Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
mjrink

Post autor: mjrink »

I ja muszę dodać coś od siebie.Michael jest w moim życiu od 26 lat.Kawał czasu.To było moje pierwsze MJOWISKO i powiem tyle, żałuję, że mnie wcześniej z wami nie było :-/
.Jeśli chodzi o Kinie Siadeh kobieto jesteś THE BEST japrosic .Twoje przemówienie powaliło wszystkich na kolana.Dziękuję Tobie i wszystkim tym, którzy pomagali Ci w zorganizowaniu tej imprezy.
Dziękuję też wszystki uczestnikom zlotu za wspaniałą atmosferę :mj:
Kasi MDŻ dziękuję za możliwość zrobienia sobie z Tobą fotki
Dziękuję też Paulinie z Brzegu za dotrzymanie towarzystwa.Byłe sam z Bydgoszczy.Dzięki tobie jakoś wkręciłem się w imprezę.Przepraszam,że mało tańczyłem, ale naprawdę moje buty :smutek: .Wiesz o co chodzi.Postaram się aby następnym razem było lepiej.

I jeszcze jedno do wszystkich .
Między innymi dzięki takim ludziom jak Wy mogę powiedzieć
Jestem fanem MJ i jestem z tego dumny

DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI

Ma ktoś fotkę dziewczyny w spodniach z MJ?? japrosic
Olica

Post autor: Olica »

O proszę nawet na kilku zdjęciach jestem w stanie znaleźć moją rudą głowę:)
Jeśli gdzieś znajdziesz rudą głowę, która nie będzie należec do ciebie, tzn, że to moja ;)
BaD21

Post autor: BaD21 »

To nie jest tak ze ja się do nikogo nie uśmiechałam i siedziałam w kącie... Wychodziłam sama do ludzi .. ale cóż woleli się bawić w swoim towarzystwie i czułam się tam niechciana także pod koniec imprezy wolalałam się sama bawić niż komuś narzucać.. ;-) Ale nie żałuję że pojechałam bo było super i mogłam być wśród ludzi którzy jak ja kochają i podziwiają od zawsze MJ. I za to Wam dziękuję :happy:
I'll never let you part .. for you're always in my heart ..
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

muszę to napisać
Fanka MJ - śliczna z Ciebie dziewczyna :)
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

mjrink pisze:
Ma ktoś fotkę dziewczyny w spodniach z MJ?? japrosic
Ja mam ;) zapodam jak wrócę po pracy bo teraz czasu brak !
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

To jeszcze ja dorzuce kilka fotek (wstawiam linka do galerii ) ;-)

http://img75.imageshack.us/gal.php?g=dsc05918.jpg
Invincible.

Post autor: Invincible. »

Hej. Na początku chciałam tylko dodać ze było zaje. !
Chciałam się również zapytać czy ma ktoś zdjęcia z ' wesołego pociągu ' .?
' There is nothing that can't be done, if we raise our voice as one ' MJ
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

czy wiadomo już kiedy będą relacje w TV z MJowiska? ;-)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Invincible. pisze:Chciałam się również zapytać czy ma ktoś zdjęcia z ' wesołego pociągu ' .?
Ja mam :) ale tylko 4
http://img406.imageshack.us/gal.php?g=1005427.jpg
Obrazek
Saint

Post autor: Saint »

Ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za bardzo miłe spotkanie, a w szczególności Kindze, która zorganizowała całą imprezę i całej ekipie MJPT oraz koleżanką i kolegą Poznania (nie będę już wymieniał po imieniu sami wiecie, że to o Was chodzi), a także koleżanką ze Szczecina i koledze z Płocka (mam nadzieje, że dobrze zapamiętałem miejscowość). Było bardzo przyjemnie, osobiście dobrze się bawiłem.
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

To ja zacznę standardowo, czyli od podziękowań dla naszej Wspaniałej Organizatorki, która umożliwiła fanom z całej Polski spotkanie się i zabawę do rana przy muzyce Michaela.
Ja mimo długiego stażu na forum byłem na zlocie pierwszy raz i mogę teraz tylko żałować, że było to moje pierwsze MJowisko...
Chciałbym podziękować też całej śląskiej ekipie za świetne towarzystwo zarówno w podróży, jak i podczas imprezy.
I wszystkim fanom, którzy byli z nami tego dnia w Łodzi - za atmosferę i klimat, której nie da się wytworzyć za pomocą super laserów i sztucznego dymu, tak jak to widziałem piętro niżej na "techniawce". Bo prawdziwą atmosferę tworzą LUDZIE. Za to wielkie DZIĘKI! japrosic
ZAQ
alek993

Post autor: alek993 »

Serdeczne podziękowania dla pani Kingi i Kasi za za cały trud, ktory włożyły w zorganizowanie zlotu. Jestem pełen podziwu, za ogarnięcie tak wielkiej imprezy i pełen profesjonalizm.

Pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i fanów MJ
alek993

Post autor: alek993 »

Witaj blanket

Wyslalem do Ciebie smsa, ale nie odpowiedzialas, szkoda ze nie zostalyscie do konkursow( rewelacyjne widowisko). :dance:
Mam tel Agnieszki, jak chcesz moge Ci podac, a Agnieszka mowi, ze ma kontakt z Ania.
Jak wrazenia po MJowisku? dla mnie byla to niezwykla impreza z super towarzystwem i klimatem. Mam nadzieje ze bedzie jeszcze jakis zlot, przed MJowiskiem 2010. Masz moze jakies zdjecia ze zlotu? ja niestety tylko jedno - tortu.
Moj email alek.adler@op.pl

Pozdrowienia alek
Invincible.

Post autor: Invincible. »

Dzieki _*Aga*_222 ale niestety na żadnym mnie nie ma. Mam nadzieje ze jakieś zdjęcia będą na których będę ;-).
PS Cudne zdjecia.
' There is nothing that can't be done, if we raise our voice as one ' MJ
mjrink

Post autor: mjrink »

Wiecie może kiedy w TV będzie film ze zlotu.Siadeh pisała coś o TVN,że 3 i 7 września, ale o której??Zna ktoś szczegóły??
ODPOWIEDZ