziemy sie dogadywac. telefony mniej wiecej mamy. Trzymajcie sie Fani
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Amel pisze:Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
Mówili o tym chociażby w telewizji
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Amel pisze:
anialim pisze:w związku z tym, że pogrzebu nie będzie w niedziele, nic nie zmieniamy, prawda?
Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
cnn: http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.html
Amel

Post autor: Amel »

"memorial service" ... jesteś pewien, że można to rozumieć jako "funeral"? A nie ...hm... "Msza ku pamięci"? Tłumaczę dosłownie (memorial - pamiątkowy, ku pamięci; service - usługa, nabożeństwo), nie wiem, chyba że to jakiś idiom angielski jest którego nie znam... Oczywiście Msza by oznaczała, że tego samego dnia pogrzeb, ale nie wiem, czy musi??
Dzięki za link, nawiasem :)
little_susie pisze:
Amel pisze:Skąd masz takie info? Pytam, bo weszłam na wp a tam nic, natomiast wcześniej pół dnia spędziłam z netem i też nic, więc rozumiem że to jest sprzed ostatnich kilku godzin?
Mówili o tym chociażby w telewizji
Tak jak mówiłam (chyba), ostatnie parę godzin spędziłam bez dostępu do mediów, dzięki za info.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

zjawie sie w niedziele w wawie o 12 ludzie kto jedzie z Trójmiasta dajcie mi znać w poście który założyłam http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 220#131220 można się spotkać większą grupą i wspólnie wyjechać jednym pociągiem z Trójmiasta do Warszawy
Obrazek
Awatar użytkownika
elmoro

Post autor: elmoro »

Nie chcę osądzać rodziny Majkela, ani nikogo kto zjamuje się pogrzebem ale uważam że niepotrzebnie jest to ciągłe przekładanie. Nie wiem jaki jest powód tych zmian, ale nikomu to chyba na dobre nie wyjdzie. A ja w Warszawie w niedzielę będę. Do zobaczyska:)
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
ODPOWIEDZ