było genialnie no ja pogadam z mamą i też będę chodzić
super spotkanie poprostu tak nigdy w życiu się jeszcze nie uśmiałam i te moje "wariacje"
Wybaczcie mi
Dziękuję Wam!!! Było super, dawno się tak nie uśmiałam (przypomniało mi się "Wchodzę na plażę patrzę A CO TO?" ) Nala No co Ty nie ma co wybaczać!
A co do Michała na pewno da się rozruszać
Z niecierplowoscią czekam na następne spotkanie w Gdańsku ale już przy pieknej słonecznej pogodzie (Bo dzis zmarzłam jak nigdy )
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
To Było najlepsze :) Nala Nie zmieniaj się wszyscy chyba zmarzli następne będzie jeszcze lepsze :) Mroczuś obiecałaś w Gdańsku pamiętasz :D I pogodny dzień byłby atutem przyznam
Znów powołuję nasz temat do życia. Wstępnie jesteśmy umówieni na sobotę i niby jest jeszcze dużo czasu, ale lepiej wiedzieć na czym się stoi. Czy wszystkim pasuje 10 kwietnia w Gdańsku ? Problem jedynie tkwi w tym, co robimy ? To jest dość trudne, bo większość zależy od naszej kochanej pogody Właśnie piszę do Paradoxu ( wybaczcie, że dopiero dziś ), trzymajmy kciuki - niech mi nie odpiszą to zabiję.
Po dzisiejszej wizycie w szkole wiem, że w sobotę muszę być w szkole bo będą oddawane i omawiane próbne egzaminy zawodowe ;/ kończę pewnie koło 12-13 to istniała by opcja ewentualnie dojazdu do was.
No masz sie pojawić bo jak nie to lańsko w dupe
nie no a tak poważnie to mam nadzieje że dołączysz jak będziesz mógł oczywiście bo różnie bywa w tych szkołach niestety...
No ja też bym chętnie wpadła , tyle że ja musiałabym się niestety urwać koło 16 ... Na dodatek choroba jakaś mnie znowu bierze (jeśli nie padnę to będę oczywiście )
Więc co robimy kobiety i jedyny (narazie) wsród nas mężczyzno?
Ustalamy jakąś godzinę czy co?
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Ja proponuję godzinę 13.30 aby Michał nie leciał z wywalonym jęzorem. Jednak to wszyscy muszą się pisać na tą godzinę i gdzie dokładnie się spotykamy ? Izo, zdrowiej i chcę Cię widzieć w sobotę ! ;*
Byłyśmy z Agą na zajęciach, było fantastycznie ! Nie mówię tu o naszych problemach w tańcu , lecz ogólnie o atmosferze i tym, że można było zobaczyć dziewczyne, która tańczy jak MJ - doczekać się nie mogę kolejnych !