Buszmen pisze:Ja słyszałem o pomyśle Erwina i byłoba by to niesamowita sprawa. Ale jak to mówią....może za rok
Co do wizerunku...ja nie widzę żadnego powodu, ażeby się wstydzić tego, że puszczamy muzykę MP3. Ba! Powinniśmy być dumni z takich fanów jak Kinia. Ja myslę, że oprócz bogatych krajów to niewiele jest krajów, które mogą się pochwaliś w miarę regularnym ogólnokrajowym zlotem fanów. Z resztą kacik DJowy chyba i tak nie powinien być aż tak bardzo interesujący, żeby go kręcić.
Dzięki Busz, trzymam za słowo
No ja jestem dumny z Kingi, zawsze i wszędzie.
(Od 1 imprezy)
Mi tylko chodziło o MP3, ja jako przeciwnik MP3 a zwolennik czarnych płyt vinylowych oraz oryginalnych CD
A kącik DJowy jakby był jak z pomysłu - to w tedy byłoby co kręcić.
Aż mi ślinka pociekła na sam widok wyobrażenia.
Leci muza MJ a tu widać taki czarny duży krążek się kreci i to z niego wypływa cała esencja życia.
- Hehe sorry ale chyba już zboczony się robie na tym punkcie
jak by nie patrzeć zawsze było to moim małym marzeniem
siadeh_ pisze:No mine miał jakas taka nietęgą, jak manager powiedział:"O! Ty bedziesz prowadził imprezę" - "...a co to za impreza?" - "Zlot fanów Michaela Jacksona" - "?" - "No muzyka tylko Jacksona" - "Ale, ze...znaczy tylko Michael...nawet Janet nie?" - tutaj wtrąciłam się ja: "Zadnej Janet..Michael to Michael. Playlistę będziesz miał na komputerze!
-serio ?
ja cie kręce, ale berety
BillieJean pisze:Z tym że fani biorący udział w projekcie pochodzą przede wszystkim ze Stanów i Wielkiej Brytanii.
- no tak, sami chcą zrozumieć co będziemy gadać i tyle.
a przeciez to ma być do Michaela a nie.
- Czy brakuje czegoś?
ja bym powiedział: czy nie za dużo tego
hehe, widzę że cześć songów Buszmenowskiej produkcji
No i jest mój ulubiony kawałek (reszty nie znam z Buszmens mixów)
275. Michael Jackson - Butterflies (Buszmen's Utopia Mix) (4:24)
- mówiłem, że ten mix bardziej mi się podoba niż na albumie?
ja mam tego znacznie mniej, bo i na płytach co innego jest.
Ale widzę jeden mały brak utworu:
Michael Jackson - Billie Jean (Extended 12")(6:20)
- jest to wersja z vinyla o oryginalnym brzmieniu tylko przedłużona.
Fajne są też wersje instrumentalne, ale to co jest to i tak już jest chyba na full.
Głupia sprawa przy MP3 listach puszczanych losowo to jest to,
iż jak ludzie się rozkręcą bo poleciał fajny kawałek to zaczną tańczyć,
aż tu włączy się nagle jakaś ballada i żal znowu siadać.
siadeh_ --> Erwin, edytuj posty.