Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

majkelzawszespoko pisze:orientuje się ktoś w cenach pociągów ekspresowych?
W wynikach wyszukiwania połączeń na pkp.pl pod rozkładami, klikając na link 'cena', można uzyskać potrzebne informacje.
Archi pisze:Niestety ja odpadam, bo ostatnią maturę zdaję 30 a potem nie czekając chwili jadę na działkę się zalać w trupa.
U mnie 26 maja ostatni ustny - ale da się kilka ładnych godzin wykroić, jako że jedynym zadaniem egzaminów ustnych jest najprawdopodobniej ładnie wyglądać na papierku.
Speed Demon pisze:chociaż poprzednim razem dużym minusem było miejsce, do którego poszliśmy
W stolicy przyjemnych knajpek pod dostatkiem, np. Zakątek - obawiam się tylko, że w przypadku większej ilości osób może być nieco ciasno. ;)
Maro pisze:O Jacksonie sie prawie nie gada:D
Trudno mi sobie wyobrazić, żeby było inaczej. ;)
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Pank pisze: W stolicy przyjemnych knajpek pod dostatkiem, np. Zakątek - obawiam się tylko, że w przypadku większej ilości osób może być nieco ciasno. ;)
W zakątku w przypadku ilości większej niż 3 już jest ciasno;) do maja na pewno jeszcze wszystko da radę ustalić. Zapowiadam się, że prawie na pewno będę;)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

dobra sprawdziłem ceny pociągów i nie jest to jakaś tragedia dla mnie.

ustalcie dokładną datę i wtedy zobaczę, czy bym Was odwiedził : )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Pank pisze:U mnie 26 maja ostatni ustny - ale da się kilka ładnych godzin wykroić, jako że jedynym zadaniem egzaminów ustnych jest najprawdopodobniej ładnie wyglądać na papierku.

Czuję się przekonany. Może piątek lub sobota 16maja?

Co do knajpy, to baardzo ale to bardzo mi się podobał lokal na rozdrożu. Doskonały dojazd, samo centrum ogródek(gdyby było ciepło) i spore wnętrze(na wypadek zimna) no i piwo za 5zł co jest ceną zjawiskową w centrum.

Oczywiście gdyby się okazało, że nie zbierze się żadna towarzyszka i będziemy skazani na męską ekipę, to znam znacznie tańszy lokal, jest on jednak mniej przyjazny.

Połowa maja, piątek chyba jest lepszy na tego typu schadzki, bo zostaje jeszcze dwa dni wolnego, co nie wygląda tak dobrze w przypadku soboty.

Co do godziny, to myślę, że 18 to jest uczciwa pora.

Jeżeli się nazbyt rozpisałem to przepraszam, ale muszą być jakieś konkrety do negocjacji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

W zakątku w przypadku ilości większej niż 3 już jest ciasno;)
W kupie raźniej. ;)

Widzę, że konkrety rzeczywiście już zamieściłeś. :) 16 maja, piątek, wydaje się jednak całkiem rozsądną datą. Można nawet nieco wcześniej, jeżeli pojawi się więcej osób podróżujących pociągami... a poza tym, niemal każdemu zdarzają się mniejsze lub większe opóźnienia.

Fakt, knajpka przy Placu na Rozdrożu rzeczywiście jest dobrym wyborem. Starszyzno, co Wy na to?
Archi pisze:to znam znacznie tańszy lokal, jest on jednak mniej przyjazny.
Lokal, lokal, ostatnie spotkanie w centrum było niemal półdarmo. ;)
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Pank pisze: Fakt, knajpka przy Placu na Rozdrożu rzeczywiście jest dobrym wyborem. Starszyzno, co Wy na to?
Pank, nie liczysz na młodszych, co ?
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Pank

Jacksomanka pisze:Pank, nie liczysz na młodszych, co ?
Źle się wyraziłem - dlaczego miałbym nie liczyć na młodszych? Też chętnie poznam albo zobaczę tych, co zdążyłem poznać a niekoniecznie wiele rozmawiałem. :) Po prostu widzę, że młodsi sami chętnie zgłaszają a najciszej są osoby, które spotykałem już kilkakrotnie... i rzeczywiście chciałoby się z nimi, starszymi najczęściej, najsampierw zobaczyć. To chyba dość naturalne.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Pank pisze:Źle się wyraziłem - dlaczego miałbym nie liczyć na młodszych?
:) Dziękuje bardzo.
Pank pisze:To chyba dość naturalne.
Chyba nawet bardzo naturalne. ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Niestety, mnie w ten weekend nie bierzcie pod uwagę :smutek:
W tym czasie będę jakieś.... 600 km od domu i na 18-ą nie zdążę :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Ja z miłą chęcia wpadnę, może ktoś mi powie na co moge tam liczyć i jak zwykle wyglądają takie spotkanka? ;-) bo przyznam że ciekawa jestem
Awatar użytkownika
Pank

Liberian Girl pisze:a z miłą chęcia wpadnę, może ktoś mi powie na co moge tam liczyć i jak zwykle wyglądają takie spotkanka?
Jak z kimś się spotyka w knajpce, najczęściej siedzi się przy stoliku, rozmawia się z ludźmi, popijając zamówiony trunek. Nie, nie sądzę żebyśmy, mimo wszystko, odbiegali od norm.

16 maja, pół do szóstej po południu, knajpka przy Placu Na Rozdrożu - jak wiele osób może się pojawić?
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

do Placu na Rozdrozu mam z buta 5 minut, wiec kto wie, kto wie...bojcie sie moze wpadne :]
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Pank

do Placu na Rozdrozu mam z buta 5 minut, wiec kto wie, kto wie...bojcie sie moze wpadne :]
Należysz do najchętniej czytanych przez mnie (a pewnie i nie tylko) 'nowych' użytkowników. Mam nadzieję, że się pojawisz. :)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

a dziekuje

jak nic mi nie wypadnie i nie wyjade z wawy w tym czasie, co jest jednak prawdopodobne, to bede :)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Ja jak bedę mogła to z miłą chęcia pojawię się :)
ODPOWIEDZ