..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

BillieJean pisze:Słuchajcie,
razem z dwoma fanami - z Anglii i Stanów Zjednoczonych kręcimy film o fanach (a raczej zapis tego jak fani świętowali jego urodziny w różnych miejscach na świecie) naszym założeniem nie jest realizacja kolejnego dokumentu dla szerszej publiczności ale prezent dla Michaela - od nas. Film zostanie dostarczony Michaelowi przed końcem tego roku. Ponieważ Siadeh_ się udzieliła mi pozwolenia, na MJowisku będę miała kamerę,
jednak najpierw chciałabym się zapytać co wy na ten temat myślicie, przede wszystkim czy chcecie wziąźć w tym udział?
tak Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

Buszmen pisze:
BillieJean pisze:Słuchajcie,
razem z dwoma fanami - z Anglii i Stanów Zjednoczonych kręcimy film o fanach (a raczej zapis tego jak fani świętowali jego urodziny w różnych miejscach na świecie) naszym założeniem nie jest realizacja kolejnego dokumentu dla szerszej publiczności ale prezent dla Michaela - od nas. Film zostanie dostarczony Michaelowi przed końcem tego roku. Ponieważ Siadeh_ się udzieliła mi pozwolenia, na MJowisku będę miała kamerę,
jednak najpierw chciałabym się zapytać co wy na ten temat myślicie, przede wszystkim czy chcecie wziąźć w tym udział?
tak Obrazek

:mj: TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! oczywiscie mam nadzieje ze ten filmik pozniej gdzies w necie tez zamiescicie zeby mozna bylo sobie ogladnac i powspominac :mj:
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

siadeh_ pisze:

[*] Mirek, [niezarejestrowany na forum MJPT] [/color]zapłacone

ha! głowe mu ciagle zawracalam zeby przyjechal, wkurzalam sie na niego, obrazalam i w koncu sie udalo :dance:
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Mjabs pisze:oczywiscie mam nadzieje ze ten filmik pozniej gdzies w necie tez zamiescicie zeby mozna bylo sobie ogladnac i powspominac
prześlemy go osobom które brały w nim udział ;)
chciałabym żeby przynajmniej kilka osób złożyło Michaelowi życzenia, żeby powiedziały coś od siebie - chętnych proszę o zdeklarowanie się wcześniej, powinniście wiedzieć mniej więcej co chcecie powiedzieć - wszysto musi zostać w miare sprawnie zrealizowane.
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

To ja się zgłaszam na pewno!! A mi się wydaje, że spontaniczne życzenia będa najlepsze.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja także, się dopisuję, jestem jak najbardziej chętny.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

ja z image'm , który szykuje na zlot to chyba raczej Mjowi pokazywac sie nie powinnam :nerwy:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Super pomysł,gdyby nie fakt że ja raczej unikam zdjęc i filmowania.Ale sama też szykuję cosik w tym rodzaju.Widziałam już ogólny zarys i będzie cacy ;-)
Obrazek

Post autor: THRILLER »

Witam

Jeżeli ktoś ma ochotę się za free przetransportować z Poznania do Łodzi to zapraszam na pokład.
KASIA

Post autor: KASIA »

siadeh_ pisze:ja z image'm , który szykuje na zlot to chyba raczej Mjowi pokazywac sie nie powinnam :nerwy:
Pokaż się pokaż, może go zainspirujesz do nagrania nam tego duetu z Mansonem :-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Mjabs pisze:
siadeh_ pisze:

[*] Mirek, [niezarejestrowany na forum MJPT] [/color]zapłacone

ha! głowe mu ciagle zawracalam zeby przyjechal, wkurzalam sie na niego, obrazalam i w koncu sie udalo :dance:
- Hmmm
bo ja wiem?
Jeżeli to jest Mirek Skrzypiec, to ja mu poddałem info o zlocie nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

BillieJean pisze: Film zostanie dostarczony Michaelowi przed końcem tego roku. Ponieważ Siadeh_ udzieliła mi pozwolenia, na MJowisku będę miała kamerę,
Ogólny pomysł z kamerą był, jest i będzie bardzo przedni :-)
Tak jak na 2 zlocie w pubie "Szafa".

Z drugiej zaś strony, jeśli Michael ma zobaczyć że jego polscy fani bawią się przy muzyce z kompa, no to będzie kicha - na cały świat.
Oczywiście to nie nasza wina tylko menagera, który i tak ma u nas plusa, że w ogóle się zgdził na taką nietypową imprezę.

W związku z tym radziłbym nie nagrywać stanowiska DJskiego,
a już na pewno nie tego wystającego monitora,
który widać na zdjęciach z tego pubu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

777 pisze:W związku z tym radziłbym nie nagrywać stanowiska DJskiego,
a już na pewno nie tego wystającego monitora,
który widać na zdjęciach z tego pubu.
Tu się przychylam do zdania kolegi, oraz dodam, że bedzie lepiej ajk bedziemy takie rzeczy na filmie tuszować, po prostu tylko to co najlepsze.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

ten film nie będzie przedstawiał zapisu całej imprezy,
chcemy zamieścić w nim życzenia i wiadomości od fanów, nagrać tych którzy tańczą czy śpiewają.

Ponieważ dostałam kilka PW, chciałabym zaznaczyć że nie musicie koniecznie mówić po angielsku aby wziąźć udział w projekcie.
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

777 pisze:drugiej zaś strony, jeśli Michael ma zobaczyć że jego polscy fani bawią się przy muzyce z kompa, no to będzie kicha - na cały świat.
...a nie wiekszą "kicha" jest to, ze na OGÓLNOPOLSKIM zlocie bawi się "aż" 60 osób?
Przede wszytskim: do tej pory zawsze bawiliśmy się przy muzyce z kompa i jakoś nikt nie umarł :wariat: Ostatnio pół MJowiska DJowało, bo... popsuł się sprzęt.

...pzdr
s_

Ps:
BillieJean pisze:chciałabym zaznaczyć że nie musicie koniecznie mówić po angielsku aby wziąźć udział w projekcie
Ja mysle, ze własnie najlepiej by było gdyby ludzie mówili w swoim języku. Gdyby MJ dostał płyte z życzeniami z kilku krajow, a na nich fani mówili w swoim ojczystym języku to miałoby to jeszcze większą moc moim zdaniem. Przecie zawsze mozna dołozyc napisy...
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ